Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Γενικά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη μέσα στο 2027; Και αν ναι θα τραβήξει από την εδώ λετε ;
-
Alg
[quote="Επισκέπτης" post_id=565979 time=1777644217 user_id=undefined]
[quote="NikosPatrinos" post_id=565963 time=1777626625 user_id=105186]
Παντως εγω παιδια σαν θεατης που δεν περνω μερος στην προκυρυξη δεν φενεται οτι εχει και πολυ ζητηση...
[/quote]
Επειδή δεν γράφουν πολλοί στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει πολύ ζήτηση. Αυτό θα το δούμε μόλις βγουν οι πίνακες και δούμε πόσοι έκαναν τα χαρτιά τους. Εξάλλου είναι από τις τελευταίες προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας.
[/quote]
Γιατί είναι από τις τελευταίες;
[quote="NikosPatrinos" post_id=565963 time=1777626625 user_id=105186]
Παντως εγω παιδια σαν θεατης που δεν περνω μερος στην προκυρυξη δεν φενεται οτι εχει και πολυ ζητηση...
[/quote]
Επειδή δεν γράφουν πολλοί στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει πολύ ζήτηση. Αυτό θα το δούμε μόλις βγουν οι πίνακες και δούμε πόσοι έκαναν τα χαρτιά τους. Εξάλλου είναι από τις τελευταίες προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας.
[/quote]
Γιατί είναι από τις τελευταίες;
-
Legamenos
Φίλε κατανοώ το άγχος κ την ανυπομονησία σου καθώς συμπάσχω. Ας περιμένουμε όμως να τελειώσει αυτή πρώτα κ βλέπουμε για την πορεία!Vit13 έγραψε: Παρ Μάιος 01, 2026 7:09 pm Γενικά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη μέσα στο 2027; Και αν ναι θα τραβήξει από την εδώ λετε ;
-
NikosPatrinos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Μαθητής/Βοηθός Ηλεκτρολόγου
- Επικοινωνία:
Γιατι λες τελευταιες;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 01, 2026 5:03 pmΕπειδή δεν γράφουν πολλοί στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει πολύ ζήτηση. Αυτό θα το δούμε μόλις βγουν οι πίνακες και δούμε πόσοι έκαναν τα χαρτιά τους. Εξάλλου είναι από τις τελευταίες προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας.NikosPatrinos έγραψε: Παρ Μάιος 01, 2026 12:10 pm Παντως εγω παιδια σαν θεατης που δεν περνω μερος στην προκυρυξη δεν φενεται οτι εχει και πολυ ζητηση...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες