Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οι ειδικοί φρουροί 13-14 έχουν απολυτήρια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 12:39 pm Οι ειδικοί φρουροί 13-14 έχουν απολυτήρια 

*Καποιοι ειδικοί φρουροί έχουν 13-14 απολυτήρια. Άλλοι έχουν μεγαλύτερο βαθμό, άλλοι μικρότερο.
Επισκέπτης

Τι 17 ρε αδερφέ ; Με το ζόρι 12-14 απολυτήριο άντε κάποιος από επαρχία 15. Για ΕΦ Αθήνα δε το συζητάω καν που δεν βάζανε ποτέ βαθμό οι καθηγητές 
Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του 
Πρώτα από όλα, με άλλα κριτήρια βγαίνουν τα μόρια εδώ κ άλλα στους ΕΦ
Οι ειδικοί φρουροί έχουν κ 19 απολυτήριο, υπάρχουν πιο μορφωμένοι από μας κ επίσης έχουν πτυχία Πανεπιστημίου. Ότι υπάρχουν κάποιοι χωρίς παιδεία στο σώμα ναι, αλλά δεν πρέπει να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβαλι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 1:25 pm Αρα όσο μεγαλύτερο Α/Α έχεις τόσο πιο πολλά μόρια εγώ είμαι 130 έχω 2700

Εν τω μεταξύ η κλήρωση ξεκινάει από Α/Α 128 έως 1. Μάλλον δεν έχεις Α/Α 130...

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 5:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 1:25 pm Αρα όσο μεγαλύτερο Α/Α έχεις τόσο πιο πολλά μόρια εγώ είμαι 130 έχω 2700

Εν τω μεταξύ η κλήρωση ξεκινάει από Α/Α 128 έως 1. Μάλλον δεν έχεις Α/Α 130...

Μήπως ο αύξων αριθμός είναι εκείνων όσων ισοβαθμούν (και μόνο αυτών) και δεν έχει να κάνει με μόρια ; 
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος σε ποια αίθουσα θα πραγματοποιηθεί αύριο η κλήρωση για τις ισοβαθμίες?

Επισκέπτης

Guestfromavillage έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 1:36 pm Ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του 
Πρώτα από όλα, με άλλα κριτήρια βγαίνουν τα μόρια εδώ κ άλλα στους ΕΦ
Οι ειδικοί φρουροί έχουν κ 19 απολυτήριο, υπάρχουν πιο μορφωμένοι από μας κ επίσης έχουν πτυχία Πανεπιστημίου. Ότι υπάρχουν κάποιοι χωρίς παιδεία στο σώμα ναι, αλλά δεν πρέπει να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβαλι

Δεν βγαίνουν με άλλα κριτήρια τα μόρια. Αν είναι ΕΦ και έχει και 19 απολυτήριο, πάει καρφί για «μέσα» δεδομένου πως οι περισσότεροι έχουν και ΕΔ. Δηλαδή μιλάμε για 2.700 απο χέρι!

Επισκέπτης

Kantilanaftis έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 10:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 9:18 pm
Kantilanaftis έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 10:19 am Εγώ μάγκες πιστεύω ότι η βάση θα είναι [url=tel:2200-2300]2200-2300[/url] και με τα αθλήματα κλπ θα πέσει (πολύ) λίγο ακόμα. Οπως είπε και το άλλο το παλικάρι που δουλεύει μέσα οι συνθήκες παρόλο του ότι θεωρείτε καλή θέση δεν είναι και οι πιο καλές , πολύ υπερωρία ακούω και πιστεύω ότι ακόμα και οι παλιοί θα κάνουν δεύτερες σκέψεις με βάση αυτό που περίμεναν και αυτό που συνάντησαν οταν μπήκαν. Προσωπική εκτίμηση είναι μην πέσετε να με φάτε. Καλη επιτυχία σε όλους! 

Γι αυτό αυτοί που μπήκαν το 2022 ήρθαν με κάτι peugeot 207, κάτι κόρσα και κάτι παλιόπαπα και τώρα έχπυν όλοι μερσεντεδάκι, δίκυκλα των 7-10χιλιάδων και έχουν ήδη αρκετοί αγοράσει και σπίτι; Επειδή δεν τους αρέσει η υπερωρία; Άσε που τόση υπερωρία έχει μέχρι να μπει η σειρά αυτή. Μετά ια χαλαρώσει αρκετά!

Ναι τους πήρανε για φύλαξη και εν τέλη τους έκαναν ναυπηγούς και πήραν σπίτια,amg και tracers… άσε μας ρε φίλε, αμάσητα τα τρως όλα 

Και μόνο που είπες για tracers μέλλον είσαι ένας απο εκείνη τη σειρά και καρφώθηκες. Ήδη έχουν δύο τέτοια. Μην βάλουμε τα tesla, τα gla, τα forza 750cc, τις alfa romeo Stelvio, και πολλά άλλα. Αμάσητα τα τρώω; Δίκιο έχεις. Μάλλον 750€ μεικτά παίρνουν και περιμένουν την αύξηση του κατώτατου να ανασάνουν!😂😂😂😂

Επισκέπτης

Kantilanaftis έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 11:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 11:06 pm
Kantilanaftis έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 10:36 pm Είναι μια καλή θέση σίγουρα , ίσως η καλύτερη στον τομέα της φύλαξης , αλλά δεν μπορώ να ακούω παπάντζες, μπήκε ο άλλος μέσα προφανώς διασφάλισε το οικονομικό του και έκανε τα κουμάντα να πάρει δάνειο για σπίτι αμάξι ή μηχανή , και εγώ στρατό είχαν έρθει οι ΕΠΟΠ και πήραν καπάκι δάνειο για αμάξι οι περισσότεροι, τι έχει να λέει αυτό ; Ή θες να μου πεις ότι από τα 12.000 ετησίως πήγαν στα 16 και ξαφνικά έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους και πλέον μπορούν να έχουν αμαξάρες και σπιταρονες , δεν σε πιάνω ρε φίλε στον τρόπο που σκέφτεσαι ειλικρινά… 

Δεν έχεις ιδέα τι λεφτά παίζουν εκεί γιαυτο τα λες

Ενώ εσύ που έχεις ιδέα βλέπω τι γράφεις , γελάνε και οι πέτρες… Διοικητής αστυνομίας παίρνει 1500-1700, στο δημόσιο ΠΕ επίσης , θα μπεις εσύ τράπεζα Ελλάδος ΔΕ και θα παίρνεις 2500… ε ρε μυαλά μερικοί μερικοί.. 

Ποιος Διοικητής αστυνομίας ρε μάστορα. Αυτός μπορεί να είναι τι; Αστυνόμος Α; Υποδιευθυντής; Πόσοι υπάρχουν στην Ελλάδα; 2-3000;
Τραπεζοελλαδίτες υπάρχουν 2.000 συνολικά στη χώρα!!!😂😂😂
Μετά απο μερικά χρόνια δεν βλέπουν ούτε τον αρχηγό της ελας!  

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 12:10 pm Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνονται πολλά τα 2900 ένας ΕΦ με απολυτήριο 17 προφισιενσι ειδικές δυνάμεις που έχουν όλοι έχει κατευθείαν 2800 και δεν βάζω καν μέσα τρίτεκνους πολύτεκνους έξτρα ξένες γλώσσες η παραπάνω απολυτήριο. 

Ακριβώς. Λάρισα ο πρώτος έχει 3.100😱

Επισκέπτης

Κ μενα βάση Αθήνας 2900 μου είπαν αλλά δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει. Αν ειν έτσι επαρχία βλέπω 3200 κ βαλε .

Επισκέπτης

Αυτοί όλοι που μιλάνε για τρελά λεφτά ας μας πούνε επιτέλους με αριθμούς πόσο είναι το ετήσιο εισόδημα το πρώτο χρόνο και πόσο μετά από 2-3 χρόνια. Όσο για τα μόρια πιστεύω ότι όσοι έχουν 2600 και πανω έχουν πιθανοτητες. Καλά αποτελέσματα σε όλους. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 12, 2026 9:32 pm Αυτοί όλοι που μιλάνε για τρελά λεφτά ας μας πούνε επιτέλους με αριθμούς πόσο είναι το ετήσιο εισόδημα το πρώτο χρόνο και πόσο μετά από 2-3 χρόνια. Όσο για τα μόρια πιστεύω ότι όσοι έχουν 2600 και πανω έχουν πιθανοτητες. Καλά αποτελέσματα σε όλους. 

Λοιπον περσινη φορολογικη δηλωση, Πεντακοσες εκατον τριαντα πεντε χιλιαδες μεικτα.

Επισκέπτης

Και αν πιασεις και μπονους παραγωγικότητας εχει τελος του ετους δωρο forza 750 η tracer και απο αμαξια tesla η Gla
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες