Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

3570 Α κατηγορία κύριος πίνακας Θεσσαλονίκη 
Επισκέπτης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ 10 ΑΙ ΚΙΟΥ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:13 am ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ 10 ΑΙ ΚΙΟΥ

Αντε βρε γαμ που θα μας πεις αγραματους αρχιδ βλακα γιδι καθυστερημενε.ναι ρε μαλακ τα καναμε τα χαρτια μας αυτοιβπου πειναμε και δουλευαμε ντελιβερι χωρις πτυχια χωρις ιεκ χωρις τπτ εσυ τι θεμα εχεις αυτη ειναι η τελευταια μ ευκαιρια αλλιως δεν εχω στον ηλιο μοιρα δεν θα μας παρουν και για επιστημονες αφου 800 ευρω θα παιρνουμε
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:13 am ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ 10 ΑΙ ΚΙΟΥ

Δυστυχώς η προκήρυξη αυτή θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό γιατί από ότι φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία οι βάσεις θα είναι πολύ υψηλές και οι αιτήσεις θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:27 am

Αντε βρε γαμ που θα μας πεις αγραματους αρχιδ βλακα γιδι καθυστερημενε.ναι ρε μαλακ τα καναμε τα χαρτια μας αυτοιβπου πειναμε και δουλευαμε ντελιβερι χωρις πτυχια χωρις ιεκ χωρις τπτ εσυ τι θεμα εχεις αυτη ειναι η τελευταια μ ευκαιρια αλλιως δεν εχω στον ηλιο μοιρα δεν θα μας παρουν και για επιστημονες αφου 800 ευρω θα παιρνουμε

Άιντε ρε τεμπελχανα κάτσε στο ντελιβερι
Επισκέπτης

Νταξει ρε μπρο δεν ειναι τοσο κακο το ντελιβερι σχεδον διπλασια βγαζω απο τους συνοριοφυλακες και ειμαι και "αγραμματος"
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:35 am Νταξει ρε μπρο δεν ειναι τοσο κακο το ντελιβερι σχεδον διπλασια βγαζω απο τους συνοριοφυλακες και ειμαι και "αγραμματος"

Τότε τι κάνεις τα χαρτιά???? Θες να το παίζεις αστυνομικός??? Αγράμματο 
Επισκέπτης

Αα καλα ντελιβεραδες με παιδια και 3800 κανουν τα χαρτια τους χαμος γινεται

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:36 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:35 am Νταξει ρε μπρο δεν ειναι τοσο κακο το ντελιβερι σχεδον διπλασια βγαζω απο τους συνοριοφυλακες και ειμαι και "αγραμματος"

Τότε τι κάνεις τα χαρτιά???? Θες να το παίζεις αστυνομικός??? Αγράμματο 

Εε ναι γουσταρω να το παιζω μπατσος αν και τα λεφτα ειναι τιποτενια μια ζωη πεινασμενος θα εισαι

Επισκέπτης

Πραγματικα οσο βλεπω αυτο το φορουμ καταλαβαινω τι ειδους ανθρωποι κανουν τα χαρτια τους α καλα 5IQ
Επισκέπτης

Από ποια ***** στοιχεία βγαίνουν οι βάσεις; Από κάτι ανώνυμους που γράφουν εδώ; Αυτά είναι τα στοιχεία; Τα ίδια λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και για αλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες όλοι με 3500+ μόρια. ***** full. Όλοι και καλά πολλά μόρια. Μας ζαλίσατε τις μπάλες βρομιάρηδες. Επίσης τι νόημα έχει να γράφετε πόσα μόρια έχετε στο νήμα; Εδώ κάνετε την αίτηση; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:40 am Από ποια ***** στοιχεία βγαίνουν οι βάσεις; Από κάτι ανώνυμους που γράφουν εδώ; Αυτά είναι τα στοιχεία; Τα ίδια λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και για αλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες όλοι με 3500+ μόρια. ***** full. Όλοι και καλά πολλά μόρια. Μας ζαλίσατε τις μπάλες βρομιάρηδες. Επίσης τι νόημα έχει να γράφετε πόσα μόρια έχετε στο νήμα; Εδώ κάνετε την αίτηση; 

Οι βάσεις ειναι αυτες 3.400 με 3500 αν θες κατσε κλαψε ας διαβαζες να ειχες καλυτερο απολυτηριο τι να κανουμε εχει ελαχιστες θεσεις και πολυ συμμετοχη
Επισκέπτης

Απο ασπροβαλτα ειμαι 3600 και ειμαι 5 στην ασπροβαλτα θα περασω λετε
Επισκέπτης

Παλι καλα οι γονεις μου εκαναν πολλα παιδια

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:44 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:40 am Από ποια ***** στοιχεία βγαίνουν οι βάσεις; Από κάτι ανώνυμους που γράφουν εδώ; Αυτά είναι τα στοιχεία; Τα ίδια λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και για αλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες όλοι με 3500+ μόρια. ***** full. Όλοι και καλά πολλά μόρια. Μας ζαλίσατε τις μπάλες βρομιάρηδες. Επίσης τι νόημα έχει να γράφετε πόσα μόρια έχετε στο νήμα; Εδώ κάνετε την αίτηση; 

Οι βάσεις ειναι αυτες 3.400 με 3500 αν θες κατσε κλαψε ας διαβαζες να ειχες καλυτερο απολυτηριο τι να κανουμε εχει ελαχιστες θεσεις και πολυ συμμετοχη

Αυτό ξαναπές το. Έχει πολύ μεγάλη προσέλευση μέχρι τώρα και πολλούς υποψηφίους με πολλά μόρια 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες