Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Ρε μάγκες δεν σας είπε κανείς να μην κάνετε χαρτιά. Απλα σας λέμε που παίζεται με λογικές εκτιμήσεις η βάση. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς απλα κάνουμε εικασίες. Όλοι θ κάνετε χαρτιά και ότι γίνει δεν χάνετε κάτι.Εγω μπηκα ΕΦ σαν τελευταίος επιλαχών όλα γίνονται. Απλα από τ στιγμή που από σώματα ασφαλείας έχουμε κάνει τοσα πολλά άτομα χαρτιά ειν λογικό να πάει πάνω η βάση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;
-
Επισκέπτης
Πόσες αιτήσεις έγιναν τελικά γνωρίζει κάποιος ; Πίνακας με Μόρια μετά τις 15.01 λέτε ;
-
Periptosh
Σήμερα λήγει η προθεσμία, δεν έχει λήξει ακόμα.
Αιτήσεις δεν νομίζω να μπορούμε να μάθουμε αφού δεν είναι ηλεκτρονικα. Στης πυροσβεστικής ήταν έτσι κ μάθαμε. Αν γίνεται να μάθουμε θα είναι αφού φύγουν από τα τμήματα κ πάνε για έλεγχο
Αιτήσεις δεν νομίζω να μπορούμε να μάθουμε αφού δεν είναι ηλεκτρονικα. Στης πυροσβεστικής ήταν έτσι κ μάθαμε. Αν γίνεται να μάθουμε θα είναι αφού φύγουν από τα τμήματα κ πάνε για έλεγχο
-
Episkeptis1
Και γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;
-
Επισκέπτης
ΑΘΗΝΑ Α 2610
Για παμε λίγο μορια
Για παμε λίγο μορια
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει σχετικά με το ερώτημα μου ως προς τα μόρια;
-
Επισκέπτης
400 σαν ΕΔΑ και 400 η προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας.Episkeptis1 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 2:49 pmΚαι γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;
-
trapezitis44
Καλησπερα.
Με απολυτηριο 15,ειιδκες δυναμεις,ιεκ στελεχος ασφαλειας,προφισενσι και προυπηρεσια στην ΕΛΑΣ πως με βλεπετε για Αθηνα?
Με απολυτηριο 15,ειιδκες δυναμεις,ιεκ στελεχος ασφαλειας,προφισενσι και προυπηρεσια στην ΕΛΑΣ πως με βλεπετε για Αθηνα?
-
Trapezitis44
-
Επισκέπτης
Α ΟΜΑΔΑ
2590 ( τον ήπιαμε )
2590 ( τον ήπιαμε )
-
Επισκέπτης
Μακάρι αδερφέ μου . Αλλά λογικά 2590 δεν φτάνουν . Όσοι είναι από σώματα ασφαλείας μαζί με ειδικές δυνάμεις με περνάνε . ( επειδή δύσκολο να μην έχουν προφισιενσι και να έχουν και πολύ κακό απολυτήριο!)Και σίγουρα θα είναι πάνω από 100 άτομα … Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες