Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Δεν ξερω τι λετε παντως εγω σημερα εκανα στην υποδιευθηνση στην μενεμενη και μου ειπαν οτι οι πρωσορινοι θα βγουν αρχες μαρτιου λογο μεγαλης συμμετοχης
-
Επισκέπτης
Εγώ πάντως έκανα στο Ηράκλειο ... καθόμουν 3 ώρες εκεί (μιας και η διαδικασία για κάθε άτομο για κάποιον λόγο κρατούσε 45λ) και συνολικά είδα 3 άτομα σε όλη την διάρκεια εκεί ... μαθηματικά αν κάθε μέρα είναι έτσι η συμμετοχή είναι μικρή! τα γραφεία λειτουργούν 7-3
-
Επισκέπτης
Εγώ βλέπω άτομα που κάνουν ότι μπορούν να αποθαρρύνουν τον κόσμο να δώσει χαρτιά! ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ... ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ
-
Επισκέπτης
Να σημειωθει οτι η θεσσαλονικη εχει 15 τμηματα απο 10 ατομα 150 αιτησεις την μερα απο 14 μερες 2100 για να μην ονειροβατουμεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:00 pm Εγώ πάντως έκανα στο Ηράκλειο ... καθόμουν 3 ώρες εκεί (μιας και η διαδικασία για κάθε άτομο για κάποιον λόγο κρατούσε 45λ) και συνολικά είδα 3 άτομα σε όλη την διάρκεια εκεί ... μαθηματικά αν κάθε μέρα είναι έτσι η συμμετοχή είναι μικρή! τα γραφεία λειτουργούν 7-3
-
Επισκέπτης
Εσύ πρέπει να έχει 600 μόρια και κάνεις ότι μπορείς για να περάσεις
-
Επισκέπτης
Παιδιά Αθήνα και Θεσσαλονίκη εύκολαα μαζεύονται 2000 αιτήσεις σε κάθε πόλη είναι μεγάλη η προσέλευση
-
Επισκέπτης
Εγγονια σκυλια γατια ολοι 1000 μορια βαση μπαινουν ολοι κουτσοι τυφλοι
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Εγώ έμαθα σήμερα ότι η Αθήνα έχει 2158 αιτήσεις με βάση 4250 μόρια και η Θεσσαλονίκη 1719 αιτήσεις με την βάση να κυμαίνεται στα 3900 μόρια!!!!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:07 pmΔιωρθωση αθηνα 934Διορθωση έγραψε:Τετ Ιαν 07, 1970 1:25 pm Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450
και η θεσσαλονικη με 942 βαση 3500
-
Επισκέπτης
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:17 pmΕγώ έμαθα σήμερα ότι η Αθήνα έχει 2158 αιτήσεις με βάση 4250 μόρια και η Θεσσαλονίκη 1719 αιτήσεις με την βάση να κυμαίνεται στα 3900 μόρια!!!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:07 pmΔιωρθωση αθηνα 934Διορθωση έγραψε:Τετ Ιαν 07, 1970 1:25 pm Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450
άντε ρε πονηρέ τόση δεν ήταν η βάση σε ειδικούς φρουρούς με κουβά όλη την Ελλάδα και πτυχίο ΑΕΙ 1000 μόρια μην τα λέτε αυτά
-
Επισκέπτης
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:17 pmΕγώ έμαθα σήμερα ότι η Αθήνα έχει 2158 αιτήσεις με βάση 4250 μόρια και η Θεσσαλονίκη 1719 αιτήσεις με την βάση να κυμαίνεται στα 3900 μόρια!!!!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:07 pmΔιωρθωση αθηνα 934Διορθωση έγραψε:Τετ Ιαν 07, 1970 1:25 pm Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450
άντε ρε πονηρέ τόση δεν ήταν η βάση σε ειδικούς φρουρούς με κουβά όλη την Ελλάδα και πτυχίο ΑΕΙ 1000 μόρια μην τα λέτε αυτά
-
Επισκέπτης
Καλά η μόνη πραγματική ταυτότητα είναι ότι δυστυχώς ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε την ημέρα της σύλληψης σου σκουπίδια όλα σας που ο ένας έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική ακόμη και αν είσαι Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα και συνεχίζει μαζί με τα εσένα και τα υπόλοιπα καθυστερια να λέει αυτές τις παπατζες με τις χιλιάδες αιτήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποθαρρύνει κόσμο ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μπει γιατί δεν έχει μόρια!!!!
-
Επισκέπτης
Βρισε όσο θες η αλήθεια είναιι μια. Έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και η βάση είναι μεγάλη επειδή δεν έχεις ελπίδες να μπεις δεν σου φταίμε εμείς....εγώ εάν θες να ξέρεις έχω και εντοπιότητα και αρκετά μόρια για να μπω εσύ μάλλον είσαι ήδη εκτοςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:22 pmΚαλά η μόνη πραγματική ταυτότητα είναι ότι δυστυχώς ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε την ημέρα της σύλληψης σου σκουπίδια όλα σας που ο ένας έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική ακόμη και αν είσαι Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα και συνεχίζει μαζί με τα εσένα και τα υπόλοιπα καθυστερια να λέει αυτές τις παπατζες με τις χιλιάδες αιτήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποθαρρύνει κόσμο ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μπει γιατί δεν έχει μόρια!!!!
-
Επισκέπτης
Αυτά θα φανούν όταν βγουν οι πίνακες που τότε θα είσαι εξαφανισμένος εσύ κι όσοι πετάνε νούμερα από εδώ κι από κει. Όλοι ανώνυμοι εδώ και γράφουν ότι τους κατέβει γιατί δεν τους βλέπει κανείς.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:35 pmΒρισε όσο θες η αλήθεια είναιι μια. Έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και η βάση είναι μεγάλη επειδή δεν έχεις ελπίδες να μπεις δεν σου φταίμε εμείς....εγώ εάν θες να ξέρεις έχω και εντοπιότητα και αρκετά μόρια για να μπω εσύ μάλλον είσαι ήδη εκτοςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:22 pmΚαλά η μόνη πραγματική ταυτότητα είναι ότι δυστυχώς ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε την ημέρα της σύλληψης σου σκουπίδια όλα σας που ο ένας έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική ακόμη και αν είσαι Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα και συνεχίζει μαζί με τα εσένα και τα υπόλοιπα καθυστερια να λέει αυτές τις παπατζες με τις χιλιάδες αιτήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποθαρρύνει κόσμο ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μπει γιατί δεν έχει μόρια!!!!
-
Επισκέπτης
Γεια σας θα κάνω αιτηση άυριο συνολικά εχω 3750 απλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εφεδρος ειδικων δυνάμεων παιρνει μορια ξεχαριστα εφεδρος ξεχωριστα ειδικων δυναμεων?Ρεντινα μονο 4μκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες