Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά σημαντική ερώτηση έχει κάποιος το τηλέφωνο της γραμματείας του στρατοπέδου στην Τρίπολη το ερώτημα μου είναι το εξής αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει ότι θέλω να κάνω εξελληνισμό στο επίθετο μου πως θα γίνει η αλλαγή εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα μπορω να πάω στο δημαρχείο αυτές τις μέρες να γίνει το αίτημα και όλα καλά θα είναι μετά.. ;;
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Μια ερώτηση παιδιά αν ένας ειδικός φρουρός μπει στο σώμα κ παραιτηθεί πριν την συμπλήρωση 3 ετών υπηρεσίας τι ποινές κ κυρώσεις προβλέπονται ξέρει κανείς;
-
Επισκέπτης
Απ’ όσο ξέρω πληρώνεις πρόστιμο το οποίο δεν ξέρω πόσα είναι αλλά ακόμα δεν μπήκες και το σκέφτεσαι;Diogenis123 έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:29 am Μια ερώτηση παιδιά αν ένας ειδικός φρουρός μπει στο σώμα κ παραιτηθεί πριν την συμπλήρωση 3 ετών υπηρεσίας τι ποινές κ κυρώσεις προβλέπονται ξέρει κανείς;
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Απλώς θέλω να ξέρω τα πάντα σχετικά με αυτόΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 2:54 amΑπ’ όσο ξέρω πληρώνεις πρόστιμο το οποίο δεν ξέρω πόσα είναι αλλά ακόμα δεν μπήκες και το σκέφτεσαι;Diogenis123 έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:29 am Μια ερώτηση παιδιά αν ένας ειδικός φρουρός μπει στο σώμα κ παραιτηθεί πριν την συμπλήρωση 3 ετών υπηρεσίας τι ποινές κ κυρώσεις προβλέπονται ξέρει κανείς;
-
Sprt
-
Sprtgd
Ήταν καταδίκη για επικυνδινες σωματικές βλάβες σε χρηματική ποινή και το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, πάντως δεν αναφέρει κάτι για χρηματική ποινή. Και παρόλα αυτά είμαι μέσα στους επιτυχόντες και είπαν από το τμήμα ότι περιμένουν από Δευτέρα την απόφαση του αργηχειουΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 9:01 pmΌποιον έχουν καλέσει για ορκωμοσία είναι καθαρός σε ποινικό μητρώο τα έχουν ελέγξει σε όλους σε αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε δικαστήρια δεν έχετε θέμα γιατί στην παράγραφο που γράφει μέσα στην προκήρυξη για τις καταδίκες δεν είστε κατηγορούμενοι για τέτοιας φύσης θέματα οπότε μην ανησυχείτε.
-
Επισκέπτης
Δεν αθωώθηκες όμως. Είδες τι έλεγε η προκήρυξη σχετικά με αυτά; Από την άλλη δεν καταδικάστηκες σε φυλάκιση οπότε κάτι είναι κι αυτό. Υπομονή.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
https://www.policenet.gr/article/enishy ... mias-neasΟ κ. Χρυσοχοϊδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προανήγγειλε τη σταδιακή ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής με περίπου 1.400 αστυνομικούς.Όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός, οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην Άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 αναμένεται να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις μέχρι το Φθινόπωρο.
Για εμας μιλάει παίδες.
Για εμας μιλάει παίδες.
-
Επισκέπτης
https://www.policenet.gr/article/enishy ... -mias-neasΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 5:59 pm https://www.policenet.gr/article/enishy ... mias-neasΟ κ. Χρυσοχοϊδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προανήγγειλε τη σταδιακή ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής με περίπου 1.400 αστυνομικούς.Όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός, οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην Άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 αναμένεται να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις μέχρι το Φθινόπωρο.
Για εμας μιλάει παίδες.
-
Επισκέπτης
Δηλαδη αλλοι 800 ειδικοι φρουροι; Νεα προκυρηξη;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ούτως ή άλλως υπολοίπονται κάποιες θέσεις που δεν καλύφθηκαν για ειδικούς φρουρούς οπότε ούτως ή άλλως ίσως βγει κάποια συμπληρωματική προκήρυξη.
-
Επισκέπτης
Αυτοί σε ειδοποιήσαν για αυτό ή εσύ τους το είπες?Sprtgd έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:18 pmΉταν καταδίκη για επικυνδινες σωματικές βλάβες σε χρηματική ποινή και το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, πάντως δεν αναφέρει κάτι για χρηματική ποινή. Και παρόλα αυτά είμαι μέσα στους επιτυχόντες και είπαν από το τμήμα ότι περιμένουν από Δευτέρα την απόφαση του αργηχειουΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 9:01 pmΌποιον έχουν καλέσει για ορκωμοσία είναι καθαρός σε ποινικό μητρώο τα έχουν ελέγξει σε όλους σε αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε δικαστήρια δεν έχετε θέμα γιατί στην παράγραφο που γράφει μέσα στην προκήρυξη για τις καταδίκες δεν είστε κατηγορούμενοι για τέτοιας φύσης θέματα οπότε μην ανησυχείτε.
-
Επισκέπτης
Παιδιά σημαντική ερώτηση έχει κάποιος το τηλέφωνο της γραμματείας του στρατοπέδου στην Τρίπολη το ερώτημα μου είναι το εξής αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει ότι θέλω να κάνω εξελληνισμό στο επίθετο μου πως θα γίνει η αλλαγή εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα μπορω να πάω στο δημαρχείο αυτές τις μέρες να γίνει το αίτημα και όλα καλά θα είναι μετά.. ;;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης