625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδεια πως ειναι εκει περα τα πραγματα; Οδηγος αυτοκινιτου ειναι καλο;
svenaras
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από svenaras »

Εχω κατι φιλους εκει, σε λιγες μερες μπαινω και γω βεβαια.2ος λοχος μου ειπανε ΜΑΚΡΥΑ γιατι πεφτει πολυ κομπλεξ εκει. Ο καλυτερος ειναι ο 4ος και 5ος, ειναι πιο λασκα τα πραγματα. Για οδηγους δε ξερω αν και θελω να μαθω διοτι ειμαι και γω με ενδειξη οδηγου.
Anonymous

Παιδεια μετα απο κει που εχει για μεταθεσεις;
kafreksopoulas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kafreksopoulas »

Που πηγες εσυ... ; και γω εκει παω και ο κολλητος μου που μπηκε με Α εσσο 09 ειναι καβυλη τωρα μετα απο γιαννενα...
eddieson
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από eddieson »

Μεταθέσεις με τα Γιάννενα παίζουν για Εβρο και νήσους Αιγαίου... Τώρα με βύσμα πας και αμετάθετο στη Μεραρχία μέσα στα Γιάννενα. Οσοι κανετε υπηρεσίες στη μεραρχία θα δείτε τι ζωάρα κάνουν οι ντόπιοι εκεί. Γενικότερα το 625 ΤΠ ήταν μια χαρά σαν κέντρο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν είναι χημείο σαν την Αυλώνα αλλα τυπικό κέντρο και με μια πόλη σαν τα Ιωάννινα που πάνω απόλα χαίρεσαι νά'χεις εξόδους.
Anonymous

Μπαινω 17/08/09 στρατο παρουσιαζομαι 625 τπ στα ιωαννινα ειναι καλα;

Anonymous

625 κεν ιωαννινων στο περαμα. Μιλαμε... Ζωαρα.

Οποιος παρουσιασθει εκει πρεπει να αισθανεται τυχερος, και ειδικα στον 4ο λοχο οπου αν ειστε Λιγο ησυχοι, τυπικοι, και υπακοοι θα... Ξυνεται τα ***** σας!

Anonymous

Γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. Αυτ στα ιωαννινα. Απο αθηνα ειμαι... Ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Rafale »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. Αυτ στα ιωαννινα. Απο αθηνα ειμαι... Ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
μηπως εννοεις 625 τπ (οδ αυτ) ; Ειναι καλο στρατοπεδο καλο φαγητο και περναει αστικο και σε παιρνει απο κα θε εξοδο
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Παιδιά, στα Γιάννενα κάνει πολύ κρύο. Να είστε προετοιμασμένοι.
Anonymous

Ειναι να μπει κανεις στην δ εσσο 2009 στ 625;

Anonymous

cristi έγραψε:
νικοσ έγραψε:γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. αυτ στα ιωαννινα. απο αθηνα ειμαι... ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
μηπως εννοεις 625 ΤΠ (οδ αυτ) ; ειναι καλο στρατοπεδο καλο φαγητο και περναει αστικο και σε παιρνει απο κα θε εξοδο

λοιπον θα σου πω ακριβως τι γραφει... λεει"2.εχει επιλεγει για πεζικο-οδηγος αυτ/του ΥΕΑ 3.υποχρεουται να καταταγει στο
625 ΤΠ/εοδ ιωαννινα την 9/11/2009 ... "
τι σιμαινει το εοδ; κ κατι ακομα υπαρχει περιπωση να σε κοψουν απο οδηγο; εχω διπλωμα εδω κ 3 χρονια κ οδηγω απλα ρωταω για να ξερω... ;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
cristi έγραψε:
νικοσ έγραψε:γεια σας παιδια και εγω μπαινω 9/11 625 ΤΠ/εοδ οδηγ. Αυτ στα ιωαννινα. Απο αθηνα ειμαι... Ξερει κανενας τι ειναι το εοδ;
μηπως εννοεις 625 ΤΠ (οδ αυτ) ; Ειναι καλο στρατοπεδο καλο φαγητο και περναει αστικο και σε παιρνει απο κα θε εξοδο

λοιπον θα σου πω ακριβως τι γραφει... Λεει"2.εχει επιλεγει για πεζικο-οδηγος αυτ/του ΥΕΑ 3.υποχρεουται να καταταγει στο
625 ΤΠ/εοδ ιωαννινα την 9/11/2009 ... "
τι σιμαινει το εοδ; Κ κατι ακομα υπαρχει περιπωση να σε κοψουν απο οδηγο; Εχω διπλωμα εδω κ 3 χρονια κ οδηγω απλα ρωταω για να ξερω... ;
geia soy Νικο καλως ηρθες στο φορουμ εοδ σημαινει εκτος οργανικης δυναμης που σημαινει οτι θα εισαι νεοσυλλεκτος δηλ θα ανηκεις στη δυναμη του κεντρου μονο για βασικη εκπαιδευση
svig
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από svig »

το εοδ το γραφει σε ολους δλδ; Ειναι καλο η κακο;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το 625 τπ ειναι τεθωρακισμενα αλλα εχει και πεζικο μεσα. Οχι δεν το γραφει σε ολους εσυ εισαι μαλλον πεζικο γι αυτο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες