Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν ξερω τι λετε παντως εγω σημερα εκανα στην υποδιευθηνση στην μενεμενη και μου ειπαν οτι οι πρωσορινοι θα βγουν αρχες μαρτιου λογο μεγαλης συμμετοχης
Επισκέπτης

Εγώ πάντως έκανα στο Ηράκλειο ... καθόμουν 3 ώρες εκεί (μιας και η διαδικασία για κάθε άτομο για κάποιον λόγο κρατούσε 45λ) και συνολικά είδα 3 άτομα σε όλη την διάρκεια εκεί ... μαθηματικά αν κάθε μέρα είναι έτσι η συμμετοχή είναι μικρή! τα γραφεία λειτουργούν 7-3

Επισκέπτης

Εγώ βλέπω άτομα που κάνουν ότι μπορούν να αποθαρρύνουν τον κόσμο να δώσει χαρτιά! ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ... ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:00 pm Εγώ πάντως έκανα στο Ηράκλειο ... καθόμουν 3 ώρες εκεί (μιας και η διαδικασία για κάθε άτομο για κάποιον λόγο κρατούσε 45λ) και συνολικά είδα 3 άτομα σε όλη την διάρκεια εκεί ... μαθηματικά αν κάθε μέρα είναι έτσι η συμμετοχή είναι μικρή! τα γραφεία λειτουργούν 7-3

Να σημειωθει οτι η θεσσαλονικη εχει 15 τμηματα απο 10 ατομα  150 αιτησεις την μερα απο 14 μερες 2100 για να μην ονειροβατουμε

Επισκέπτης

Εσύ πρέπει να έχει 600 μόρια και κάνεις ότι μπορείς για να περάσεις
Επισκέπτης

Παιδιά Αθήνα και Θεσσαλονίκη εύκολαα μαζεύονται 2000 αιτήσεις σε κάθε πόλη είναι μεγάλη η προσέλευση 
Επισκέπτης

Εγγονια σκυλια γατια ολοι  1000 μορια βαση μπαινουν ολοι κουτσοι τυφλοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:53 pm Δεν ξερω τι λετε παντως εγω σημερα εκανα στην υποδιευθηνση στην μενεμενη και μου ειπαν οτι οι πρωσορινοι θα βγουν αρχες μαρτιου λογο μεγαλης συμμετοχης

Χαχαχαχα άσε ρε πονηριδη 🤣😂🤣😂🤣

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:07 pm
Διορθωση έγραψε:Τετ Ιαν 07, 1970 1:25 pm Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450
και η θεσσαλονικη με 942 βαση 3500

Διωρθωση αθηνα 934

Εγώ έμαθα σήμερα ότι η Αθήνα έχει 2158 αιτήσεις με βάση 4250 μόρια και η Θεσσαλονίκη 1719 αιτήσεις με την βάση να κυμαίνεται στα 3900 μόρια!!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:17 pm
Διορθωση έγραψε:Τετ Ιαν 07, 1970 1:25 pm Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450

Διωρθωση αθηνα 934

Εγώ έμαθα σήμερα ότι η Αθήνα έχει 2158 αιτήσεις με βάση 4250 μόρια και η Θεσσαλονίκη 1719 αιτήσεις με την βάση να κυμαίνεται στα 3900 μόρια!!!

άντε ρε πονηρέ τόση δεν ήταν η βάση σε ειδικούς φρουρούς με κουβά όλη την Ελλάδα και πτυχίο ΑΕΙ 1000 μόρια μην τα λέτε αυτά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:17 pm

Διωρθωση αθηνα 934

Εγώ έμαθα σήμερα ότι η Αθήνα έχει 2158 αιτήσεις με βάση 4250 μόρια και η Θεσσαλονίκη 1719 αιτήσεις με την βάση να κυμαίνεται στα 3900 μόρια!!!!

άντε ρε πονηρέ τόση δεν ήταν η βάση σε ειδικούς φρουρούς με κουβά όλη την Ελλάδα και πτυχίο ΑΕΙ 1000 μόρια μην τα λέτε αυτά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 1:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 1:52 pm Ποιος δίνει επίσημα τα στατιστικά από προκύρηξη; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην ζωή μου.

Έχουμε γνωστούς και μαθαίνουμε,δείτε την πραγματικότητα όπως είναι και προχωρήστε παρακάτω
Οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές και οι βάσεις αρκετά υψηλές 

Καλά η μόνη πραγματική ταυτότητα είναι ότι δυστυχώς ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε την ημέρα της σύλληψης σου σκουπίδια όλα σας που ο ένας έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική ακόμη και αν είσαι Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα και συνεχίζει μαζί με τα εσένα και τα υπόλοιπα καθυστερια να λέει αυτές τις παπατζες με τις χιλιάδες αιτήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποθαρρύνει κόσμο ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μπει γιατί δεν έχει μόρια!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:22 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 1:52 pm Ποιος δίνει επίσημα τα στατιστικά από προκύρηξη; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην ζωή μου.

Έχουμε γνωστούς και μαθαίνουμε,δείτε την πραγματικότητα όπως είναι και προχωρήστε παρακάτω

Καλά η μόνη πραγματική ταυτότητα είναι ότι δυστυχώς ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε την ημέρα της σύλληψης σου σκουπίδια όλα σας που ο ένας έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική ακόμη και αν είσαι Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα και συνεχίζει μαζί με τα εσένα και τα υπόλοιπα καθυστερια να λέει αυτές τις παπατζες με τις χιλιάδες αιτήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποθαρρύνει κόσμο ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μπει γιατί δεν έχει μόρια!!!!

Βρισε όσο θες η αλήθεια είναιι μια. Έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και η βάση είναι μεγάλη επειδή δεν έχεις ελπίδες να μπεις δεν σου φταίμε εμείς....εγώ εάν θες να ξέρεις έχω και εντοπιότητα και αρκετά μόρια για να μπω εσύ μάλλον είσαι ήδη εκτος
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:35 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:22 pm

Βρισε όσο θες η αλήθεια είναιι μια. Έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και η βάση είναι μεγάλη επειδή δεν έχεις ελπίδες να μπεις δεν σου φταίμε εμείς....εγώ εάν θες να ξέρεις έχω και εντοπιότητα και αρκετά μόρια για να μπω εσύ μάλλον είσαι ήδη εκτος

Αυτά θα φανούν όταν βγουν οι πίνακες που τότε θα είσαι εξαφανισμένος εσύ κι όσοι πετάνε νούμερα από εδώ κι από κει. Όλοι ανώνυμοι εδώ και γράφουν ότι τους κατέβει γιατί δεν τους βλέπει κανείς. 🤡 
Επισκέπτης

Γεια σας θα κάνω αιτηση άυριο συνολικά εχω 3750 απλά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εφεδρος ειδικων δυνάμεων παιρνει μορια ξεχαριστα εφεδρος ξεχωριστα ειδικων δυναμεων?Ρεντινα μονο 4μκ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες