Καλημέρα φίλε, όχι 3 μήνες θα είναιUser5000 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:00 am Καλημέρα παιδιά η σχολή θα κρατήσει δύο μήνες στη Τρίπολη ;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
User5000
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μηχανικός
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:11 amΚαλημέρα φίλε, όχι 3 μήνες θα είναιUser5000 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 9:00 am Καλημέρα παιδιά η σχολή θα κρατήσει δύο μήνες στη Τρίπολη ;
-
Oresst
Οι προηγούμενες σειρές κάτσανε 45 μέρες και άλλον έναν μήνα περίπου έξω πρακτική εκπαίδευση, σύνολο 3 μήνες. Ίσως γίνει έτσι και με εμάς
-
Επισκέπτης
Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;
-
Επισκέπτης
Εμένα προσωπικά λογικό μου ακούγεται.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 11:28 am Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου, η λογική λέει ότι εάν δεν τελεσιδικήσει η απόφαση (εννοείται αθωωτική για εσένα), τότε δεν μπορείς να μπεις. Καλύτερα όμως να συμβουλευτείς κάποιον δικηγόρο ώστε να είσαι σίγουρος, αλλά θεωρώ ότι έτσι είναι.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 11:28 am Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;
-
Oresst
Καλησπέρα. Περιμένω και γω δικαστήριο αστικό απλά επειδή ένας χαζός μου έκανε μήνυση για χαζό λόγο, δεν μου έχουν πει κάτι προς το παρών, μπορεί να μου πουν και εμένα κάτι τέτοιο;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 11:28 am Γεια σας μάγκες. Με έχουν πάρει και εμένα ότι παρουσιάζομαι και μπαίνω. Εχω δικαστήριο σε εκκρεμότητα. Μου είπαν από το τμήμα ότι μόλις τελειώσω την εκπαίδευση δεν θα διοριστώ μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο κάτι που θα αργήσει πάρα πολύ. Ισχύει αυτό που μου είπαν αν γνωρίζει κάποιος;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Αδελφέ επειδή μου λες τι λέει η προκήρυξη δεν αντιλέγω. Αλλά αν πάμε bythebook η προκήρυξη λέει ότι υποψήφιοι πρέπει να είναι ικανοί στα αθλήματα το και το. Και είδαμε να περνάνε παιδιά πολύ πιο κάτω από όρια οπότε το τι λέει η προκήρυξη δρν μου λέει και τόσο κάτιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 12:27 pm Σελίδα 8, παράγραφος 9
https://www.astynomia.gr/file/2024/08/% ... %CE%91.pdf
-
Oresst
Ουσιαστικά λέει ότι αν έχεις καταδικαστεί από 3 μήνες έστω αναστολής και πάνω δεν μπορείς να πάρεις μέρος. Οπότε μικρά πλημμέλημματα του τύπου “μου έκανε μήνυση και μου ζητάει 1000 ευρώ επειδή τον είπα Μ@λακα” δεν υπάρχει θέμαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 12:27 pm Σελίδα 8, παράγραφος 9
-
Επισκέπτης
Είναι άστοχη η σύγκριση που κάνεις.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 12:45 pmΑδελφέ επειδή μου λες τι λέει η προκήρυξη δεν αντιλέγω. Αλλά αν πάμε bythebook η προκήρυξη λέει ότι υποψήφιοι πρέπει να είναι ικανοί στα αθλήματα το και το. Και είδαμε να περνάνε παιδιά πολύ πιο κάτω από όρια οπότε το τι λέει η προκήρυξη δρν μου λέει και τόσο κάτιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2026 12:27 pm Σελίδα 8, παράγραφος 9
-
Επισκέπτης
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A7%CE% ... nline=true
Εδώ μιλάει και για κέντρο εκπαίδευσης αττικής εκτός από Τρίπολης. Ποιοι θα πάνε Αττική;;
Εδώ μιλάει και για κέντρο εκπαίδευσης αττικής εκτός από Τρίπολης. Ποιοι θα πάνε Αττική;;
-
Ven
Έχω μια απορία:
Εγω που έχω καταδικαστεί προσφάτως με χρηματική ποινή χωρίς φυλάκιση αναστολής και παρόλα αυτά είμαι στον πίνακα των Ικανών, θα με πάρουν;
Εγω που έχω καταδικαστεί προσφάτως με χρηματική ποινή χωρίς φυλάκιση αναστολής και παρόλα αυτά είμαι στον πίνακα των Ικανών, θα με πάρουν;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Όποιον έχουν καλέσει για ορκωμοσία είναι καθαρός σε ποινικό μητρώο τα έχουν ελέγξει σε όλους σε αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι έχετε δικαστήρια δεν έχετε θέμα γιατί στην παράγραφο που γράφει μέσα στην προκήρυξη για τις καταδίκες δεν είστε κατηγορούμενοι για τέτοιας φύσης θέματα οπότε μην ανησυχείτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης