Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ 10 ΑΙ ΚΙΟΥ
-
Επισκέπτης
Αντε βρε γαμ που θα μας πεις αγραματους αρχιδ βλακα γιδι καθυστερημενε.ναι ρε μαλακ τα καναμε τα χαρτια μας αυτοιβπου πειναμε και δουλευαμε ντελιβερι χωρις πτυχια χωρις ιεκ χωρις τπτ εσυ τι θεμα εχεις αυτη ειναι η τελευταια μ ευκαιρια αλλιως δεν εχω στον ηλιο μοιρα δεν θα μας παρουν και για επιστημονες αφου 800 ευρω θα παιρνουμε
-
Επισκέπτης
Δυστυχώς η προκήρυξη αυτή θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό γιατί από ότι φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία οι βάσεις θα είναι πολύ υψηλές και οι αιτήσεις θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής
-
Επισκέπτης
Άιντε ρε τεμπελχανα κάτσε στο ντελιβεριΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:27 amΑντε βρε γαμ που θα μας πεις αγραματους αρχιδ βλακα γιδι καθυστερημενε.ναι ρε μαλακ τα καναμε τα χαρτια μας αυτοιβπου πειναμε και δουλευαμε ντελιβερι χωρις πτυχια χωρις ιεκ χωρις τπτ εσυ τι θεμα εχεις αυτη ειναι η τελευταια μ ευκαιρια αλλιως δεν εχω στον ηλιο μοιρα δεν θα μας παρουν και για επιστημονες αφου 800 ευρω θα παιρνουμε
-
Επισκέπτης
Νταξει ρε μπρο δεν ειναι τοσο κακο το ντελιβερι σχεδον διπλασια βγαζω απο τους συνοριοφυλακες και ειμαι και "αγραμματος"
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Αα καλα ντελιβεραδες με παιδια και 3800 κανουν τα χαρτια τους χαμος γινεται
-
Επισκέπτης
Εε ναι γουσταρω να το παιζω μπατσος αν και τα λεφτα ειναι τιποτενια μια ζωη πεινασμενος θα εισαι
-
Επισκέπτης
Πραγματικα οσο βλεπω αυτο το φορουμ καταλαβαινω τι ειδους ανθρωποι κανουν τα χαρτια τους α καλα 5IQ
-
Επισκέπτης
Από ποια ***** στοιχεία βγαίνουν οι βάσεις; Από κάτι ανώνυμους που γράφουν εδώ; Αυτά είναι τα στοιχεία; Τα ίδια λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και για αλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες όλοι με 3500+ μόρια. ***** full. Όλοι και καλά πολλά μόρια. Μας ζαλίσατε τις μπάλες βρομιάρηδες. Επίσης τι νόημα έχει να γράφετε πόσα μόρια έχετε στο νήμα; Εδώ κάνετε την αίτηση;
-
Επισκέπτης
Οι βάσεις ειναι αυτες 3.400 με 3500 αν θες κατσε κλαψε ας διαβαζες να ειχες καλυτερο απολυτηριο τι να κανουμε εχει ελαχιστες θεσεις και πολυ συμμετοχηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:40 am Από ποια ***** στοιχεία βγαίνουν οι βάσεις; Από κάτι ανώνυμους που γράφουν εδώ; Αυτά είναι τα στοιχεία; Τα ίδια λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και για αλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες όλοι με 3500+ μόρια. ***** full. Όλοι και καλά πολλά μόρια. Μας ζαλίσατε τις μπάλες βρομιάρηδες. Επίσης τι νόημα έχει να γράφετε πόσα μόρια έχετε στο νήμα; Εδώ κάνετε την αίτηση;
-
Επισκέπτης
Απο ασπροβαλτα ειμαι 3600 και ειμαι 5 στην ασπροβαλτα θα περασω λετε
-
Επισκέπτης
Αυτό ξαναπές το. Έχει πολύ μεγάλη προσέλευση μέχρι τώρα και πολλούς υποψηφίους με πολλά μόριαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:44 amΟι βάσεις ειναι αυτες 3.400 με 3500 αν θες κατσε κλαψε ας διαβαζες να ειχες καλυτερο απολυτηριο τι να κανουμε εχει ελαχιστες θεσεις και πολυ συμμετοχηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 12:40 am Από ποια ***** στοιχεία βγαίνουν οι βάσεις; Από κάτι ανώνυμους που γράφουν εδώ; Αυτά είναι τα στοιχεία; Τα ίδια λέγανε και για ειδικούς φρουρούς και για αλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες όλοι με 3500+ μόρια. ***** full. Όλοι και καλά πολλά μόρια. Μας ζαλίσατε τις μπάλες βρομιάρηδες. Επίσης τι νόημα έχει να γράφετε πόσα μόρια έχετε στο νήμα; Εδώ κάνετε την αίτηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες