Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για να έχει κάποιος 3000 μόρια που λέτε. Πρέπει να έχει 20 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις σώματα ασφαλείας και προφισιενσι. Είπαμε 2-3 με τρέλα μόρια και μετά κάτω ολοταχώς. Βάση γύρω στις 2.5 και βλέπουμε με αθλήματα κλπ 

Επισκέπτης

Τις 2100 αιτήσεις από αστυνομικούς που τις βρήκατε ; Δεν ξέρω εάν φτάσουν τόσο συνολικά οι αιτήσεις… Με όλο τον σεβασμό πιστεύω πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους σας! 
Stratakis

Δημοσίευση από Stratakis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 5:53 pm Για να έχει κάποιος 3000 μόρια που λέτε. Πρέπει να έχει 20 απολυτήριο ειδικές δυνάμεις σώματα ασφαλείας και προφισιενσι. Είπαμε 2-3 με τρέλα μόρια και μετά κάτω ολοταχώς. Βάση γύρω στις 2.5 και βλέπουμε με αθλήματα κλπ 

Εχω 15,8 απολυτηριο,ειδικες δυναμεις,ΙΕΚ Στεκεχος Ασφαλειας,προφισενσι και προυπηρεσια στα σωματα ασφαλειας!Αρα ευκολα μαζευονται!
Επισκέπτης

Εσύ το απογείωσες ρε φίλε, πήγαινε από τώρα να περάσεις ΠΚΕ 😂
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 7:08 pm Τις 2100 αιτήσεις από αστυνομικούς που τις βρήκατε ; Δεν ξέρω εάν φτάσουν τόσο συνολικά οι αιτήσεις… Με όλο τον σεβασμό πιστεύω πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους σας! 

Έτσι λέω και εγώ. Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα. Μέχρι να τελειώσει η προθεσμία τα μόρια θα πάνε 5000.😜😜😜

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 8:18 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 7:08 pm Τις 2100 αιτήσεις από αστυνομικούς που τις βρήκατε ; Δεν ξέρω εάν φτάσουν τόσο συνολικά οι αιτήσεις… Με όλο τον σεβασμό πιστεύω πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα! Καλή επιτυχία σε όλους σας! 

Έτσι λέω και εγώ. Πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα. Μέχρι να τελειώσει η προθεσμία τα μόρια θα πάνε 5000.😜😜😜

Βέβαια αδερφέ σήμερα που έκανα τα χαρτιά μου στο Α.Τ της περιοχής μου, έχουν δηλώσει 5 ένστολοι ήδη λέει……Απο 5 ένστολοι να έχουν κάνει τα χαρτιά τους από κάθε α.τ. Της Αθήνας πάει … θ ξεφύγουν οι βάσεις . Τι να πω δεν ξέρω . Εγώ 2590 έχω . Στην αρχή ήμουν θετικός αλλά πλέον δεν νομίζω δυστυχώς ! 

Επισκέπτης

Έμαθα κι ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε τα χαρτιά του. Δύσκολο το βλέπω μάγκες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 24, 2025 10:43 pm Έμαθα κι ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε τα χαρτιά του. Δύσκολο το βλέπω μάγκες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης