Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για να έχει κάποιος 3000 μόρια που λέτε. Πρέπει να έχει 20 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις σώματα ασφαλείας και προφισιενσι. Είπαμε 2-3 με τρέλα μόρια και μετά κάτω ολοταχώς. Βάση γύρω στις 2.5 και βλέπουμε με αθλήματα κλπ 

Επισκέπτης

Τις 2100 αιτήσεις από αστυνομικούς που τις βρήκατε ; Δεν ξέρω εάν φτάσουν τόσο συνολικά οι αιτήσεις… Με όλο τον σεβασμό πιστεύω πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους σας! 
Stratakis

Δημοσίευση από Stratakis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 5:53 pm Για να έχει κάποιος 3000 μόρια που λέτε. Πρέπει να έχει 20 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις σώματα ασφαλείας και προφισιενσι. Είπαμε 2-3 με τρέλα μόρια και μετά κάτω ολοταχώς. Βάση γύρω στις 2.5 και βλέπουμε με αθλήματα κλπ 

Εχω 15,8 απολυτηριο,ειδικες δυναμεις,ΙΕΚ Στεκεχος Ασφαλειας,προφισενσι και προυπηρεσια στα σωματα ασφαλειας!Αρα ευκολα μαζευονται!
Επισκέπτης

Εσύ το απογείωσες ρε φίλε, πήγαινε από τώρα να περάσεις ΠΚΕ 😂
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 7:08 pm Τις 2100 αιτήσεις από αστυνομικούς που τις βρήκατε ; Δεν ξέρω εάν φτάσουν τόσο συνολικά οι αιτήσεις… Με όλο τον σεβασμό πιστεύω πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους σας! 

Έτσι λέω και εγώ. Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα. Μέχρι να τελειώσει η προθεσμία τα μόρια θα πάνε 5000.😜😜😜

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 8:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 7:08 pm Τις 2100 αιτήσεις από αστυνομικούς που τις βρήκατε ; Δεν ξέρω εάν φτάσουν τόσο συνολικά οι αιτήσεις… Με όλο τον σεβασμό πιστεύω πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους σας! 

Έτσι λέω και εγώ. Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα. Μέχρι να τελειώσει η προθεσμία τα μόρια θα πάνε 5000.😜😜😜

Βέβαια αδερφέ σήμερα που έκανα τα χαρτιά μου στο Α.Τ της περιοχής μου, έχουν δηλώσει 5 ένστολοι ήδη λέει……Απο 5 ένστολοι να έχουν κάνει τα χαρτιά τους από κάθε α.τ. Της Αθήνας πάει … θ ξεφύγουν οι βάσεις . Τι να πω δεν ξέρω . Εγώ 2590 έχω . Στην αρχή ήμουν θετικός αλλά πλέον δεν νομίζω δυστυχώς ! 

Επισκέπτης

Έμαθα κι ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε τα χαρτιά του. Δύσκολο το βλέπω μάγκες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 10:43 pm Έμαθα κι ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε τα χαρτιά του. Δύσκολο το βλέπω μάγκες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Επισκέπτης

Όταν βγουν τα αποτελέσματα και δείτε ότι οι θέσεις στο 80% θα είναι μόνο από αστυνομικούς εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.
Τοτε ελάτε ν πείτε ποιος αρχηγός έκανε αίτηση.
c2 Αγγλικά,Ειδικές Δυνάμεις, και προϋπηρεσία ελας έχουν σχεδόν όλοι οι ΕΦ του 19 που ειν κάτω των 30 ετών και οι μισοί ΕΦ που μπήκαν οππι.Με ένα απολυτήριο 16 έχουμε 2700.Δεν ειν επιστήμη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 8:55 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 8:18 pm

Βέβαια αδερφέ σήμερα που έκανα τα χαρτιά μου στο Α.Τ της περιοχής μου, έχουν δηλώσει 5 ένστολοι ήδη λέει……Απο 5 ένστολοι να έχουν κάνει τα χαρτιά τους από κάθε α.τ. Της Αθήνας πάει … θ ξεφύγουν οι βάσεις . Τι να πω δεν ξέρω . Εγώ 2590 έχω . Στην αρχή ήμουν θετικός αλλά πλέον δεν νομίζω δυστυχώς ! 

Αδερφέ τα λεω εγώ αλλά νομίζουν είμαι τρολ.Οποιος έχει πτυχίο δεν κάθεται ΕΛ.ΑΣ. προφανώς θα πάει τράπεζα να παίρνει δώρα και ταυτόχρονα παραπάνω μισθό χωρίς να κάθεται και να ασχολείται με τελειωμένα πρεζακια στην Αθήνα.
2600 καλά μόρια ειν πιστεύω Αθήνα οριακά είσαι.
Επισκέπτης

Στο τμήμα της περιοχής μου το ίδιο 10 αιτήσεις όλες κ όλες αλλά οι 5 από αστυνομικούς ????
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Δεκ 25, 2025 4:45 am Όταν βγουν τα αποτελέσματα και δείτε ότι οι θέσεις στο 80% θα είναι μόνο από αστυνομικούς εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.
Τοτε ελάτε ν πείτε ποιος αρχηγός έκανε αίτηση.
c2 Αγγλικά,Ειδικές Δυνάμεις, και προϋπηρεσία ελας έχουν σχεδόν όλοι οι ΕΦ του 19 που ειν κάτω των 30 ετών και οι μισοί ΕΦ που μπήκαν οππι.Με ένα απολυτήριο 16 έχουμε 2700.
Καλή πρόβλεψη είναι , για εκεί πάει η βάση πάνω κάτω από ότι φαίνεται.  Αν όχι όλοι οι περισσότεροι θα είναι της ελας παιδιά και τα εξήγησε ο φιλος αναλυτικά 

giannakis7

Δημοσίευση από giannakis7 »

Δεν ειναι δυσκολο η προυπηρεσια στα Σωματα Ασφαλειας.
Σκεφτειτε ποσοι εποχικοι πυροσβεστες υπαρχουν μεχρι 30 χρονων,οι οποιοι εχουν και ειδικες δυναμεις!
Δε σας βαζω μεσα τους ΕΦ που εκει γινεται χαμος!
Επισκέπτης

Θεωρω οχι τόσο εποχιακοί διότι μπαίνουν και πυροσβεστική και πάνε στον τόπο τους απευθείας και είναι ικανοποιημένοι . ΕΦ επίσης που θέλουν να φύγουν για τους  τόπους τους και οι Αθηναίοι που θέλουν να φύγουν για κάτι καλύτερο . Τώρα θα δείξει αν είναι καλύτερα  από θέμα ωραρίου γιατί δεν ξέρουμε αν ισχύουν αυτά που γράφονται εδώ . Μισθολογικά σίγουρα θα είναι καλύτερα . Όπως και να έχει η βάση πάει ψηλά γιατί είναι λίγες θέσεις. 

Epikouros

Δημοσίευση από Epikouros »

Πέρασα κ ρώτησα πριν λίγες μέρες, ισχύει οτι δουλεύουν πολύ... Πολλές μέρες και ώρες. Ρεπό με ζόρι κ αν 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες