Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Καλημέρα με 3950 Α κατηγορία με εντοπιότητα στην Θεσσαλονίκη έχω ελπίδες?
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Με τόσα μόρια ΑΝ έχεις αγχώνεσαι τσάμπα. Δώσε βάση στα αθλήματα.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 10:27 amαπλα ακούω εδώ μέσα για πολλές αιτήσεις και υψηλές βάσεις και αγχώνομαι
-
Επισκέπτης
Μας έχετε πρήξει εδώ μέσα έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις,η προκήρυξη πάει τάπα,έχουν ξεπεράσει τις 1000 σε κάθε περιοχή,έχετε καταντήσει άηδια απλά επειδή δεν έχετε μόρια και θέλετε να αποθαρρύνετε τον κόσμο και να μην κάνει τα χαρτιά του. Σήμερα λοιπόν που έκανα την αίτηση στην διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών ο υπεύθυνος όταν του είπα λένε κάποιοι ότι έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και ότι έχει σπάσει ρεκόρ γελαγανε και μου είπαν ότι γενικά δεν έχει πολύ προσέλευση οπότε μην ακούτε κανένα τρολλ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι σε όλους έχω 3180 Α κατηγορία για Αθήνα
-
Επισκέπτης
Εμενα αλλα μου είπαν ομως οταν εκανα την προκυρηξη.Οτι θα ααργησουν τα αποτελεσματα λογο τεραστιας προσελευσηςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:13 am Μας έχετε πρήξει εδώ μέσα έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις,η προκήρυξη πάει τάπα,έχουν ξεπεράσει τις 1000 σε κάθε περιοχή,έχετε καταντήσει άηδια απλά επειδή δεν έχετε μόρια και θέλετε να αποθαρρύνετε τον κόσμο και να μην κάνει τα χαρτιά του. Σήμερα λοιπόν που έκανα την αίτηση στην διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών ο υπεύθυνος όταν του είπα λένε κάποιοι ότι έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και ότι έχει σπάσει ρεκόρ γελαγανε και μου είπαν ότι γενικά δεν έχει πολύ προσέλευση οπότε μην ακούτε κανένα τρολλ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι σε όλους έχω 3180 Α κατηγορία για Αθήνα
-
Επισκέπτης
Ξερω ρε εσυ αφου γινεται χαμος ειδικα θεσσσαλονικη με 38 θεσεις μονο εχουν κανει πολλα ατομα χαρτια και γινεται χαμοςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:21 amΕμενα αλλα μου είπαν ομως οταν εκανα την προκυρηξη.Οτι θα ααργησουν τα αποτελεσματα λογο τεραστιας προσελευσηςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:13 am Μας έχετε πρήξει εδώ μέσα έχουν γίνει χιλιάδες αιτήσεις,η προκήρυξη πάει τάπα,έχουν ξεπεράσει τις 1000 σε κάθε περιοχή,έχετε καταντήσει άηδια απλά επειδή δεν έχετε μόρια και θέλετε να αποθαρρύνετε τον κόσμο και να μην κάνει τα χαρτιά του. Σήμερα λοιπόν που έκανα την αίτηση στην διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών ο υπεύθυνος όταν του είπα λένε κάποιοι ότι έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και ότι έχει σπάσει ρεκόρ γελαγανε και μου είπαν ότι γενικά δεν έχει πολύ προσέλευση οπότε μην ακούτε κανένα τρολλ. Καλή επιτυχία σας εύχομαι σε όλους έχω 3180 Α κατηγορία για Αθήνα
-
Επισκέπτης
Αποτελέσματα πέρα τον Φλεβάρη και εάν,γιατί οι αιτήσεις θα φτάσουν τον αριθμό αιτήσεων της πρώτης προκήρυξης των Ε.Φ το 19 που είχε φτάσει 15000. Έχει τεράστια προσέλευση παντού
-
Επισκέπτης
Έκανα και εγώ αιτηση σήμερα και ρώτησα τον αστυνομικο στην τούμπα και μου λεει μονο απο εδω περασαν 120 ατομα .Οποτε δεν θα παει καλα
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Οχι απλά μου είπε οτι θα είναι αρκετά ψηλά πανω απο 3400 αλλα δεν ξερει ακριβως ακριβως
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ρε συ κάποιοι απλά κανουν απεγνωσμενες προσπάθειες που το καταλάβαινω αλλα δεν είναι ρεαλιστές αθηνα θεσσσαλονικη 3400 με 3500 βαση τι να κάνουμε ούτε εγω μπορει να μην περάσω αλλά δεν θελω να μου χαιδευουν τα αυτιά και να ακούω οτι μου αρέσει
-
Επισκέπτης
Η βάση θα παει ανάλογα την περιοχή σε άλλες υψηλά σε άλλες χαμηλά ... θεσσ παίρνουν 30 κατι και ηρακλειο 70 ... λογικό μου ακούγεται να έχουν γίνει 1000 αιτήσεις αν δούμε ότι στην ροδόπη είχαν γίνει 450 + 70
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες