Πόσο αλήθεια...niasimas έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 8:43 pmΜείνε εκεί που είσαι φίλε μου και κάνε το όνειρα σου πραγματικότητα. Στην Ελλάδα τα όνειρα πεθαίνουν νωρίς!ElAleman έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:52 am Λυπάμαι πολύ που θα το πω, αλλά εάν θέλετε σταδιοδρομία σε σώματα ασφαλείας και είστε άνω των 30 - όπως και εγώ - η Ελλάδα ΔΕΝ σας θέλει. Είμαι και εγώ 30 ετών - όταν βγήκε η προκήρυξη ΕΠΟΠ το όριο ηλικίας για τις ειδικές δυνάμεις έπεσε στα 25 και τώρα με την προκήρυξη των ειδικών προγραμμάτων θητείας (είμαι υποψήφιος διδάκτορας που ζει στο εξωτερικό) απορρίφθηκα επειδή υπερέβην τα όρια ηλικίας. Το πήρα χαμπάρι πως η Ελλάδα δεν με θέλει. Τώρα που πήρα την γερμανική ιθαγένεια μου ανοίγονται ευκαιρίες στα γερμανικά σώματα ασφαλείας που προηγουμένως δεν είχα.
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να υπηρετήσετε την Ελλάδα. Και εγώ το ήθελα κάποτε. Αλλα εσείς άνω των 30 ξέρετε σίγουρα πως η Ελλάδα δεν θέλει να προσφέρει τις ευκαιρίες που πραγματικά θέλουμε οπότε έχουμε μια επιλογή. Ή εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και συμβιβαζόμαστε με άλλες δουλειές στην Ελλάδα και συμβιβαζόμαστε με την νέα πραγματικότητα, ή μεταναστεύουμε στο εξωτερικό και διδεκδικόυμε ευκαιρίες σε ξένα σώματα ασφαλείας.
Το να πιεζετε πολιτικούς στην Ελλάδα να αυξήσουν τα όρια ηλικίας δεν θα έχει αποτέλεσμα διότι η Ελλάδα δεν θέλει τριαντάρηδες. Θέλει συνταξιούχους, πλούσιους ξένους και εικοσάρηδες. Εμείς οι άνω των 30 είμαστε βάρος για την Ελλάδα - εάν δεν είμασταν βάρος θα μας κρατούσε η χώρα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο η Ελλάδα μας θέλει φτωχούς, μίζερους.
Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
για τις εισαγωγή μέσω πανελληνίων την ανέβασε κατά 1 χρόνο την ηλικία
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Ναι και πήγε και έριξε στους εξωτερικούς και τους σωφρονιστικους που τόσα χρόνια ήταν 32
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Θέλει δυνατή αντίδραση αδερφέ αυτό θέλει
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Παιδια το πανε στα 28 επειδη μαλλον οι σωφρονιστικοι - εξωτερικοι φρουροι θα ενταχθουν στα σωματα ασφαλειας. Ειναι κατι που παλευουν εδω και χρονια τα σωματεια τους.
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
και σε αλλες προκηρυξεις το οριο ειναι και 35 χρονων πχ σε θεσεις ειδικων καθηκοντων
παλια που ηταν στο δικαιοσυνης επερναν και ενα επιδομα νομιζω στα 600 ευρω
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Μειώνουν τα όρια προσλήψεων και αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης. Σκοπός να δουλεύουμε παραπάνω. Άλλος λόγος, κάποιοι πιέζουν για χαμηλότερα όρια, για να μπουν τα ανήψια τους, τα παιδιά τους και πάει λέγοντας.
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
γιατί άμα αυξήσουν και τα όρια προσληψεις,τι πρόβλημα θα υπάρχει?niasimas έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 10:28 pm Μειώνουν τα όρια προσλήψεων και αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης. Σκοπός να δουλεύουμε παραπάνω. Άλλος λόγος, κάποιοι πιέζουν για χαμηλότερα όρια, για να μπουν τα ανήψια τους, τα παιδιά τους και πάει λέγοντας.
μόνο στα σώματα ασφαλείας και στρατό έχουνε αυτά και όχι στο υπόλοιπο δημόσιο
και τι τους πειράζει αν είναι υψηλά και μπούνε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GiorgosM82 και 5 επισκέπτες


