Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
crow12

Re: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Δημοσίευση από crow12 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 23, 2025 8:54 pm
GiaNaKatalavo3 έγραψε: Κυρ Νοέμ 23, 2025 6:21 pm Ευχαριστώ πραγματικά για την βοήθεια για να καταλάβω καλύτερα.Μια τελευταία ερώτηση αν φυσικά γνωρίζεις ή έχεις καταλάβει από ότι έχεις διαβάσει εφόσον υπάγομαι στην προϋπάρχουσα διάταξη και θα κάνω κανονικά όπως ήταν την διαδικασία θα πρέπει να κάνω κάπου αίτηση ή να κάτι ώστε να δηλώσω ότι δεν θέλω να ενταχθώ υπό το νέο καθεστώς ή είναι κάτι που γίνεται αυτόματα βλέποντας και οι ίδιοι το ιστορικό αναβολών μου ας πούμε;

Λογικα η ιδια διαδικασια μιας και πρεπει να κανεις κατι μονο σε περιπτωση που θελεις να πας στον νεο νομο. 
Καλο θα ηταν να παρεις τηλ την στρατολογια ή καποιον στρατιωτικο δικηγορο να στο ξεκαθαρισει, μιας και απο οτι ειπες θα εισαι απο τους πρωτους που θα αντιμετωπισουν αυτο το θεμα. Οταν με το καλο τελειωσεις απο ολο αυτο, ενημερωσε μας.

Αρθρο 242, παραγραφος 8 (το εδαφιο που σου εστειλα)

Το σχεδιο νομου κατατεθηε προεχθες στην Βουλη, μετ την δημοσια διαβουλεψη εχουν λιγο αλλαξει τη συγκεκριμενη παραγραφο του αρθρου 242 (και εγινε παραγραφος 7 απο 8) και τωρα πια λεει  "7. Όσοι μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας έναρξης ισχύος του παρόντος έχουν λάβει αναβολή κατάταξης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3421/2005, πλην του άρθρου 25 του νόμου αυτού, διέπονται από τις προϊσχύσασες διατάξεις.". Λογικα αυτο σημαινει οτι εαν εχεις παρει ηδη μια τουλαχιστον αναβολη για λογους υγειας τοτε πας με την παλια (ισχυουσα μεχρι τωρα) νομοθεσια. 

Επισκέπτης

Re: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

το ίδιο ήμουν έτοιμος να ανεβάσω. τώρα μου έπεσε στα χέρια
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης