Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Vit13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Vit13 »

Γενικά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη μέσα στο 2027; Και αν ναι θα τραβήξει από την εδώ λετε ;
Alg

Δημοσίευση από Alg »

[quote="Επισκέπτης" post_id=565979 time=1777644217 user_id=undefined]
[quote="NikosPatrinos" post_id=565963 time=1777626625 user_id=105186]
Παντως εγω παιδια σαν θεατης που δεν περνω μερος στην προκυρυξη δεν φενεται οτι εχει και πολυ ζητηση...

[/quote]
Επειδή δεν γράφουν πολλοί στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει πολύ ζήτηση. Αυτό θα το δούμε μόλις βγουν οι πίνακες και δούμε πόσοι έκαναν τα χαρτιά τους. Εξάλλου είναι από τις τελευταίες προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας.

[/quote]

Γιατί είναι από τις τελευταίες;
Legamenos

Δημοσίευση από Legamenos »

Vit13 έγραψε: Παρ Μάιος 01, 2026 7:09 pm Γενικά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη μέσα στο 2027; Και αν ναι θα τραβήξει από την εδώ λετε ;

Φίλε κατανοώ το άγχος κ την ανυπομονησία σου καθώς συμπάσχω. Ας περιμένουμε όμως να τελειώσει αυτή πρώτα κ βλέπουμε για την πορεία! 
NikosPatrinos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Μαθητής/Βοηθός Ηλεκτρολόγου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosPatrinos »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 01, 2026 5:03 pm
NikosPatrinos έγραψε: Παρ Μάιος 01, 2026 12:10 pm Παντως εγω παιδια σαν θεατης που δεν περνω μερος στην προκυρυξη δεν φενεται οτι εχει και πολυ ζητηση...

Επειδή δεν γράφουν πολλοί στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει πολύ ζήτηση. Αυτό θα το δούμε μόλις βγουν οι πίνακες και δούμε πόσοι έκαναν τα χαρτιά τους. Εξάλλου είναι από τις τελευταίες προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας.

Γιατι λες τελευταιες;

Gahags

Δημοσίευση από Gahags »

Αξιζει ρε παιδιά να γίνεις μπάτσος και να μπλέξεις με νύχτα και ότι άλλο ακούγεται; 
Legamenos

Δημοσίευση από Legamenos »

Αξίζουν τα λεφτά; Αντικειμενικά όχι. Ρεπό με ζόρι κ αν (υποστελέχωση τμημάτων), επικίνδυνο επάγγελμα, νοίκια στον Θεό, λοιπά έξοδα στον Θεό.
Ταλαιπωρία ορθοστασία, δεν έχει ώρες , δεν έχει μέρες κλπ. Όταν άλλοι θα είναι έξω σκ εσύ θα κάνεις υπηρεσία. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω γιατί κ γω θέλω να μπω, αλλά αναγνωρίζω τις δυσκολίες. Είναι κ που θα μπεις φυσικά.

Ας καταλήξουμε ότι ο καθένας μπαίνει για τον λόγο του, έτσι το βλέπω εγώ 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Legamenos έγραψε: Σάβ Μάιος 02, 2026 4:17 pm Αξίζουν τα λεφτά; Αντικειμενικά όχι. Ρεπό με ζόρι κ αν (υποστελέχωση τμημάτων), επικίνδυνο επάγγελμα, νοίκια στον Θεό, λοιπά έξοδα στον Θεό.
Ταλαιπωρία ορθοστασία, δεν έχει ώρες , δεν έχει μέρες κλπ. Όταν άλλοι θα είναι έξω σκ εσύ θα κάνεις υπηρεσία. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω γιατί κ γω θέλω να μπω, αλλά αναγνωρίζω τις δυσκολίες. Είναι κ που θα μπεις φυσικά.

Ας καταλήξουμε ότι ο καθένας μπαίνει για τον λόγο του, έτσι το βλέπω εγώ 

Θα σου πούμε εμείς που θα βγούμε σε λίγες μέρες 😂
Πέρα της πλάκας όμως παιδιά είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί να είσαι εκεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινάσεις σε καμία περίπτωση. Μετά είναι οι παράγοντες που σου είπε πιο πάνω νοίκια πχ αν δεν είσαι από Αθήνα ρε φίλε προφανώς δεν αξίζει γιατί αν δεν έχεις σπίτι θα είσαι μία ζωή στο νοίκι. Εκτός και αν είσαι κάνας πιτσιρικάς έρθεις από μικρός πάρεις δάνειο σε βοηθήσουν οι γονείς σου να πληρώνεις το δάνειο. Αλλά ποιος έχει τέτοια μυαλά από 20-24 χρονών να το κάνει αυτό. Επίσης είναι και πως το βλέπει ο κάθε άνθρωπος εγώ πχ δεν σπαζομαι να δουλεύω το σκ γιατί δεν έχω την νοοτροπία του νεοελληνοραγια να πηγαίνω κλαμπ σαν χαζός. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω και όταν πάρω άδεια θα ξεκουραστώ με την ησυχία μου. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα δεδομένα και την δική του οπτική τών πραγμάτων.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα στην ομάδα!Παιδιά εσείς με το καλό που θα βγείτε τώρα από την σχολή σας έχουν ανακοινώσει που θα πάτε με τοποθέτηση οργανική κλπ ;που έχουν ανάγκες κλπ ;και αν οι νέοι που θα μπουν με την συγκεκριμένη προκυρηξη προορίζονται για κάπου συγκεκριμένα;
Ευχαριστώ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες