Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε μάγκες δεν σας είπε κανείς να μην κάνετε χαρτιά. Απλα σας λέμε που παίζεται με λογικές εκτιμήσεις η βάση. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς απλα κάνουμε εικασίες. Όλοι θ κάνετε χαρτιά και ότι γίνει δεν χάνετε κάτι.Εγω μπηκα ΕΦ σαν τελευταίος επιλαχών όλα γίνονται. Απλα από τ στιγμή που από σώματα ασφαλείας έχουμε κάνει τοσα πολλά  άτομα χαρτιά ειν λογικό να πάει πάνω η βάση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
Επισκέπτης

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;
Επισκέπτης

Πόσες αιτήσεις έγιναν τελικά γνωρίζει κάποιος ; Πίνακας με Μόρια μετά τις 15.01 λέτε ;
Periptosh

Δημοσίευση από Periptosh »

Σήμερα λήγει η προθεσμία, δεν έχει λήξει ακόμα.
Αιτήσεις δεν νομίζω να μπορούμε να μάθουμε αφού δεν είναι ηλεκτρονικα. Στης πυροσβεστικής ήταν έτσι κ μάθαμε. Αν γίνεται να μάθουμε θα είναι αφού φύγουν από τα τμήματα κ πάνε για έλεγχο 
Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;

Και γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?
Επισκέπτης

ΑΘΗΝΑ Α 2610 
Για παμε λίγο μορια 
Επισκέπτης

Ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει σχετικά με το ερώτημα μου ως προς τα μόρια;
Επισκέπτης

Episkeptis1 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 2:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 10:25 pm Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μια ερώτηση. Κατέθεσα τα χαρτιά μου και ήθελα μια διευκρίνιση. Υπηρέτησα ως δόκιμος διαβιβάσεων και ήμουν ΣΦΟΧ για 3 χρόνια. Πήρα βεβαίωση προϋπηρεσία από γραφείο ένστολου προσωπικού της ΕΛΑΣ.Συνολικά πόσα μόρια παίρνω από τα συγκεκριμένα προσόντα;

Και γιατί έφυγες από σφοχ ρε φίλε?

400 σαν ΕΔΑ και 400 η προϋπηρεσία σε σώματα ασφαλείας. 

trapezitis44

Δημοσίευση από trapezitis44 »

Καλησπερα.
Με απολυτηριο 15,ειιδκες δυναμεις,ιεκ στελεχος ασφαλειας,προφισενσι και προυπηρεσια στην ΕΛΑΣ πως με βλεπετε για Αθηνα?
maleras

Δημοσίευση από maleras »

trapezitis44 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 7:59 pm Καλησπερα.
Με απολυτηριο 15,ειιδκες δυναμεις,ιεκ στελεχος ασφαλειας,προφισενσι και προυπηρεσια στην ΕΛΑΣ πως με βλεπετε για Αθηνα?

ποσο τρομπας εισαι που γραφεις ονομα τραπεζιτης.. ουτε απο εξω δεν περνας με τετοιο μυαλο
Trapezitis44

Δημοσίευση από Trapezitis44 »

maleras έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 8:45 pm
trapezitis44 έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 7:59 pm Καλησπερα.

ποσο τρομπας εισαι που γραφεις ονομα τραπεζιτης.. ουτε απο εξω δεν περνας με τετοιο μυαλο

Είσαι καλά άνθρωπε μου?Αυτό μου ήρθε αυτό έβαλα,εκεί κόλλησες εσύ?!
Σε πονάνε τα μόρια μου Ε??
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 9:27 pm Α ΟΜΑΔΑ
2590 ( τον ήπιαμε )

Που το ξέρεις; Βγήκαν κάπου οι προσωρινοί πίνακες και δεν το είδαμε; 

Και μην μου πεις "μου το είπε ο τάδε" διότι αυτά μέχρι να βγουν οι πίνακες τα ακούω βερεσέ. Πήξαμε στους γιωτάδες που έχουν πληροφορίες "από μέσα". 
Επισκέπτης

Μακάρι αδερφέ μου . Αλλά λογικά 2590 δεν φτάνουν . Όσοι είναι από σώματα ασφαλείας μαζί με ειδικές δυνάμεις με περνάνε . ( επειδή δύσκολο να μην έχουν προφισιενσι και να έχουν και πολύ κακό απολυτήριο!)Και σίγουρα θα είναι πάνω από 100 άτομα … Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες