Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μερικοί εδώ μέσα λένε για βάση 2700 και πάνω , από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Για ποιο λόγο να μην είναι 2400 πχ η βάση ;; 
Επισκέπτης

Γιατί σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει στην προηγούμενη προκήρυξη δεν υπήρχαν μπάτσοι. Οπότε υπολόγισε τώρα τα μόρια που είχε η τελευταία + 400 τουλάχιστον 
Kantilanaftis

Δημοσίευση από Kantilanaftis »

Εγώ μάγκες πιστεύω ότι η βάση θα είναι 2200-2300 και με τα αθλήματα κλπ θα πέσει (πολύ) λίγο ακόμα. Οπως είπε και το άλλο το παλικάρι που δουλεύει μέσα οι συνθήκες παρόλο του ότι θεωρείτε καλή θέση δεν είναι και οι πιο καλές , πολύ υπερωρία ακούω και πιστεύω ότι ακόμα και οι παλιοί θα κάνουν δεύτερες σκέψεις με βάση αυτό που περίμεναν και αυτό που συνάντησαν οταν μπήκαν. Προσωπική εκτίμηση είναι μην πέσετε να με φάτε. Καλη επιτυχία σε όλους! 
Επισκέπτης

Ακριβώς έτσι είναι! Γιατί ξεκίνησε και έπαιρνε πολλούς εφ και συνοριοφύλακες από το 21 που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη 
Kantilanaftis

Δημοσίευση από Kantilanaftis »

Καταρχάς είναι από τις λίγες προκηρύξεις που οι πληροφορίες για το εργασιακό κομμάτι βγαίνουν με το τσιγκέλι, οπουδήποτε αλλού πας σε φόρουμ βλέπεις 2-3 άτομα να σου λένε πάνω κάτι τι παίζει , ή έχεις γνωστούς και κάτι ψιλό μαθαίνεις , θα αφήσει αστυνομικός την θέση του για να πάει ττε; Εγώ λέω όχ… Και για να το κάνει θα πρέπει να είναι σιγουροσ για το τι παίζει στην ττε…Δεν ξέρω εγώ ξανά λέω επειδή έγινε και ένα νταβαντουρι για τους συνοριακούς και παραφουσκώναν τα μόρια ότι προσωπική μου εκτίμηση , οι βάσεις δεν θα είναι τόσο υψηλές όσο ακούγονται. Και επίσης βλέπω ότι πάγια εμμονή κάποιον εδώ μέσα είναι να αποθαρρύνουν κόσμο στις αιτήσεις.  
Επισκέπτης

Υπάρχαν μερικά άτομα και στην προηγουμένη προκήρυξη που ήταν σε σώματα ασφαλείας . Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο …

Επισκέπτης

Kantilanaftis έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 10:19 am Εγώ μάγκες πιστεύω ότι η βάση θα είναι 2200-2300 και με τα αθλήματα κλπ θα πέσει (πολύ) λίγο ακόμα. Οπως είπε και το άλλο το παλικάρι που δουλεύει μέσα οι συνθήκες παρόλο του ότι θεωρείτε καλή θέση δεν είναι και οι πιο καλές , πολύ υπερωρία ακούω και πιστεύω ότι ακόμα και οι παλιοί θα κάνουν δεύτερες σκέψεις με βάση αυτό που περίμεναν και αυτό που συνάντησαν οταν μπήκαν. Προσωπική εκτίμηση είναι μην πέσετε να με φάτε. Καλη επιτυχία σε όλους! 

Στην προηγούμενη προκήρυξη η βάση ήταν 2390. Οπότε αποκλείεται το 2200-2300 που αναφέρεις. Εγώ πιστεύω ότι αποκλείεται να πέσει κάτω από 2600. Σχετικά με τις ισοβαθμίες στους ΠΕΘ κάλεσαν μέχρι εκείνον που ήταν τελευταίος για ΠΚΕ. Τώρα η αστυνομία ίσως λειτουργεί διαφορετικά από την Πυροσβεστική. 

Επισκέπτης

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις ισοβαθμίες την Παρασκεuή; Γιατί στο χαρτί που υπογράψαμε δεν έλεγε ώρα μόνο μέρος? Ή αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για την ενημέρωση μας?
Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Καλημέρα φίλε 
Εγώ είμαι στην ομάδα Α, για θέση ισοβαθμίας Α/Α128 μέχρι 84, προσέλευση 8:30 κ κλήρωση 9:15. Για τις άλλες δεν κοίταξα να σου πω την αλήθεια, πιο μετά προφανώς 
Λεωφόρος Μεσογείων 96, πρώην σχολής Αξιωματικών σωστά;

Παιδιά ο Α/Α είναι για τις ισοβαθμίες, όχι για όλη την προκήρυξη να ξέρετε. Ένας παραπάνω λέει 30 με κάτω από 2000 μόρια, εγώ έχω σχεδόν 2500 κ είμαι 84. Ελπίζω να λύθηκε η απορία!
Επισκέπτης

Ο ένας έχει σχεδόν 2500 ο άλλος έχει 2000 δεν παίρνεις αλήθεια εδώ μέσα την Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα κάντε υπομονή! Τον ξάδερφο μου με 2500 ακριβώς δεν τον πήραν για κλήρωση πάντως…
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 12:57 pm Ο ένας έχει σχεδόν 2500 ο άλλος έχει 2000 δεν παίρνεις αλήθεια εδώ μέσα την Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα κάντε υπομονή! Τον ξάδερφο μου με 2500 ακριβώς δεν τον πήραν για κλήρωση πάντως…

Δεν είσαι ικανός να κατανοήσεις στοιχειώδη πραγματάκια και θέλεις και ΤτΕ. Άσε μας ρε κλόουν. 
Επισκέπτης

Αρα όσο μεγαλύτερο Α/Α έχεις τόσο πιο πολλά μόρια εγώ είμαι 130 έχω 2700
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 11, 2026 4:30 pm 2900 η βάση έγκυρα!!!!!!!!

Για ποια πόλη ρε μόρτη; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες