Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά σημαντική ερώτηση έχει κάποιος το τηλέφωνο της γραμματείας του στρατοπέδου στην Τρίπολη το ερώτημα μου είναι το εξής αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει ότι θέλω να κάνω εξελληνισμό στο επίθετο μου πως θα γίνει η αλλαγή εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα μπορω να πάω στο δημαρχείο αυτές τις μέρες να γίνει το αίτημα και όλα καλά θα είναι μετά.. ;;
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Μια ερώτηση παιδιά αν ένας ειδικός φρουρός μπει στο σώμα κ παραιτηθεί πριν την συμπλήρωση 3 ετών υπηρεσίας τι ποινές κ κυρώσεις προβλέπονται ξέρει κανείς;
Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:29 am Μια ερώτηση παιδιά αν ένας ειδικός φρουρός μπει στο σώμα κ παραιτηθεί πριν την συμπλήρωση 3 ετών υπηρεσίας τι ποινές κ κυρώσεις προβλέπονται ξέρει κανείς;

Απ’ όσο ξέρω πληρώνεις πρόστιμο το οποίο δεν ξέρω πόσα είναι αλλά ακόμα δεν μπήκες και το σκέφτεσαι;
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 2:54 am
Diogenis123 έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:29 am Μια ερώτηση παιδιά αν ένας ειδικός φρουρός μπει στο σώμα κ παραιτηθεί πριν την συμπλήρωση 3 ετών υπηρεσίας τι ποινές κ κυρώσεις προβλέπονται ξέρει κανείς;

Απ’ όσο ξέρω πληρώνεις πρόστιμο το οποίο δεν ξέρω πόσα είναι αλλά ακόμα δεν μπήκες και το σκέφτεσαι;

Απλώς θέλω να ξέρω τα πάντα σχετικά με αυτό 

Sprt

Δημοσίευση από Sprt »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 7:59 pm
Ven έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 2:30 pm Έχω μια απορία:
Εγω που έχω καταδικαστεί προσφάτως με χρηματική ποινή χωρίς φυλάκιση αναστολής  και παρόλα αυτά είμαι στον πίνακα των Ικανών, θα με πάρουν;

Τι εννοείς πήγες κανονικά κατηγορούμενος σε δικαστήριο και σε καταδίκασε σε χρηματικό πρόστιμο?

Στο πρωτοδικείο είχα 8 μήνες αναστολή και στο εφετείο μου έριξαν τελεσίδικα την ποινή σε χρηματική και η φυλάκιση σβήστηκε εντελώς 

Sprtgd

Δημοσίευση από Sprtgd »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 9:01 pm
Εγω που έχω καταδικαστεί προσφάτως με χρηματική ποινή χωρίς φυλάκιση αναστολής  και παρόλα αυτά είμαι στον πίνακα των Ικανών, θα με πάρουν;

Όποιον έχουν καλέσει για ορκωμοσία είναι καθαρός σε ποινικό μητρώο τα έχουν ελέγξει σε όλους σε αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε δικαστήρια δεν έχετε θέμα γιατί στην παράγραφο που γράφει μέσα στην προκήρυξη για τις καταδίκες δεν είστε κατηγορούμενοι για τέτοιας φύσης θέματα οπότε μην ανησυχείτε.

Ήταν καταδίκη για επικυνδινες σωματικές βλάβες σε χρηματική ποινή και το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, πάντως δεν αναφέρει κάτι για χρηματική ποινή. Και παρόλα αυτά είμαι μέσα στους επιτυχόντες και είπαν από το τμήμα ότι περιμένουν από Δευτέρα την απόφαση του αργηχειου

Επισκέπτης

Δεν αθωώθηκες όμως. Είδες τι έλεγε η προκήρυξη σχετικά με αυτά; Από την άλλη δεν καταδικάστηκες σε φυλάκιση οπότε κάτι είναι κι αυτό. Υπομονή.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:59 pm Δεν αθωώθηκες όμως. Είδες τι έλεγε η προκήρυξη σχετικά με αυτά; Από την άλλη δεν καταδικάστηκες σε φυλάκιση οπότε κάτι είναι κι αυτό. Υπομονή.

+ ότι είναι καθαρό το μητρώο σου οπότε ίσως και να μην έχεις πρόβλημα.
Επισκέπτης

https://www.policenet.gr/article/enishy ... mias-neasΟ κ. Χρυσοχοϊδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προανήγγειλε τη σταδιακή ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής με περίπου 1.400 αστυνομικούς.Όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός, οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην Άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 αναμένεται να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις μέχρι το Φθινόπωρο.

Για εμας μιλάει παίδες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 5:59 pm https://www.policenet.gr/article/enishy ... mias-neasΟ κ. Χρυσοχοϊδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προανήγγειλε τη σταδιακή ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής με περίπου 1.400 αστυνομικούς.Όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός, οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην Άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 αναμένεται να στελεχώσουν τις Διευθύνσεις μέχρι το Φθινόπωρο.

Για εμας μιλάει παίδες.

https://www.policenet.gr/article/enishy ... -mias-neas

Επισκέπτης

Δηλαδη αλλοι 800 ειδικοι φρουροι; Νεα προκυρηξη;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 6:13 pm Δηλαδη αλλοι 800 ειδικοι φρουροι; Νεα προκυρηξη;

Δεν ξέρω αν οι 800 είναι αστυφύλακες ή κάτι τέτοιο πάντως εγώ μιλούσα για τους 600 που θα μπούμε για εκπαίδευση.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 6:16 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 6:13 pm Δηλαδη αλλοι 800 ειδικοι φρουροι; Νεα προκυρηξη;

Δεν ξέρω αν οι 800 είναι αστυφύλακες ή κάτι τέτοιο πάντως εγώ μιλούσα για τους 600 που θα μπούμε για εκπαίδευση.

Ούτως ή άλλως υπολοίπονται κάποιες θέσεις που δεν καλύφθηκαν για ειδικούς φρουρούς οπότε ούτως ή άλλως ίσως βγει κάποια συμπληρωματική προκήρυξη.

Επισκέπτης

Sprtgd έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 1:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 9:01 pm

Όποιον έχουν καλέσει για ορκωμοσία είναι καθαρός σε ποινικό μητρώο τα έχουν ελέγξει σε όλους σε αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε δικαστήρια δεν έχετε θέμα γιατί στην παράγραφο που γράφει μέσα στην προκήρυξη για τις καταδίκες δεν είστε κατηγορούμενοι για τέτοιας φύσης θέματα οπότε μην ανησυχείτε.

Ήταν καταδίκη για επικυνδινες σωματικές βλάβες σε χρηματική ποινή και το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, πάντως δεν αναφέρει κάτι για χρηματική ποινή. Και παρόλα αυτά είμαι μέσα στους επιτυχόντες και είπαν από το τμήμα ότι περιμένουν από Δευτέρα την απόφαση του αργηχειου

Αυτοί σε ειδοποιήσαν για αυτό ή εσύ τους το είπες?

Επισκέπτης

Παιδιά σημαντική ερώτηση έχει κάποιος το τηλέφωνο της γραμματείας του στρατοπέδου στην Τρίπολη το ερώτημα μου είναι το εξής αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει ότι θέλω να κάνω εξελληνισμό στο επίθετο μου πως θα γίνει η αλλαγή εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα μπορω να πάω στο δημαρχείο αυτές τις μέρες να γίνει το αίτημα και όλα καλά θα είναι μετά.. ;;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης