Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Πολύ πιθανόν να γίνει και για τα καταστήματα κράτησης στις προσλήψεις του 2026 με επιλαχόντες από τις 2 προηγούμενες προκηρύξεις.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
peterpeter
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 21
Καλησπερα παιδια.Ειμαι στις αναπληρωσεις Εσωτερικος Θεσσαλονικη.Επειδη αυτη ηταν η 3η μου επιλογη,γνωριζει κανεις εαν μπορω να αλλαξω με καποιον ,με τις αλλες μου 2 πρωτες επιλογες? (Εξωτερικος Νιγρητα και Εξωτερικος Δραμα)
-
Επισκέπτης
Δε γίνεται αυτό φίλε μου αν πέρασες εσωτερικός μπορείς να κάνεις αμοιβαία μόνο με εσωτερικό.
-
Επισκέπτης
θέλει κάποιος αμοιβαία εξωτερικός για δραμα με εξωτερικό Πάτρας;
-
Επισκέπτης
Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά θα ζητήσουν για την πρόσληψη;
Όπως το γράφεις είναι να θες εσύ να πας από Πάτρα στη Δράμα αλλά μάλλον το αντίθετο εσύ είσαι Δράμα και θες Πάτρα, σωστά?
Εγώ δεν είμαι από Πάτρα αλλά δεν είναι για εμένα ειναι για συνάδελφο φίλο που θέλει από Δραμα να πάει Πάτρα, ρε λες να είσαι εσύ και με τρολαρεις??
Εάν όχι και θες να πας από Πάτρα στη Δράμα κάνε εγγραφή στο φόρουμ και στείλε προσωπικό μήνυμα
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
-
Επισκέπτης
Ξέρουμε περίπου σε πόσο καιρό θα μας καλέσουν καθώς και σε περίπτωση μη αποδοχής εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με άλλες προκηρύξεις?
-
Επισκέπτης
Λογικά από Φεβρουάριο και έπειτα μόλις τελειώσει η εκπαίδευση που είναι τώρα σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει πρόβλημα μη αποδοχής της θέσης, απλά σε διαγράφουν από τους πίνακες. Πρόβλημα υπάρχει αν δεχτείς και μετά θες να παραιτηθείς. Εκεί θα υπάρχουν κυρώσεις για το δημόσιο.
-
Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την απάντηση!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 25, 2025 10:34 pmΛογικά από Φεβρουάριο και έπειτα μόλις τελειώσει η εκπαίδευση που είναι τώρα σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει πρόβλημα μη αποδοχής της θέσης, απλά σε διαγράφουν από τους πίνακες. Πρόβλημα υπάρχει αν δεχτείς και μετά θες να παραιτηθείς. Εκεί θα υπάρχουν κυρώσεις για το δημόσιο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες