Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα με 3950 Α κατηγορία με εντοπιότητα στην Θεσσαλονίκη έχω ελπίδες?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 9:55 am Καλημέρα με 3950 Α κατηγορία με εντοπιότητα στην Θεσσαλονίκη έχω ελπίδες?

Ρωτάς αν έχεις ελπίδες με τόσο υψηλά μόρια στην Θεσσαλονίκη; Τι θες να σου απαντήσουν εδώ ακριβώς; Προφανώς και έχεις ελπίδες αν δεν τρολλάρεις.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 10:04 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 9:55 am Καλημέρα με 3950 Α κατηγορία με εντοπιότητα στην Θεσσαλονίκη έχω ελπίδες?

Ρωτάς αν έχεις ελπίδες με τόσο υψηλά μόρια στην Θεσσαλονίκη; Τι θες να σου απαντήσουν εδώ ακριβώς; Προφανώς και έχεις ελπίδες αν δεν τρολλάρεις.

απλα ακούω εδώ μέσα για πολλές αιτήσεις και υψηλές βάσεις και αγχώνομαι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 10:27 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 10:04 am

απλα ακούω εδώ μέσα για πολλές αιτήσεις και υψηλές βάσεις και αγχώνομαι 

Με τόσα μόρια ΑΝ έχεις αγχώνεσαι τσάμπα. Δώσε βάση στα αθλήματα.
Επισκέπτης

Μας έχετε πρήξει εδώ μέσα έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις,η προκήρυξη πάει τάπα,έχουν ξεπεράσει τις 1000 σε κάθε περιοχή,έχετε καταντήσει άηδια απλά επειδή δεν έχετε μόρια και θέλετε να αποθαρρύνετε τον κόσμο και να μην κάνει τα χαρτιά του. Σήμερα λοιπόν που έκανα την αίτηση στην διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών ο υπεύθυνος όταν του είπα λένε κάποιοι ότι έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και ότι έχει σπάσει ρεκόρ γελαγανε και μου είπαν ότι γενικά δεν έχει πολύ προσέλευση οπότε μην ακούτε κανένα τρολλ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι σε όλους έχω 3180 Α κατηγορία για Αθήνα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:13 am Μας έχετε πρήξει εδώ μέσα έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις,η προκήρυξη πάει τάπα,έχουν ξεπεράσει τις 1000 σε κάθε περιοχή,έχετε καταντήσει άηδια απλά επειδή δεν έχετε μόρια και θέλετε να αποθαρρύνετε τον κόσμο και να μην κάνει τα χαρτιά του. Σήμερα λοιπόν που έκανα την αίτηση στην διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών ο υπεύθυνος όταν του είπα λένε κάποιοι ότι έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και ότι έχει σπάσει ρεκόρ γελαγανε και μου είπαν ότι γενικά δεν έχει πολύ προσέλευση οπότε μην ακούτε κανένα τρολλ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι σε όλους έχω 3180 Α κατηγορία για Αθήνα 

Εμενα αλλα μου είπαν ομως οταν εκανα την προκυρηξη.Οτι θα ααργησουν τα αποτελεσματα λογο τεραστιας προσελευσης
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:21 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:13 am Μας έχετε πρήξει εδώ μέσα έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις,η προκήρυξη πάει τάπα,έχουν ξεπεράσει τις 1000 σε κάθε περιοχή,έχετε καταντήσει άηδια απλά επειδή δεν έχετε μόρια και θέλετε να αποθαρρύνετε τον κόσμο και να μην κάνει τα χαρτιά του. Σήμερα λοιπόν που έκανα την αίτηση στην διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών ο υπεύθυνος όταν του είπα λένε κάποιοι ότι έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και ότι έχει σπάσει ρεκόρ γελαγανε και μου είπαν ότι γενικά δεν έχει πολύ προσέλευση οπότε μην ακούτε κανένα τρολλ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι σε όλους έχω 3180 Α κατηγορία για Αθήνα 

Εμενα αλλα μου είπαν ομως οταν εκανα την προκυρηξη.Οτι θα ααργησουν τα αποτελεσματα λογο τεραστιας προσελευσης

Ξερω ρε εσυ αφου γινεται χαμος ειδικα θεσσσαλονικη με 38 θεσεις μονο εχουν κανει πολλα ατομα χαρτια και γινεται χαμος

Επισκέπτης

Αποτελέσματα πέρα τον Φλεβάρη και εάν,γιατί οι αιτήσεις θα φτάσουν τον αριθμό αιτήσεων της πρώτης προκήρυξης των Ε.Φ το 19 που είχε φτάσει 15000. Έχει τεράστια προσέλευση παντού 
Επισκέπτης

Έκανα και εγώ αιτηση σήμερα και ρώτησα τον αστυνομικο στην τούμπα  και μου λεει μονο απο εδω περασαν 120 ατομα .Οποτε δεν θα παει καλα

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:33 am Έκανα και εγώ αιτηση σήμερα και ρώτησα τον αστυνομικο στην τούμπα  και μου λεει μονο απο εδω περασαν 120 ατομα .Οποτε δεν θα παει καλα

Σου είπε πού θα πάει η βάση?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:33 am Έκανα και εγώ αιτηση σήμερα και ρώτησα τον αστυνομικο στην τούμπα  και μου λεει μονο απο εδω περασαν 120 ατομα .Οποτε δεν θα παει καλα

Αυτά πες τα στους άλλους που δεν πιστεύουν ότι έχει προσέλευση.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:33 am

Οχι απλά μου είπε οτι θα είναι αρκετά ψηλά πανω απο 3400 αλλα δεν ξερει ακριβως ακριβως

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:36 am

Οχι απλά μου είπε οτι θα είναι αρκετά ψηλά πανω απο 3400 αλλα δεν ξερει ακριβως ακριβως

🤡🤡🤡🤡
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:34 am

Αυτά πες τα στους άλλους που δεν πιστεύουν ότι έχει προσέλευση.

Ρε συ κάποιοι απλά κανουν απεγνωσμενες προσπάθειες που το καταλάβαινω αλλα δεν είναι ρεαλιστές αθηνα θεσσσαλονικη 3400 με 3500 βαση τι να κάνουμε ούτε εγω μπορει να μην περάσω αλλά δεν θελω να μου χαιδευουν τα αυτιά και να ακούω οτι μου αρέσει

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:36 am

Η βάση θα παει ανάλογα την περιοχή σε άλλες υψηλά σε άλλες χαμηλά ... θεσσ παίρνουν 30 κατι και ηρακλειο 70 ... λογικό μου ακούγεται να έχουν γίνει 1000 αιτήσεις αν δούμε ότι στην ροδόπη είχαν γίνει 450 + 70

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες