Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οπότε μάλλον Τετάρτη ή Πέμπτη πίνακες; Θα τους βγάλουν τόσο γρήγορα ή θα μας γκαστρώσουν;
Επισκέπτης

Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη 
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Καλησπέρα παιδιά εγώ πέρασα τις πκε κ αθλήματα τα πάντα όλα η θέση μου είναι 3001 έχω ελπίδες να μπω επίσης απ' ότι ξέρω θα πάρουν 700 άτομα σωστά κ επίσης αυτό που λέτε για την ορκομωσία τι εννοείτε ακριβώς η ορκομωσία στην σχολή μέσα δεν θα γίνει πως είναι ακριβώς τα πράγματα;; 

Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:21 am Καλησπέρα παιδιά εγώ πέρασα τις πκε κ αθλήματα τα πάντα όλα η θέση μου είναι 3001 έχω ελπίδες να μπω επίσης απ' ότι ξέρω θα πάρουν 700 άτομα σωστά κ επίσης αυτό που λέτε για την ορκομωσία τι εννοείτε ακριβώς η ορκομωσία στην σχολή μέσα δεν θα γίνει πως είναι ακριβώς τα πράγματα;; 

796 από Α και 80 από Β εκτός αν κάποιοι από Β’ δεν ήρθαν ή κόπηκαν που τότε θα είναι περισσότεροι της Α’ . Τέλος πάντων λίγη υπομονή ακόμα και θα δούμε. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 10:45 pm Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη 

Πέρσι τους βάλανε μέσα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χαλαροί φέτος αλλά λένε πρόσληψη στο χαρτί στούς μίσους 6-13 και στους άλλους 5-17

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:25 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 10:45 pm Τετάρτη πέμπτη και παρασκευή θα πάρουν τηλέφωνα για να πάμε για ορκωμοσία θεωρώ από Δευτέρα τώρα 7-8 που πέφτει σαββατοκύριακο δεν θα γίνει κάτι οπότε αν μας πουν Δευτέρα για ορκομωσία σου δίνουν 3-4 μέρες να παρουσιαστείς ανάλογα και με το που μένει ο καθένας φαντάζομαι γιατί αυτό που μένει Κρήτη ή Θεσσαλονίκη θέλει σίγουρα 3 μέρες από κάποιον που μένει Αθήνα τώρα δεν ξέρω και ολας πάντως δεν θεωρώ νάαρουσιαστουμε όλοι την ίδια μέρα για κατάταξη 

Πέρσι τους βάλανε μέσα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χαλαροί φέτος αλλά λένε πρόσληψη στο χαρτί στούς μίσους 6-13 και στους άλλους 5-17

Το 6-13 που το ξέρεις; Για το δεύτερο έχω ακούσει κι εγώ από παιδιά εδώ.

Επισκέπτης

7-15*

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:28 am

Το γράφει το χαρτί που έδωσαν σε εμένα και σε πολλά ακόμη άτομα. Εννοώ το 6-13. Συγκεκριμένα στο χαρτί γράφει ότι η πρόσληψη των επιτυχόντων εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος 6 έως 13/02 2026
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:42 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 12:28 am

Το γράφει το χαρτί που έδωσαν σε εμένα και σε πολλά ακόμη άτομα. Εννοώ το 6-13. Συγκεκριμένα στο χαρτί γράφει ότι η πρόσληψη των επιτυχόντων εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος 6 έως 13/02 2026

Ααα οκ ευχαριστώ για την πληροφορία!

Επισκέπτης

Από το 80% θα τους πάρει όλους και μετά ότι περισσέψει μόνο εμένα μου έδωσαν χαρτί που λέει η πρόσληψη θα γίνει από 7 μέχρι 15 
Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 7:59 am Από το 80% θα τους πάρει όλους και μετά ότι περισσέψει μόνο εμένα μου έδωσαν χαρτί που λέει η πρόσληψη θα γίνει από 7 μέχρι 15 

Πώς το ξέρεις αυτό ότι θα τους πάρουν όλους από την α κατηγορία;

Επισκέπτης

Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να μάθουμε αν τελικά είμαστε μέσα? Κάποιοι έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία κ αν είμαστε μέσα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασία για να τα κλείσουμε. Παρά 5 θα μας το πουν?
Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 8:57 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 7:59 am Από το 80% θα τους πάρει όλους και μετά ότι περισσέψει μόνο εμένα μου έδωσαν χαρτί που λέει η πρόσληψη θα γίνει από 7 μέχρι 15 

Πώς το ξέρεις αυτό ότι θα τους πάρουν όλους από την α κατηγορία;

Συγνώμη 20% ήθελα να πω 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 10:02 am Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να μάθουμε αν τελικά είμαστε μέσα? Κάποιοι έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία κ αν είμαστε μέσα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασία για να τα κλείσουμε. Παρά 5 θα μας το πουν?

Στη ΓΑΔΑ θα καλέσεις και θα τους πεις να σε συνδέσουν με το Τμήμα Προσωπικού, αφού τους εξηγήσεις τι ακριβώς θες. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 10:02 am Ρε παιδιά υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρουμε για να μάθουμε αν τελικά είμαστε μέσα? Κάποιοι έχουμε δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και βιβλία ελεύθερου επαγγελματία κ αν είμαστε μέσα πρέπει να ξεκινήσουμε διαδικασία για να τα κλείσουμε. Παρά 5 θα μας το πουν?

Κοίτα σήμερα τελειώνουν τα ΠΚΕ. Λογικά από αύριο θα αρχίσουν να καλούν να σου πουν πχ είσαι επιτυχών έχεις δύο μέρες να παραιτηθείς πχ και να ορκιστείς Παρασκευή ή Σάββατο ξέρω εγώ... Δεν νομίζω να σου πουν τελευταία στιγμή ορκίζεσαι αύριο. Πέρσι τελείωσαν 31/1 και ορκίστηκαν 3/2
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες