Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rm70gr

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Rm70gr »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 12:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 11:50 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 8:23 pm Αθήνα είμαστε στις 1178 αιτήσεις μέχρι τώρα στον Α πίνακα το έμαθα από τον θείο μου που είναι μέσα στην διεύθυνση 
Και η βάση κυμαίνεται στα 3500 και άνω 

Όχι φίλε μου κάνεις λάθος εγώ μίλησα με τον δικό μου θείο που είναι στην διεύθυνση Αθηνών και μου είπε ότι οι αιτήσεις είναι 576 και η βάση είναι στα 2700 μόρια!!!

Τι λες ρε φίλε??? Κοροϊδεύεις τον κόσμο εδώ μέσα,σήμερα έκανα την αίτηση στην διεύθυνση Αθηνών και μου είπαν 86 άτομα έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα 

Εμ τι κάνει το παλιό κομπλεξακι… κοροϊδεύει αέρα εδώ πέρα μέσα και ο Αντμιν σβήνει εμάς που του την μπαίνουμε και λέμε ότι λέει χαζομάρες… 
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Μα πως είναι δυνατόν να έχει 80+ μόνο αιτήσεις αφού εδώ οι πανεπιστήμονες λένε ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο προσέλευσης και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα έχουν είδη από 1.500 αιτήσεις και ότι αν έχεις κάτω από 3500 μόρια δεν έχεις καμία ελπίδα ΜΠΕΕΕΕΕΕ λάχανα εε λάχανα 
(ΠΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΖΑΒΑ )
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Rm70gr έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 12:32 pm Μα πως είναι δυνατόν να έχει 80+ μόνο αιτήσεις αφού εδώ οι πανεπιστήμονες λένε ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο προσέλευσης και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα έχουν είδη από 1.500 αιτήσεις και ότι αν έχεις κάτω από 3500 μόρια δεν έχεις καμία ελπίδα ΜΠΕΕΕΕΕΕ λάχανα εε λάχανα 

Όχι ρε γιατί το λες αυτό αφού όλοι τους έχουν
3500-4000 μόρια είναι δόκιμοι ειδικών δυνάμεων με απολυτήριο 17+ πολύτεκνοι έχουν όλα τα διπλώματα και για κάποιο λόγο δεν είχαν πάει στρατό τώρα τελείωσαν την θητεία για αυτό δεν μπήκαν ειδικοί φρουροί!!!! 🤡🤡🤡🤡🤡🐑🐑🐑🐑

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 12:36 pm
Rm70gr έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 12:32 pm Μα πως είναι δυνατόν να έχει 80+ μόνο αιτήσεις αφού εδώ οι πανεπιστήμονες λένε ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο προσέλευσης και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα έχουν είδη από 1.500 αιτήσεις και ότι αν έχεις κάτω από 3500 μόρια δεν έχεις καμία ελπίδα ΜΠΕΕΕΕΕΕ λάχανα εε λάχανα 

Όχι ρε γιατί το λες αυτό αφού όλοι τους έχουν
3500-4000 μόρια είναι δόκιμοι ειδικών δυνάμεων με απολυτήριο 17+ πολύτεκνοι έχουν όλα τα διπλώματα και για κάποιο λόγο δεν είχαν πάει στρατό τώρα τελείωσαν την θητεία για αυτό δεν μπήκαν ειδικοί φρουροί!!!! 🤡🤡🤡🤡🤡🐑🐑🐑🐑

Αφού οι βάσεις τόσο θα είναι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ο αριθμός των αιτήσεων πάνω από 1000+ οι αλήθειες να λέγονται 
Επισκέπτης

86 αιτησεις λεει το τρολ μπρο σε ολη τβν αθηνα ειναι 10 αιτησεις ρεε  η βαση ειναι 1000 μορια .-Ραψωδος ονειροπολος-
Επισκέπτης

Αυτά τα στατιστικά είναι επίσημα και μέσα από την αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και Θεσσαλονίκης 
Αθήνα:893 αιτήσεις βάση 3450
Θεσσαλονίκη:635 αιτήσεις βάση 3500

Και έρχονται άλλοι τόσοι από πίσω μέχρι την λήξη των αιτήσεων 
Επισκέπτης

Ποιος δίνει επίσημα τα στατιστικά από προκύρηξη; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην ζωή μου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 1:52 pm Ποιος δίνει επίσημα τα στατιστικά από προκύρηξη; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην ζωή μου.

