Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Lexari

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Lexari »

Γιατί όχι Τρίπολη;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lexari έγραψε: Κυρ Μάιος 10, 2026 7:47 pm Γιατί όχι Τρίπολη;

Γιατι δεν ειναι παλιοχωρι σαν την τριπολη...Εχει κοσμο τα ΣΚ να βγαινεις σε μαγαζια ως εξοδουχος κλπ και εχεις και κοντινες περιοχες οπως ξανθη αλεξανδρουπολη κλπ...Παει για στρατοπεδο παλι η τριπολη
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 11, 2026 7:14 pm
Lexari έγραψε: Κυρ Μάιος 10, 2026 7:47 pm Γιατί όχι Τρίπολη;

Γιατι δεν ειναι παλιοχωρι σαν την τριπολη...Εχει κοσμο τα ΣΚ να βγαινεις σε μαγαζια ως εξοδουχος κλπ και εχεις και κοντινες περιοχες οπως ξανθη αλεξανδρουπολη κλπ...Παει για στρατοπεδο παλι η τριπολη

Το μόνο θετικό που είχε η Τρίπολη ήταν πως είναι κοντά στην Αθήνα και πηγαίναμε σπίτια μας το ΠΣΚ να φάμε σαν άνθρωποι και να κάνουμε μπάνιο. Τίποτα άλλο, είναι ένα καταραμένο μέρος με άθλιο καιρό μικρή πόλη με 0 ζωή και ενδιαφέρον παρατημένο από τον Θεό. Πραγματικά αν μπαίνανε άλλοι 300οι θα είχαμε πάει οι πρώτοι 300οι στην Αμυγδαλέζα αλλά που τέτοια τύχη. Δε βαριέσαι τουλάχιστον πηγαίναμε σπίτια μας γιατί και Κομοτηνή θα μας είχαν φύγει ένα σωρό λεφτά και θα κάναμε να πάμε σπίτια μας 2 μήνες.

John555555

Δημοσίευση από John555555 »

Γεια σας συνάδελφοι γνωρίζει κανείς από κάποια πηγή πότε θα πάρουν τους συνοριοφύλακες για εκπαίδευση 

Επισκέπτης

ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ !!

Επισκέπτης

Για 24 του μήνα έχω ακούσει. Τι να πω αν βγάλουν τόσο μπαμ μπαμ τον πίνακα διοριστέων… 19 τελειώνουν οι αναστολές, 20 πες βγαίνει ο πίνακας, 21 παίρνουμε φύλλα πορείας και 24 παρουσιαζόμαστε; 
Δεν ξέρω αν παίζει τέτοια οργάνωση 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 3:04 pm Για 24 του μήνα έχω ακούσει. Τι να πω αν βγάλουν τόσο μπαμ μπαμ τον πίνακα διοριστέων… 19 τελειώνουν οι αναστολές, 20 πες βγαίνει ο πίνακας, 21 παίρνουμε φύλλα πορείας και 24 παρουσιαζόμαστε; 
Δεν ξέρω αν παίζει τέτοια οργάνωση 

σε τμημα στο ειπαν η τυπου ΓΑΔΑ Η ΓΑΔΘ?

Επισκέπτης

Οχι, που να ξέρουν τα ΑΤ; Μην το δένεις κόμπο, μια φήμη είναι. Καλά και να μην είναι 24, θα είναι 31. Νομίζω Κυριακή παρουσιάζονται συνήθως.  Το σίγουρο είναι ότι λογικά  βιάζονται. 
John55555

Δημοσίευση από John55555 »

Όσοι έχουμε πρόσληψη μη θέσει να οργανωθούμε λίγο με δουλειές αυτό θέλουμε μια ενημέρωση 
συνήθως τους παίρνουν τόσο γρήγορα έχετε εμπειρία με δικά σας άτομα από προηγούμενες Προκηρύξεις;
Επισκέπτης

Ακομη δεν μπηκαν οι εκπαιδευτες μας απο την προκυρηξη που εκανε η ΕΛΑΣ αρα αναμονη μεχρι νεοτερας ισως αργησουμε λιγο
John55555

Δημοσίευση από John55555 »

Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ειδικό προσωπικό για την σχολή της Κομοτηνής πάντως 
Για τους εκπαιδευτές δεν έχω δει κάτι πάντως επειδή είναι ήδη ενεργό προσωπικό δεν νομίζω να πάει καιρό η διαδικασία τους 
Επισκέπτης

John55555 έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:51 pm Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ειδικό προσωπικό για την σχολή της Κομοτηνής πάντως 
Για τους εκπαιδευτές δεν έχω δει κάτι πάντως επειδή είναι ήδη ενεργό προσωπικό δεν νομίζω να πάει καιρό η διαδικασία τους 

Μεχρι 19 ειναι οι ενστασεις τους 
Επισκέπτης

John55555 έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:51 pm Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ειδικό προσωπικό για την σχολή της Κομοτηνής πάντως 

Λέει κάτι συγκεκριμένο; 
από ποτε ως πότε θα τους πάρουν; Ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάτι από αυτό 
John5555

Δημοσίευση από John5555 »

Μπορείς να τσεκάρεις το site της ελληνικής αστυνομίας προσλήψεις προκηρύξεις
Λέει για Διμήνι σύμβαση Τώρα είναι στην φάση 10 ημερών στάσεων που τελειώνει αυτό το δεκαήμερο στις 18 Μαΐου
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Περίπου 27 μαϊου άκουσα για σχολή....τώρα δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι....ίσως και ράδιο αρβύλα 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες