Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πολύ πιθανόν να γίνει και για τα καταστήματα κράτησης στις προσλήψεις του 2026 με επιλαχόντες από τις 2 προηγούμενες προκηρύξεις. 
Επισκέπτης

Gri93

Δημοσίευση από Gri93 »

Μακάρι να πάρουν και από την 9κ επιλαχόντες!!!!
Επισκέπτης

Βγήκαν αναπληρώσεις 9κ2021
Επισκέπτης

peterpeter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από peterpeter »

Καλησπερα παιδια.Ειμαι στις αναπληρωσεις Εσωτερικος Θεσσαλονικη.Επειδη αυτη ηταν η 3η μου επιλογη,γνωριζει κανεις εαν μπορω να αλλαξω με καποιον ,με τις αλλες μου 2 πρωτες επιλογες? (Εξωτερικος Νιγρητα και Εξωτερικος Δραμα) 
Επισκέπτης

Δε γίνεται αυτό φίλε μου αν πέρασες εσωτερικός μπορείς να κάνεις αμοιβαία μόνο με εσωτερικό.
Επισκέπτης

θέλει κάποιος αμοιβαία εξωτερικός για δραμα με εξωτερικό Πάτρας;
Επισκέπτης

Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά θα ζητήσουν για την πρόσληψη;
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Garda »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 10:24 am θέλει κάποιος αμοιβαία εξωτερικός για δραμα με εξωτερικό Πάτρας;

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα 
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Επισκέπτης

Είσαι στη Πάτρα;

Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Garda »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 25, 2025 12:06 am Είσαι στη Πάτρα;

Όπως το γράφεις είναι να θες εσύ να πας από Πάτρα στη Δράμα αλλά μάλλον το αντίθετο εσύ είσαι Δράμα και θες Πάτρα, σωστά?

Εγώ δεν είμαι από Πάτρα αλλά δεν είναι για εμένα ειναι για συνάδελφο φίλο που θέλει από Δραμα να πάει Πάτρα, ρε λες να είσαι εσύ και με τρολαρεις?? 

Εάν όχι και θες να πας από Πάτρα στη Δράμα κάνε εγγραφή στο φόρουμ και στείλε προσωπικό μήνυμα
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Επισκέπτης

Ξέρουμε περίπου σε πόσο καιρό θα μας καλέσουν καθώς και σε περίπτωση μη αποδοχής εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με άλλες προκηρύξεις?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 25, 2025 10:03 pm Ξέρουμε περίπου σε πόσο καιρό θα μας καλέσουν καθώς και σε περίπτωση μη αποδοχής εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με άλλες προκηρύξεις?

Λογικά από Φεβρουάριο και έπειτα μόλις τελειώσει η εκπαίδευση που είναι τώρα σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει πρόβλημα μη αποδοχής της θέσης, απλά σε διαγράφουν από τους πίνακες. Πρόβλημα υπάρχει αν δεχτείς και μετά θες να παραιτηθείς. Εκεί θα υπάρχουν κυρώσεις για το δημόσιο.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 25, 2025 10:34 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 25, 2025 10:03 pm Ξέρουμε περίπου σε πόσο καιρό θα μας καλέσουν καθώς και σε περίπτωση μη αποδοχής εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με άλλες προκηρύξεις?

Λογικά από Φεβρουάριο και έπειτα μόλις τελειώσει η εκπαίδευση που είναι τώρα σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει πρόβλημα μη αποδοχής της θέσης, απλά σε διαγράφουν από τους πίνακες. Πρόβλημα υπάρχει αν δεχτείς και μετά θες να παραιτηθείς. Εκεί θα υπάρχουν κυρώσεις για το δημόσιο.

Ευχαριστώ για την απάντηση!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες