Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Οπότε μάλλον Τετάρτη ή Πέμπτη πίνακες; Θα τους βγάλουν τόσο γρήγορα ή θα μας γκαστρώσουν;
-
Επισκέπτης
Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
Καλησπέρα παιδιά εγώ πέρασα τις πκε κ αθλήματα τα πάντα όλα η θέση μου είναι 3001 έχω ελπίδες να μπω επίσης απ' ότι ξέρω θα πάρουν 700 άτομα σωστά κ επίσης αυτό που λέτε για την ορκομωσία τι εννοείτε ακριβώς η ορκομωσία στην σχολή μέσα δεν θα γίνει πως είναι ακριβώς τα πράγματα;;
-
Επισκέπτης
796 από Α και 80 από Β εκτός αν κάποιοι από Β’ δεν ήρθαν ή κόπηκαν που τότε θα είναι περισσότεροι της Α’ . Τέλος πάντων λίγη υπομονή ακόμα και θα δούμε.Diogenis123 έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:21 am Καλησπέρα παιδιά εγώ πέρασα τις πκε κ αθλήματα τα πάντα όλα η θέση μου είναι 3001 έχω ελπίδες να μπω επίσης απ' ότι ξέρω θα πάρουν 700 άτομα σωστά κ επίσης αυτό που λέτε για την ορκομωσία τι εννοείτε ακριβώς η ορκομωσία στην σχολή μέσα δεν θα γίνει πως είναι ακριβώς τα πράγματα;;
-
Επισκέπτης
Πέρσι τους βάλανε μέσα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χαλαροί φέτος αλλά λένε πρόσληψη στο χαρτί στούς μίσους 6-13 και στους άλλους 5-17Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 10:45 pm Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη
-
Επισκέπτης
Το 6-13 που το ξέρεις; Για το δεύτερο έχω ακούσει κι εγώ από παιδιά εδώ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:25 amΠέρσι τους βάλανε μέσα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χαλαροί φέτος αλλά λένε πρόσληψη στο χαρτί στούς μίσους 6-13 και στους άλλους 5-17Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 10:45 pm Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη
-
Επισκέπτης
7-15*Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:25 amΠέρσι τους βάλανε μέσα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χαλαροί φέτος αλλά λένε πρόσληψη στο χαρτί στούς μίσους 6-13 και στους άλλους 5-17Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 10:45 pm Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη
-
Επισκέπτης
Το γράφει το χαρτί που έδωσαν σε εμένα και σε πολλά ακόμη άτομα. Εννοώ το 6-13. Συγκεκριμένα στο χαρτί γράφει ότι η πρόσληψη των επιτυχόντων εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος 6 έως 13/02 2026Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:28 amΤο 6-13 που το ξέρεις; Για το δεύτερο έχω ακούσει κι εγώ από παιδιά εδώ.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:25 amΠέρσι τους βάλανε μέσα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χαλαροί φέτος αλλά λένε πρόσληψη στο χαρτί στούς μίσους 6-13 και στους άλλους 5-17Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 10:45 pm Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη
-
Επισκέπτης
Ααα οκ ευχαριστώ για την πληροφορία!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:42 amΤο γράφει το χαρτί που έδωσαν σε εμένα και σε πολλά ακόμη άτομα. Εννοώ το 6-13. Συγκεκριμένα στο χαρτί γράφει ότι η πρόσληψη των επιτυχόντων εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος 6 έως 13/02 2026
-
Επισκέπτης
Από το 80% θα τους πάρει όλους και μετά ότι περισσέψει μόνο εμένα μου έδωσαν χαρτί που λέει η πρόσληψη θα γίνει από 7 μέχρι 15
-
Diogenis123
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 17
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να μάθουμε αν τελικά είμαστε μέσα? Κάποιοι έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία κ αν είμαστε μέσα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασία για να τα κλείσουμε. Παρά 5 θα μας το πουν?
-
Επισκέπτης
Συγνώμη 20% ήθελα να πωDiogenis123 έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 8:57 amΠώς το ξέρεις αυτό ότι θα τους πάρουν όλους από την α κατηγορία;
-
Επισκέπτης
Στη ΓΑΔΑ θα καλέσεις και θα τους πεις να σε συνδέσουν με το Τμήμα Προσωπικού, αφού τους εξηγήσεις τι ακριβώς θες.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 10:02 am Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να μάθουμε αν τελικά είμαστε μέσα? Κάποιοι έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία κ αν είμαστε μέσα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασία για να τα κλείσουμε. Παρά 5 θα μας το πουν?
-
Επισκέπτης
Κοίτα σήμερα τελειώνουν τα ΠΚΕ. Λογικά από αύριο θα αρχίσουν να καλούν να σου πουν πχ είσαι επιτυχών έχεις δύο μέρες να παραιτηθείς πχ και να ορκιστείς Παρασκευή ή Σάββατο ξέρω εγώ... Δεν νομίζω να σου πουν τελευταία στιγμή ορκίζεσαι αύριο. Πέρσι τελείωσαν 31/1 και ορκίστηκαν 3/2Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 10:02 am Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να μάθουμε αν τελικά είμαστε μέσα? Κάποιοι έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία κ αν είμαστε μέσα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασία για να τα κλείσουμε. Παρά 5 θα μας το πουν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες