Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 1:19 pm
Ναι αλλά εμένα μου είχαν πει πως το κάθε τμήμα ειναι από 35 ατομα το λιγότερο έως 60.
Λες να μην ισχύει;;
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ 38 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ .
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η 6Κ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ . ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 1000 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΘΕΩΡΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΚΟΝΑ , ΘΕΩΡΩ . Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Για την 6κ/18 λέτε? Δεν έχει κλείσει αυτή ακόμα από αθλήματα? Γιατί η επόμενη 9κ/21 έκλεισε πέρυσι από επιλαχόντες που έδωσαν αθλήματα.
Ναι για την 6Κ/2018 , η λογική μας , έλεγε ότι έχει Κλείσει, μέχρι που τις προάλλες κάλεσαν για λίγες θέσεις κάποια άτομα να αποστείλουν καρτέλα υγειονομικής εξετάσεις,ώστε έπειτα με νέα ανακοίνωση να προχωρήσουν στα αθλήματα , η 9κ σύμφωνα πάντα με το υπουργείο έκλεισε μέσα ΓΕΝΑΡΗ .
yefkk2023 έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 6:54 pm
Παιδια οσοι ειστε για Εξωτερικοι,μη το σκεφτεστε καθολου.Ερχεστε στη καλυτερη περιοδο της Υπηρεσιας απο την ιδρυση της.Αναμενουμε ενταξη στα Σωματα Ασφαλειας και ειδικο μισθολογιο.Θα παιρνετε ιδια λεφτα με εναν ειδικο φρουρο πλεον.Προκειται για ιστορικη χρονια για την Υπηρεσια της Εξωτερικης Φρουρας!
Το θέμα είναι αδελφέ μου να δρομολογηθεί η νέα σχολή , του να πάει για Ιούνιο και βάλε ενώ έχουν σταλθεί δικαιολογητικά μήνες πριν, αφήνει στο περίμενε και στην αγωνία και κυρίως όσους έχουν υποχρεώσεις κ οικογένεια στο περίμενε , γιατί θέλει και διαδικασία μεγάλη του να βρεις σπίτι κλπ ( τα ξέρεις ) οπότε πρέπει κάπως να μάθουμε πότε ακούγεται ότι θα γίνει η νέα σχολή .. δε γίνεται να μην έχουν ένα χρονοδιάγραμμα ή να γίνει η σχολή 9 μήνες μετά
ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ 38 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ .
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η 6Κ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ . ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 1000 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΘΕΩΡΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΚΟΝΑ , ΘΕΩΡΩ . Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Για την 6κ/18 λέτε? Δεν έχει κλείσει αυτή ακόμα από αθλήματα? Γιατί η επόμενη 9κ/21 έκλεισε πέρυσι από επιλαχόντες που έδωσαν αθλήματα.
Ναι για την 6Κ/2018 , η λογική μας , έλεγε ότι έχει Κλείσει, μέχρι που τις προάλλες κάλεσαν για λίγες θέσεις κάποια άτομα να αποστείλουν καρτέλα υγειονομικής εξετάσεις,ώστε έπειτα με νέα ανακοίνωση να προχωρήσουν στα αθλήματα , η 9κ σύμφωνα πάντα με το υπουργείο έκλεισε μέσα ΓΕΝΑΡΗ .
τωρα τι γίνεται κλπ δεν ξέρω αναφορικά με την 6κ
Φίλε την καρτέλα υγειονομικού δεν την στέλνεις, την κρατάς μαζί σου όταν περνάς ιατρικά την πρώτη μέρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες, πριν λίγες μέρες είχαν καλέσει την 6κ/23 που είναι θέσεις γραφείου. Τα αθλήματα της 6κ/18 έκλεισαν το 2024 και πέρυσι το 2025 έκλεισαν με τους τελευταίους επιλαχόντες της 9κ/21. Για τις θέσεις ότι έχουν κλείσει της 9κ/21 δεν ισχύει γιατί δεν έχουν καλυφθεί, θα γίνουν αναπληρώσεις και επίσης υπάρχουν ακόμα άτομα για να πάνε εκπαίδευση.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 6:32 pm
τωρα τι γίνεται κλπ δεν ξέρω αναφορικά με την 6κ
Φίλε την καρτέλα υγειονομικού δεν την στέλνεις, την κρατάς μαζί σου όταν περνάς ιατρικά την πρώτη μέρα, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες, πριν λίγες μέρες είχαν καλέσει την 6κ/23 που είναι θέσεις γραφείου. Τα αθλήματα της 6κ/18 έκλεισαν το 2024 και πέρυσι το 2025 έκλεισαν με τους τελευταίους επιλαχόντες της 9κ/21. Για τις θέσεις ότι έχουν κλείσει της 9κ/21 δεν ισχύει γιατί δεν έχουν καλυφθεί, θα γίνουν αναπληρώσεις και επίσης υπάρχουν ακόμα άτομα για να πάνε εκπαίδευση.
Υπάρχει αναρτημένο στο ΑΣΕΠ η πρόσκληση για αποστολή υγειονομικής καρτέλας στον ΑΣΕΠ έως και 16/3 ( έπειτα όσοι τα έχουν στείλει , θα καλεστούν εκ νέου για αθλήματα ) ή 6κ όποτε δεν έκλεισε . Για την 9κ/2021 εννοώ έκλεισε και δε θα καλέσει άλλα άτομα σύμφωνα πάντα με το υπουργείο , οτ αναμένεται σχολή εξωτερικών από άτομα της 9κ/2021 το γνωρίζω φυσικά .
εχεις πληροφορίες ότι θα γίνουν αναπληρώσεις απ την 9κ; Εκ νέου ;
yefkk2023 έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 6:54 pm
Παιδια οσοι ειστε για Εξωτερικοι,μη το σκεφτεστε καθολου.Ερχεστε στη καλυτερη περιοδο της Υπηρεσιας απο την ιδρυση της.Αναμενουμε ενταξη στα Σωματα Ασφαλειας και ειδικο μισθολογιο.Θα παιρνετε ιδια λεφτα με εναν ειδικο φρουρο πλεον.Προκειται για ιστορικη χρονια για την Υπηρεσια της Εξωτερικης Φρουρας!
Το θέμα είναι αδελφέ μου να δρομολογηθεί η νέα σχολή , του να πάει για Ιούνιο και βάλε ενώ έχουν σταλθεί δικαιολογητικά μήνες πριν, αφήνει στο περίμενε και στην αγωνία και κυρίως όσους έχουν υποχρεώσεις κ οικογένεια στο περίμενε , γιατί θέλει και διαδικασία μεγάλη του να βρεις σπίτι κλπ ( τα ξέρεις ) οπότε πρέπει κάπως να μάθουμε πότε ακούγεται ότι θα γίνει η νέα σχολή .. δε γίνεται να μην έχουν ένα χρονοδιάγραμμα ή να γίνει η σχολή 9 μήνες μετά
Φίλε μου είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.
Απλά δεν μπορεί κάποιος να μας δώσει ξεκάθαρη απάντηση από το υπουργείο, όλο δεν ξέρουμε δεν γνωρίζουμε κάτι και όταν ειναι θα σας ενημερώσουν.
Αυτήν την ανάρτηση του ΑΣΕΠ δεν την είχα δει. Ναι αυτά τα άτομα θα καλύψουν τις 16 θέσεις σύνολο που λέει, σε εμάς πάντως στην 9κ/21 πέρυσι δεν μας ζήτησε να στείλουμε το δελτίο, αλλά το κρατούσαμε μαζί μας και το δώσαμε στους γιατρούς της αστυνομίας. Για την 9κ/21 γίνονται αναπληρώσεις γιατί δεν δέχονται τις θέσεις κάποιοι και υπάρχει πιθανότητα να βγάλουν και άλλες αναπληρώσεις από επιλαχόντες γιατί στην λίστα που πέρασαν πέρυσι τα αθλήματα έχει ακόμα άτομα αν χρειαστούν να πάρουν.
Καλησπέρα ομάδα : ξέρω πως το υπουργείο κάνει έλεγχο γνησιότητας στα πτυχία ( απολυτήρια λυκείου ) είναι κάποιος που έχει διοριστεί με απολυτήριο ( τεχνικού επαγγελματικού εκπαιδευτηρίου ΤΕΕ ) ; Καθότι επειδή χρόνια έχουν αλλαχθεί σε επαλ , σκέφτομαι εάν αυτή η αλλαγή φέρει καθυστερήσεις σε άτομο με πτυχίο ΤΕΕ .
Παιδιά κάποιο νέο για την 6Κ/2018?
Ξέρουμε πόσα άτομα έστειλαν καρτέλες απο τα 400 που φώναξαν για αθλήματα?
Άμα πάρω τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ θα μου δώσουν τέτοια πληροφορία λέτε?
Theodore92 έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 10:59 am
Παιδιά κάποιο νέο για την 6Κ/2018?
Ξέρουμε πόσα άτομα έστειλαν καρτέλες απο τα 400 που φώναξαν για αθλήματα?
Άμα πάρω τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ θα μου δώσουν τέτοια πληροφορία λέτε?
Ο ΑΣΕΠ θα ξέρει αλλά ανάλογα που θα πάρεις τηλ : είναι αρμόδιος κάποιος γ αυτο .
μπορεις να πάρεις Παπαστεφάνου τηλ να ρωτήσεις για τη σχολή;
Παιδιά όντως εμείς που ξεκινήσαμε σήμερα πότε θα μας μπούνε χρήματα; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει διότι όντως είναι σημαντικό. Είμαστε τόσους μήνες χωρίς να έχουμε από κάπου εισόδημα
Συγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά η άλλη ομάδα για την συγκεκριμένη προκυριξη 6Κ/2018 είναι νεκρή στην κυριολεξία.
Λοιπόν άλλη μια ερώτηση θα πάρουν 16 η 17 άτομα δεν θυμάμαι ακριβώς και φώναξαν 400 άτομα.
Ρώτησα κάποια άτομα που γνωρίζουν αν αξίζει να πάω για αθλήματα και μου είπαν ναι αξίζει και πως έχω καλές πιθανότητες διότι όπως έμαθα οι μισοί δεν θα πάνε οι άλλοι μισοί θα κοπούν στα αγωνίσματα και πως θα φύγουν και αρκετά άτομα που θα πάνε για δουλειά κανονικά αλλά δεν θα τους αρέσει το επάγγελμα.