Φίλε μας τρολαρουν όλα αυτά τα τρολς....
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 1:52 pm Ποιος δίνει επίσημα τα στατιστικά από προκύρηξη; Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην ζωή μου.

Έχουμε γνωστούς και μαθαίνουμε,δείτε την πραγματικότητα όπως είναι και προχωρήστε παρακάτω
Οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές και οι βάσεις αρκετά υψηλές 
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 1:49 pm Αυτά τα στατιστικά είναι επίσημα και μέσα από την αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και Θεσσαλονίκης 
Αθήνα:893 αιτήσεις βάση 3450
Θεσσαλονίκη:635 αιτήσεις βάση 3500

Και έρχονται άλλοι τόσοι από πίσω μέχρι την λήξη των αιτήσεων 

Φίλε εσύ αδικείσαι έπρεπε να σε πάρουν για σεναριογράφο στο Hollywood😂 Σοβαρά τώρα φίλε πάνε κοιτάξου έχεις μεγάλα κόμπλεξ και ψυχολογικά προβλήματα όχι τίποτα άλλο τζάμπα θα πας στην επιτροπές (που αμφιβάλλω αν πιάνεις τα 2500 ) και θα σε κόψουν 

Επισκέπτης

Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450
και η θεσσαλονικη με 942 βαση 3500
Επισκέπτης

Διορθωση έγραψε:Τετ Ιαν 07, 1970 1:25 pm Η αθήνα σημερα εκλεισε με 834 αιτησεις και βαση 3450
και η θεσσαλονικη με 942 βαση 3500

Διωρθωση αθηνα 934

Επισκέπτης

Μην ακούτε κανέναν ούτε η αστυνομία γνωρίζει αριθμό συμμετοχής μιας και αυτά δεν περνούν αριθμό όταν τις βάζουν στους φακέλους ... σε Αθήνα να πούμε ότι δεν ειναι μόνο ένα γραφείο ... γενικά η συμμετοχή είναι πολύ χαμηλή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις καθώς παρατηρούνται site να αναδημοσιευούν τα ίδια και τα ίδια με τις ευχές της ΕΛ.ΑΣ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:44 pm Μην ακούτε κανέναν ούτε η αστυνομία γνωρίζει αριθμό συμμετοχής μιας και αυτά δεν περνούν αριθμό όταν τις βάζουν στους φακέλους ... σε Αθήνα να πούμε ότι δεν ειναι μόνο ένα γραφείο ... γενικά η συμμετοχή είναι πολύ χαμηλή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις καθώς παρατηρούνται site να αναδημοσιευούν τα ίδια και τα ίδια με τις ευχές της ΕΛ.ΑΣ.

Παρα πολύ χαμηλη συμμετοχή σκεψου εγω τα εκαν μονο απο θεσσαλονικη οποτε σιγουρα ειμαι μεσα μενουν 37 κενες θεσεις μονο εγω θα μπω ολες αδειες θα ειναι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 6:44 pm Μην ακούτε κανέναν ούτε η αστυνομία γνωρίζει αριθμό συμμετοχής μιας και αυτά δεν περνούν αριθμό όταν τις βάζουν στους φακέλους ... σε Αθήνα να πούμε ότι δεν ειναι μόνο ένα γραφείο ... γενικά η συμμετοχή είναι πολύ χαμηλή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις καθώς παρατηρούνται site να αναδημοσιευούν τα ίδια και τα ίδια με τις ευχές της ΕΛ.ΑΣ.

Παρα πολύ χαμηλη συμμετοχή σκεψου εγω τα εκαν μονο απο θεσσαλονικη οποτε σιγουρα ειμαι μεσα μενουν 37 κενες θεσεις μονο εγω θα μπω ολες αδειες θα ειναι

Ναι μπρο ξερω η βαση θα ειναι 500 μορια

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες