Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Jdnsjebdbw

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Jdnsjebdbw »

Ethelontis123123 έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 6:04 pm Δηλαδη εξαντλήθηκαν πλήρως οι πινακες;Δεν φτάνουν τα ατομα;Οποτε απο δω και περα θα βγει νεα προκυρηξη για τυχόν νεες προσλήψεις Ειδικών φρουρων?

Αν ισχύει αυτο παμε σε αυτο το ενδεχόμενο?????

Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Περίεργο πάντως μου φαίνεται ΑΝ ισχύει αυτό, ότι δεν βρέθηκαν 876 άτομα μέσα σε 1400. Τέλος πάντων, ΑΝ ίσχυει αυτό που είπε ο φίλος τουλάχιστον να βγάλει και μια συμπληρωματική και για εσάς τους υπόλοιπους που όντως θέλετε να μπείτε.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εδώ για τους 300+600 πρώτους ο πίνακας έφτασε κοντά στο 1700, που ήταν κ φρέσκα τα πράγματα τότε . Έχει μια λογική .
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 6:32 pm Εδώ για τους 300+600 πρώτους ο πίνακας έφτασε κοντά στο 1700, που ήταν κ φρέσκα τα πράγματα τότε . Έχει μια λογική .

Βασικά ναι, έχεις δίκιο.
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Σωστή ερώτηση 
598 είναι τώρα, ξεχωριστά οι άλλοι που πέρασαν τότε αν έχω καταλάβει κ γω καλα.
Arapis321

Μακάρι ρε μάγκες να βγάλει, προσευχές κανω
Επισκέπτης

Arapis321 έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 6:38 pm Σωστή ερώτηση 
598 είναι τώρα, ξεχωριστά οι άλλοι που πέρασαν τότε αν έχω καταλάβει κ γω καλα.

Πού όμως ξέρεις ότι είναι 598;
Επισκέπτης

Άρα μιλάμε περίπου για 680 άτομα (στην χειρότερη) από τα 876 που είχε αναφέρει (926 σύμφωνα με το ΦΕΚ του Δεκεμβρίου 2025). Έλλειμμα 200-250 άτομα, χωρίς να υπολογίζουμε και τις ανάγκες που θα προκύψουν μέσα στην χρονιά για αναπληρωση ατόμων από παραιτήσεις κλπ. Αν όλα αυτά ισχύουν, η λογική δείχνει ότι θα πάμε για νέα προκυρηξη . 

Arapis321

Δεν θα σας ζητήσω ναε εμπιστευτείτε, σιγά σιγά θα δείτε τους πίνακες. Εγώ τους είδα 
Επισκέπτης

Καιβεγω τους ειδα ...598 ειναι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 6:59 pm Καιβεγω τους ειδα ...598 ειναι

Μαζί με αυτούς του Μαΐου 
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Παιδιά εγώ δουλεύω μηχανικός εδώ Αθήνα αλλά παίρνω περίπου στα 1000 ευρώ σε αντιπροσωπεία πιστεύεται είναι καλύτερα να έρθω αστυνομία που τη ήθελα πάντα η κάνω μαλακια ; Μια σοβαρή απάντηση χωρίς χλευασμό και κοροϊδία άκυρο με το νήμα αλλά σαν μια δεύτερη γνώμη 
Arapis321

User5000 έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 7:27 pm Παιδιά εγώ δουλεύω μηχανικός εδώ Αθήνα αλλά παίρνω περίπου στα 1000 ευρώ σε αντιπροσωπεία πιστεύεται είναι καλύτερα να έρθω αστυνομία που τη ήθελα πάντα η κάνω μαλακια ; Μια σοβαρή απάντηση χωρίς χλευασμό και κοροϊδία άκυρο με το νήμα αλλά σαν μια δεύτερη γνώμη 

Υπολόγισε ότι στην αστυνομία δεν παίρνεις εύκολα ρεπό ή άδειες επειδή υπάρχουν ανάγκες κ δεν υπάρχει κόσμος να στελεχώσει τα τμήματα, μπορεί να απειλείται η ζωή σου ανάλογα που είσαι και δεν έχεις δώρα. 
Είναι θέμα αν θες να το κάνεις, όχι για μισθό. Εγώ τώρα παίρνω ότι παίρνει ο ΕΦ αλλά συν τα δώρα. Δεν κάνω δουλειά με καμία εξέλιξη (όχι ότι ο ΕΦ έχει τίποτα φοβερό) αλλά επίσης εδώ που είμαι σε λίγα χρόνια θα με διώξουν γιατί έτσι είναι η δουλειά . 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 7:25 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 6:59 pm Καιβεγω τους ειδα ...598 ειναι

Μαζί με αυτούς του Μαΐου 

Πού βρίσκεται αυτός ο πίνακας?
Επισκέπτης

Ρε φίλε εσύ που λες ότι είσαι μηχανικός κτλ. Τυχαίνει ήμουν στη φάση σου κ μπήκα ΕΦ το 19. Κοίτα η αστυνομία λεφτά δεν έχει, αλλά ούτε το μηχανιλικι δεν έχει λεφτά όταν είσαι υπάλληλος. Ειδικά οι μεγάλες αντιπροσωπείες κτλ. Για να βγάλεις λεφτά σαν μάστορας πρέπει να έχεις το δικό σου συνεργείο να έρχεται η κυρά Ελένη και να χρεώνεις λάδια μπουζια κ φίλτρα 150 ευρώ, ενώ ξέρεις ότι πάνω από 50 αυτά δεν σου κοστίζουν. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση πάμε στα άγχη που έχει κ ο κάθε μαγαζατορας με χρέη, εφορίες, υπαλλήλους κτλ κ δεν σου βάζω το ενδεχόμενο αν θα έχεις δουλειά γιατί πάντα θα έχεις είναι ο κλάδος τέτοιος που θα έχει ζήτηση ανέκαθεν. Ωστόσο με δικό σου θα βγάλεις χρήμα που δεν θα δεις σε κανένα σώμα ασφάλειας εφόσον δουλεψεις κ αρκετές ώρες εννοείται.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης