Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Arapis321
-
Arapis321
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Arapis321
Σε ευχαριστώ φίλε μου
Ναι θέλω χρόνια αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω κ το 2025 δεν με βρήκε τυχερό χαχαχα
Μακάρι το 2026 να μας βρει όλους καλύτερα!
-
Επισκέπτης
Άντε να αρχίσουν να βγάζουν και για εμάς αποτελέσματα τώρα..
-
Ethelontis123123
Ρε παιδιά τι να πω μην αγχώνεστε εγω θα έμπαινα σίγουρα αν ειχα κανει αίτηση γιατι εχω πολλα μόρια αλλα παρόλα αυτα δεν πρόλαβα να κανω αιτηση το 2024 γιατι απολύθηκα 15 μερες μετα την προθεσμία,αυτο ειναι ατυχία γιατι το ήθελα παρα πολυ και ακομα θελω.Αναρωτιεμαι αν γνωρίζει καποιος αν θα βγει νεα προκυρηξη ειδικών φρουρων με νέους πινακες για να κανω και γω αιτηση και περιπου ποτε.(ειμαι 21ετων)
-
Επισκέπτης
Για συνοριοφύλακας έκανες; Για ΕΦ κανείς δεν ξέρει να σου πει. Εδώ ακόμα έχουμε μια διαδικασία που τρέχει.Ethelontis123123 έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 4:53 pm Ρε παιδιά τι να πω μην αγχώνεστε εγω θα έμπαινα σίγουρα αν ειχα κανει αίτηση γιατι εχω πολλα μόρια αλλα παρόλα αυτα δεν πρόλαβα να κανω αιτηση το 2024 γιατι απολύθηκα 15 μερες μετα την προθεσμία,αυτο ειναι ατυχία γιατι το ήθελα παρα πολυ και ακομα θελω.Αναρωτιεμαι αν γνωρίζει καποιος αν θα βγει νεα προκυρηξη ειδικών φρουρων με νέους πινακες για να κανω και γω αιτηση και περιπου ποτε.(ειμαι 21ετων)
-
Amfivios2000
Λίγα 24ωρα ακόμα να δούμε τους πίνακες , πόσα άτομα συνεχίζουν και τότε θα δούμε αν υπάρχει ελπίδα για νέα προκήρυξη
-
Ethelontis123123
Δηλαδη εξαντλήθηκαν πλήρως οι πινακες;Δεν φτάνουν τα ατομα;Οποτε απο δω και περα θα βγει νεα προκυρηξη για τυχόν νεες προσλήψεις Ειδικών φρουρων?
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
598 μαζί με αυτούς του μαϊου? Ή 680 περίπου με αυτούς του μαϊου?
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης