Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Το μόνο θετικό που είχε η Τρίπολη ήταν πως είναι κοντά στην Αθήνα και πηγαίναμε σπίτια μας το ΠΣΚ να φάμε σαν άνθρωποι και να κάνουμε μπάνιο. Τίποτα άλλο, είναι ένα καταραμένο μέρος με άθλιο καιρό μικρή πόλη με 0 ζωή και ενδιαφέρον παρατημένο από τον Θεό. Πραγματικά αν μπαίνανε άλλοι 300οι θα είχαμε πάει οι πρώτοι 300οι στην Αμυγδαλέζα αλλά που τέτοια τύχη. Δε βαριέσαι τουλάχιστον πηγαίναμε σπίτια μας γιατί και Κομοτηνή θα μας είχαν φύγει ένα σωρό λεφτά και θα κάναμε να πάμε σπίτια μας 2 μήνες.
-
John555555
Γεια σας συνάδελφοι γνωρίζει κανείς από κάποια πηγή πότε θα πάρουν τους συνοριοφύλακες για εκπαίδευση
-
Επισκέπτης
ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ !!
-
Επισκέπτης
Για 24 του μήνα έχω ακούσει. Τι να πω αν βγάλουν τόσο μπαμ μπαμ τον πίνακα διοριστέων… 19 τελειώνουν οι αναστολές, 20 πες βγαίνει ο πίνακας, 21 παίρνουμε φύλλα πορείας και 24 παρουσιαζόμαστε;
Δεν ξέρω αν παίζει τέτοια οργάνωση
Δεν ξέρω αν παίζει τέτοια οργάνωση
-
Επισκέπτης
σε τμημα στο ειπαν η τυπου ΓΑΔΑ Η ΓΑΔΘ?
-
Επισκέπτης
Οχι, που να ξέρουν τα ΑΤ; Μην το δένεις κόμπο, μια φήμη είναι. Καλά και να μην είναι 24, θα είναι 31. Νομίζω Κυριακή παρουσιάζονται συνήθως. Το σίγουρο είναι ότι λογικά βιάζονται.
-
John55555
Όσοι έχουμε πρόσληψη μη θέσει να οργανωθούμε λίγο με δουλειές αυτό θέλουμε μια ενημέρωση
συνήθως τους παίρνουν τόσο γρήγορα έχετε εμπειρία με δικά σας άτομα από προηγούμενες Προκηρύξεις;
συνήθως τους παίρνουν τόσο γρήγορα έχετε εμπειρία με δικά σας άτομα από προηγούμενες Προκηρύξεις;
-
Επισκέπτης
Ακομη δεν μπηκαν οι εκπαιδευτες μας απο την προκυρηξη που εκανε η ΕΛΑΣ αρα αναμονη μεχρι νεοτερας ισως αργησουμε λιγο
-
John55555
Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ειδικό προσωπικό για την σχολή της Κομοτηνής πάντως
Για τους εκπαιδευτές δεν έχω δει κάτι πάντως επειδή είναι ήδη ενεργό προσωπικό δεν νομίζω να πάει καιρό η διαδικασία τους
Για τους εκπαιδευτές δεν έχω δει κάτι πάντως επειδή είναι ήδη ενεργό προσωπικό δεν νομίζω να πάει καιρό η διαδικασία τους
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Λέει κάτι συγκεκριμένο;
από ποτε ως πότε θα τους πάρουν; Ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάτι από αυτό
-
John5555
Μπορείς να τσεκάρεις το site της ελληνικής αστυνομίας προσλήψεις προκηρύξεις
Λέει για Διμήνι σύμβαση Τώρα είναι στην φάση 10 ημερών στάσεων που τελειώνει αυτό το δεκαήμερο στις 18 Μαΐου
Λέει για Διμήνι σύμβαση Τώρα είναι στην φάση 10 ημερών στάσεων που τελειώνει αυτό το δεκαήμερο στις 18 Μαΐου
-
Lagos
Περίπου 27 μαϊου άκουσα για σχολή....τώρα δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι....ίσως και ράδιο αρβύλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες