625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)
Παιδεια πως ειναι εκει περα τα πραγματα; Οδηγος αυτοκινιτου ειναι καλο;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Εχω κατι φιλους εκει, σε λιγες μερες μπαινω και γω βεβαια.2ος λοχος μου ειπανε ΜΑΚΡΥΑ γιατι πεφτει πολυ κομπλεξ εκει. Ο καλυτερος ειναι ο 4ος και 5ος, ειναι πιο λασκα τα πραγματα. Για οδηγους δε ξερω αν και θελω να μαθω διοτι ειμαι και γω με ενδειξη οδηγου.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Που πηγες εσυ... ; και γω εκει παω και ο κολλητος μου που μπηκε με Α εσσο 09 ειναι καβυλη τωρα μετα απο γιαννενα...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Μεταθέσεις με τα Γιάννενα παίζουν για Εβρο και νήσους Αιγαίου... Τώρα με βύσμα πας και αμετάθετο στη Μεραρχία μέσα στα Γιάννενα. Οσοι κανετε υπηρεσίες στη μεραρχία θα δείτε τι ζωάρα κάνουν οι ντόπιοι εκεί. Γενικότερα το 625 ΤΠ ήταν μια χαρά σαν κέντρο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν είναι χημείο σαν την Αυλώνα αλλα τυπικό κέντρο και με μια πόλη σαν τα Ιωάννινα που πάνω απόλα χαίρεσαι νά'χεις εξόδους.
Μπαινω 17/08/09 στρατο παρουσιαζομαι 625 τπ στα ιωαννινα ειναι καλα;
625 κεν ιωαννινων στο περαμα. Μιλαμε... Ζωαρα.
Οποιος παρουσιασθει εκει πρεπει να αισθανεται τυχερος, και ειδικα στον 4ο λοχο οπου αν ειστε Λιγο ησυχοι, τυπικοι, και υπακοοι θα... Ξυνεται τα ***** σας!
Οποιος παρουσιασθει εκει πρεπει να αισθανεται τυχερος, και ειδικα στον 4ο λοχο οπου αν ειστε Λιγο ησυχοι, τυπικοι, και υπακοοι θα... Ξυνεται τα ***** σας!
Γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. Αυτ στα ιωαννινα. Απο αθηνα ειμαι... Ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
μηπως εννοεις 625 τπ (οδ αυτ) ; Ειναι καλο στρατοπεδο καλο φαγητο και περναει αστικο και σε παιρνει απο κα θε εξοδοΝΙΚΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. Αυτ στα ιωαννινα. Απο αθηνα ειμαι... Ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
Παιδιά, στα Γιάννενα κάνει πολύ κρύο. Να είστε προετοιμασμένοι.
cristi έγραψε:μηπως εννοεις 625 ΤΠ (οδ αυτ) ; ειναι καλο στρατοπεδο καλο φαγητο και περναει αστικο και σε παιρνει απο κα θε εξοδονικοσ έγραψε:γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. αυτ στα ιωαννινα. απο αθηνα ειμαι... ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
λοιπον θα σου πω ακριβως τι γραφει... λεει"2.εχει επιλεγει για πεζικο-οδηγος αυτ/του ΥΕΑ 3.υποχρεουται να καταταγει στο
625 ΤΠ/εοδ ιωαννινα την 9/11/2009 ... "
τι σιμαινει το εοδ; κ κατι ακομα υπαρχει περιπωση να σε κοψουν απο οδηγο; εχω διπλωμα εδω κ 3 χρονια κ οδηγω απλα ρωταω για να ξερω... ;
geia soy Νικο καλως ηρθες στο φορουμ εοδ σημαινει εκτος οργανικης δυναμης που σημαινει οτι θα εισαι νεοσυλλεκτος δηλ θα ανηκεις στη δυναμη του κεντρου μονο για βασικη εκπαιδευσηΝΙΚΟΣ έγραψε:cristi έγραψε:μηπως εννοεις 625 ΤΠ (οδ αυτ) ; Ειναι καλο στρατοπεδο καλο φαγητο και περναει αστικο και σε παιρνει απο κα θε εξοδονικοσ έγραψε:γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. Αυτ στα ιωαννινα. Απο αθηνα ειμαι... Ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
λοιπον θα σου πω ακριβως τι γραφει... Λεει"2.εχει επιλεγει για πεζικο-οδηγος αυτ/του ΥΕΑ 3.υποχρεουται να καταταγει στο
625 ΤΠ/εοδ ιωαννινα την 9/11/2009 ... "
τι σιμαινει το εοδ; Κ κατι ακομα υπαρχει περιπωση να σε κοψουν απο οδηγο; Εχω διπλωμα εδω κ 3 χρονια κ οδηγω απλα ρωταω για να ξερω... ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
το εοδ το γραφει σε ολους δλδ; Ειναι καλο η κακο;
Το 625 τπ ειναι τεθωρακισμενα αλλα εχει και πεζικο μεσα. Οχι δεν το γραφει σε ολους εσυ εισαι μαλλον πεζικο γι αυτο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες