Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Leonidas6156 έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 10:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 10:22 am
Leonidas6156 έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 10:15 am
Αν δεν περάσεις 3 μαθήματα κόβεσαι κατευθείαν. Μέχρι 2 τα ξαναδίνεις. Αυτός που κόπηκε από μαθήματα, πήγε για επανεξέταση στα 2 αλλά και πάλι δεν πέρασε.

Μάλιστα κατάλαβα. Εσύ είσαι εκπαιδευτής?

Όχι. =13pxΉμουν στα άτομα που πέρασαν τώρα τη σχολή. Περιμένω να πάω για δουλειά.

Μερικές ερωτήσεις έχω. Επιτρέπεται να παρκάρουμε μέσα αμάξι και αν μπορούμε να βγαίνουμε έξω και ποιες ώρες? Αν μπορούμε να φεύγουμε τα ΣΚ εκτός και να μένουμε έξω? Επισης τι παροχές παρεχει η σχολή?

Leonidas6156
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Leonidas6156 »

Σε εμάς τα μαθήματα ήταν Δευτέρα μέχρι και Σάββατο. Όταν τελειώνουν τα μαθήματα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Βγαίνεις έξω και αν βρεις να μείνεις έξω, μπορείς να γυρίσεις το επόμενο πρωί για το μάθημα. Αλλιώς το αργότερο μέχρι 23:30 πρέπει να έχεις γυρίσει. Η σχολή παρέχει φαγητό.
Leonidas6156
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και το Σάββατο όταν τελειώσει το μάθημα φεύγεις και γυρνάς Δευτέρα αν θέλεις.
Επισκέπτης

Πιστεύω πως για να κοπεις στα μαθήματα πρέπει να είναι δύσκολο. 
δηλαδή να μην συμμετέχεις καθόλου 
Leonidas6156
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 12:23 pm Πιστεύω πως για να κοπεις στα μαθήματα πρέπει να είναι δύσκολο. 
δηλαδή να μην συμμετέχεις καθόλου 

Ε ναι. Είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να προσπαθήσεις.
Επισκέπτης

Leonidas6156 έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 11:14 am Και το Σάββατο όταν τελειώσει το μάθημα φεύγεις και γυρνάς Δευτέρα αν θέλεις.

Μπορείς να παρκάρεις μέσα αμάξι?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 2:59 pm
Leonidas6156 έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 11:14 am Και το Σάββατο όταν τελειώσει το μάθημα φεύγεις και γυρνάς Δευτέρα αν θέλεις.

Μπορείς να παρκάρεις μέσα αμάξι?

Ν;ο μπορείς και περπατάς λίγο μέχρι να φτάσεις στη σχολή μέσα!
Dela

Δημοσίευση από Dela »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 2:55 pm
DELA έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 1:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 13, 2026 2:34 pm Υπάρχει κάποιο νεότερο για το πότε θα γινει η σχολή για τους εξωτερικούς;
Γνωρίζει κάποιος κάτι;;;

ΦΙΛΑΡΑΚΙ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ) Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ.  ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ .

Έγινε φίλε. 
πες μου την ομαδική που έχετε να μπω 

Θα πρέπει να σε βάλω ,  δεν θα τη βρεις με όνομα ( απλά πως θα σε βρω δε ξέρω ) 
Επισκέπτης

Dela έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 3:35 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 2:55 pm
DELA έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 1:58 pm

ΦΙΛΑΡΑΚΙ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ) Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ.  ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ .

Έγινε φίλε. 
πες μου την ομαδική που έχετε να μπω 

Θα πρέπει να σε βάλω ,  δεν θα τη βρεις με όνομα ( απλά πως θα σε βρω δε ξέρω ) 

Δεν πειράζει μωρέ άστο. 
Ότι νεότερο έχω θα το αναφέρω εδώ 

Επισκέπτης

Πήρα τηλέφωνο πάλι σήμερα και μου είπαν πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο για νεο τμήμα εξωτερικων φρουρων... 
Τώρα γύρευε ποτε θα γίνει... 
DELA

Δημοσίευση από DELA »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 12:08 pm Πήρα τηλέφωνο πάλι σήμερα και μου είπαν πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο για νεο τμήμα εξωτερικων φρουρων... 

Σημέρα ενημερώθηκαν τα παιδια (γυναικες) που ειναι σε αναβολη οτι θα δωσουν αθληματα μεσα με τελη ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 6Κ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙΙΙΙΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΩΡΑ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ

Επισκέπτης

DELA έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 1:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 12:08 pm Πήρα τηλέφωνο πάλι σήμερα και μου είπαν πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο για νεο τμήμα εξωτερικων φρουρων... 

Σημέρα ενημερώθηκαν τα παιδια (γυναικες) που ειναι σε αναβολη οτι θα δωσουν αθληματα μεσα με τελη ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 6Κ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

Ναι αλλά εμένα μου είχαν πει πως το κάθε τμήμα ειναι από 35 ατομα το λιγότερο έως 60.
Λες να μην ισχύει;;

DELA

Δημοσίευση από DELA »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 1:19 pm

Ναι αλλά εμένα μου είχαν πει πως το κάθε τμήμα ειναι από 35 ατομα το λιγότερο έως 60.
Λες να μην ισχύει;;

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ 38 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ .

ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η 6Κ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ . ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 1000 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΘΕΩΡΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΚΟΝΑ , ΘΕΩΡΩ . Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Επισκέπτης

DELA έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 4:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 1:19 pm

Λες να μην ισχύει;;

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ 38 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ .

ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η 6Κ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ . ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 1000 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΘΕΩΡΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΚΟΝΑ , ΘΕΩΡΩ . Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Για την 6κ/18 λέτε? Δεν έχει κλείσει αυτή ακόμα από αθλήματα? Γιατί η επόμενη 9κ/21 έκλεισε πέρυσι από επιλαχόντες που έδωσαν αθλήματα.
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Παιδια οσοι ειστε για Εξωτερικοι,μη το σκεφτεστε καθολου.Ερχεστε στη καλυτερη περιοδο της Υπηρεσιας απο την ιδρυση της.Αναμενουμε ενταξη στα Σωματα Ασφαλειας και ειδικο μισθολογιο.Θα παιρνετε ιδια λεφτα με εναν ειδικο φρουρο πλεον.Προκειται για ιστορικη χρονια για την Υπηρεσια της Εξωτερικης Φρουρας!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες