https://www.nomotelia.gr/photos/File/169a-24.pdf?
Επίσης ναι, μέχρι τον Αύγουστο του 2026 είναι ενεργός. Αν ήταν έτσι δεν θα τον άφηνε ενεργό, θα πήγαινε για άλλη προκήρυξη. Με βάση τι έκανε το προηγούμενο έτος που τράβηξε 600 και τώρα πρόσφατα άλλους 85 και τα δημοσιεύματα λένε ότι θα πάρει άλλους 600 από τον πίνακα ( + 300 για τα μουσεία με αφορμή την ληστεία στο Λούβρο) είναι πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο πάλι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ( εκτός από το να βρει ως δικαιολογία τα χαμηλά μόρια των υποψηφίων που και πάλι δεν νομίζω ) να ξανακάνει την ίδια διαδικασία από την αρχή. Το έχει ήδη προβλέψει ο Χρυσοχοΐδης γι' αυτό το έκανε αυτό με τον πίνακα.
https://www.nomotelia.gr/photos/File/169a-24.pdf?
Επίσης ναι, μέχρι τον Αύγουστο του 2026 είναι ενεργός. Αν ήταν έτσι δεν θα τον άφηνε ενεργό, θα πήγαινε για άλλη προκήρυξη. Με βάση τι έκανε το προηγούμενο έτος που τράβηξε 600 και τώρα πρόσφατα άλλους 85 και τα δημοσιεύματα λένε ότι θα πάρει άλλους 600 από τον πίνακα ( + 300 για τα μουσεία με αφορμή την ληστεία στο Λούβρο) είναι πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο πάλι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ( εκτός από το να βρει ως δικαιολογία τα χαμηλά μόρια των υποψηφίων που και πάλι δεν νομίζω ) να ξανακάνει την ίδια διαδικασία από την αρχή. Το έχει ήδη προβλέψει ο Χρυσοχοΐδης γι' αυτό το έκανε αυτό με τον πίνακα.
Σε αυτό που είπες πάτησαν και οι συνδικαλιστές και ζήτησαν νέα προκήρυξη λόγω χαμηλού επιπέδου στα μόρια. ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ).
Παρολαυτα ευχαριστώ για τον εποικοδομητικό διάλογο. Σπανίζει σε αυτό το φόρουμ πλέον
James8 έγραψε: Τρί Νοέμ 04, 2025 4:48 pm
Συζήτηση κάνουμε παιδιά δεν υπάρχει λόγος για προσβολές. Όλοι το καλύτερο θέλουμε για τον εαυτό μας. Από την άλλη μεριά βέβαια λέει δύναται να χρησιμοποιηθεί ο πίνακας και όχι υποχρεούται.
Πότε στο είπαν αυτό οι συνδικαλιστές ρε φίλε? Αφού βγήκε άρθρο το οποίο είπε ο ίδιος ο υπουργός ότι θα πάρει από τον υπάρχον πίνακα. Εκτός και αν μπαίνεις μέσα και τρολαρεις.
Όχι αδελφέ και εγώ την ζωή μου θέλω να χτίσω και να φτιάξω όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχω χρόνο για τρολ για όνομα της Παναγίας …. Η αλήθεια είναι ότι μου το είπαν πριν το άρθρο που ανέβηκε από τον μισελ οπότε κατάλαβες…… Παρολαυτα κάντε και εσείς μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε με το σεφεαα ίσως βγάλετε κάποια άκρη να ξέρουμε όλοι μας τι μας γίνετε. Αν έχετε κάποιον δικό σας που είναι μέσα ακόμα καλύτερα γιατί αν επικοινωνήσετε ως απλοί ενδιαφερόμενοι το πιθανότερο είναι να σας πουν δε ξέρουμε ακόμα περιμένουμε (για να μην εκτεθούν)
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 1:23 am
Αντε να αγιασουμε να δούμε μια επίσημη ανακοίνωση από την Ελλάς για προκυρυξη ειδικων φρουρών να τελειώνουμε να μπούμε να ησυχάσουμε αμαν...
Δεν βγαίνει καμία προκήρυξη. Θα πάρει από τον πίνακα.
James8 έγραψε: Τρί Νοέμ 04, 2025 5:09 pm
Όχι αδελφέ και εγώ την ζωή μου θέλω να χτίσω και να φτιάξω όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχω χρόνο για τρολ για όνομα της Παναγίας …. Η αλήθεια είναι ότι μου το είπαν πριν το άρθρο που ανέβηκε από τον μισελ οπότε κατάλαβες…… Παρολαυτα κάντε και εσείς μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε με το σεφεαα ίσως βγάλετε κάποια άκρη να ξέρουμε όλοι μας τι μας γίνετε. Αν έχετε κάποιον δικό σας που είναι μέσα ακόμα καλύτερα γιατί αν επικοινωνήσετε ως απλοί ενδιαφερόμενοι το πιθανότερο είναι να σας πουν δε ξέρουμε ακόμα περιμένουμε (για να μην εκτεθούν)
Οι συνδικαλιστές είναι ζώα επί των πλείστων. Ζητάνε νέα προκήρυξη από τη στιγμή που το επίπεδο είναι ήδη πολύ χαμηλό μιας και από το 1500 και κάτω δεν έχει καμία διαφορά αυτοί που μπήκαν και θα μπούνε απλώς το απολυτήριο που έχουν είναι μεγαλύτερο. Εξάλλου ένας από τους σκοπούς του Χρυσοχοΐδη ήταν να αφήσει και τις δύο πλευρές ευχαριστημένες αυτή τη φορά. Εγώ προσωπικά έχω πηγή μέσα από το υπουργείο που μου έχει πει ότι θα πάρει από τον ήδη υπάρχον οι πίνακα. Κρίμα που δεν έκανες τα χαρτιά του το 24 αδερφέ. Θα έμπαινες και εσύ τώρα....
James8 έγραψε: Τρί Νοέμ 04, 2025 5:09 pm
Οι συνδικαλιστές είναι ζώα επί των πλείστων. Ζητάνε νέα προκήρυξη από τη στιγμή που το επίπεδο είναι ήδη πολύ χαμηλό μιας και από το 1500 και κάτω δεν έχει καμία διαφορά αυτοί που μπήκαν και θα μπούνε απλώς το απολυτήριο που έχουν είναι μεγαλύτερο. Εξάλλου ένας από τους σκοπούς του Χρυσοχοΐδη ήταν να αφήσει και τις δύο πλευρές ευχαριστημένες αυτή τη φορά. Εγώ προσωπικά έχω πηγή μέσα από το υπουργείο που μου έχει πει ότι θα πάρει από τον ήδη υπάρχον οι πίνακα. Κρίμα που δεν έκανες τα χαρτιά του το 24 αδερφέ. Θα έμπαινες και εσύ τώρα....
Κρίμα δε λες τίποτα αλλά και πάλι δε μπορούσα. Παρολαυτα είτε έτσι γίνει είτε αλλιώς όλα για κάποιο κογο γίνονται και προχωράμε
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 4:41 pm
Έχετε σκεφτεί ότι για να πάρει από τον υπάρχοντα πίνακα πρέπει να γίνει νομοθετική ρυθμιση για το όριο ηλικίας; Για δείτε το.
Πήγαινε να δεις τα προηγούμενα μηνύματα αν θες να μάθεις γι' αυτά, έχει ήδη γίνει αυτό όταν άφησε τον πίνακα ενεργό για 24 μήνες.Όσοι έκαναν τα χαρτιά τους το 2024 και έκτοτε ξεπέρασαν το όριο ηλικίας,δεν επηρεάζονται. Κανένα πρόβλημα απολύτως.
Μέχρι τέλος του Δεκεμβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει επακριβώς τι θα γίνει και πότε. Πίνακες η προκήρυξη νέα κλπ. Και το τονίζω πριν πέσετε να με φάτε ότι δεν είμαι με κάποιου την μεριά. Παίρνοντας από τον πίνακα ουσιαστικά γλιτώνει 1-2 μήνες γτ ΠΚΕ και ιατρικά δεν έχουν γίνει και αθλήματα ενώ από νέα προκήρυξη παίρνει από την αρχή τα πάντα. Όλα είναι στο τι θα αποφασίσουν
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 4:51 pm
Μέχρι τέλος του Δεκεμβρίου θα έχει ξεκαθαρίσει επακριβώς τι θα γίνει και πότε. Πίνακες η προκήρυξη νέα κλπ. Και το τονίζω πριν πέσετε να με φάτε ότι δεν είμαι με κάποιου την μεριά. Παίρνοντας από τον πίνακα ουσιαστικά γλιτώνει 1-2 μήνες γτ ΠΚΕ και ιατρικά δεν έχουν γίνει και αθλήματα ενώ από νέα προκήρυξη παίρνει από την αρχή τα πάντα. Όλα είναι στο τι θα αποφασίσουν
Έχει ξεκαθαριστεί ήδη τι θα κάνει μην βγάζει σκατοψυχια. Βγήκε άρθρο που είπε τι θα κάνει ο υπουργός αλλά ούτως ή άλλως όσοι έχουμε άτομα στο υπουργείο ρωτήσαμε και μάθαμε τι θα γίνει. Επίσης δυστυχώς συνάνθρωπε μου τα ΠΚΕ δεν είναι 1-2 μήνες αλλά 5 μήνες τουλάχιστον για να βγεί η νέα προκήρυξη και να τελειώσουν οι διαδικασίες επίσης είναι κοστοβορα. Μην δείχνετε πόσο κακοί άνθρωποι είστε το ξέρουμε ότι οι γονείς σας σας μεγάλωσαν με κακία. Τα φιλιά μου αναμένουμε το κάλεσμα μας εμείς του πίνακα.