Πόσο αλήθεια...niasimas έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 8:43 pmΜείνε εκεί που είσαι φίλε μου και κάνε το όνειρα σου πραγματικότητα. Στην Ελλάδα τα όνειρα πεθαίνουν νωρίς!ElAleman έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:52 am Λυπάμαι πολύ που θα το πω, αλλά εάν θέλετε σταδιοδρομία σε σώματα ασφαλείας και είστε άνω των 30 - όπως και εγώ - η Ελλάδα ΔΕΝ σας θέλει. Είμαι και εγώ 30 ετών - όταν βγήκε η προκήρυξη ΕΠΟΠ το όριο ηλικίας για τις ειδικές δυνάμεις έπεσε στα 25 και τώρα με την προκήρυξη των ειδικών προγραμμάτων θητείας (είμαι υποψήφιος διδάκτορας που ζει στο εξωτερικό) απορρίφθηκα επειδή υπερέβην τα όρια ηλικίας. Το πήρα χαμπάρι πως η Ελλάδα δεν με θέλει. Τώρα που πήρα την γερμανική ιθαγένεια μου ανοίγονται ευκαιρίες στα γερμανικά σώματα ασφαλείας που προηγουμένως δεν είχα.
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να υπηρετήσετε την Ελλάδα. Και εγώ το ήθελα κάποτε. Αλλα εσείς άνω των 30 ξέρετε σίγουρα πως η Ελλάδα δεν θέλει να προσφέρει τις ευκαιρίες που πραγματικά θέλουμε οπότε έχουμε μια επιλογή. Ή εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και συμβιβαζόμαστε με άλλες δουλειές στην Ελλάδα και συμβιβαζόμαστε με την νέα πραγματικότητα, ή μεταναστεύουμε στο εξωτερικό και διδεκδικόυμε ευκαιρίες σε ξένα σώματα ασφαλείας.
Το να πιεζετε πολιτικούς στην Ελλάδα να αυξήσουν τα όρια ηλικίας δεν θα έχει αποτέλεσμα διότι η Ελλάδα δεν θέλει τριαντάρηδες. Θέλει συνταξιούχους, πλούσιους ξένους και εικοσάρηδες. Εμείς οι άνω των 30 είμαστε βάρος για την Ελλάδα - εάν δεν είμασταν βάρος θα μας κρατούσε η χώρα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο η Ελλάδα μας θέλει φτωχούς, μίζερους.
Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
-
Επισκέπτης
Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες