Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 4:41 pm Έχετε σκεφτεί ότι για να πάρει από τον υπάρχοντα πίνακα πρέπει να γίνει νομοθετική ρυθμιση για το όριο ηλικίας; Για δείτε το. 

Είσαι άσχετος σκατοψυχιδη!!!! Και της οππι οι του 93 όταν τους πήρε τον δεύτερο χρόνο ήταν 29 αλλά μπήκαν κανονικά, γινε άνθρωπος!!!!
James8

Δημοσίευση από James8 »

Ελάτε ρε παιδιά όχι πάλι. Καλά το πηγαίναμε 😂🙄
James8

Δημοσίευση από James8 »

Επίσης δεν έχει να κάνει το όριο ηλικίας εφόσον πέρασε κανονικά όταν βγήκε η προκήρυξη. 
Επισκέπτης

Εντωμεταξυ τονίζω ότι δεν είμαι με κάποιου την μεριά. Απίστευτο ότι απροσωπα μιλάς για γονείς κακίες και ξέρεις και πως μεγάλωσα. Εδώ είμαι για να μαθαίνω για προκηρύξεις. Όχι για να σου φάω τη θέση. Μακάρι να μπεις και να κάνεις και καλά την δουλειά σου συνάνθρωπε μου αυτό είναι το ζητούμενο της υπηρεσίας. Ντροπή τουλάχιστον κάποιοι δεν έχετε μάθει την ουσία αυτού του φόρουμ γι'αυτό και ο διαχειριστής μόλις βλέπει ότι ξεφεύγει κλείνει τα νήματα. 

Επισκέπτης

James8 έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 5:54 pm Ελάτε ρε παιδιά όχι πάλι. Καλά το πηγαίναμε 😂🙄

Τι καλά το πάμε ρε αδερφέ ο άλλος γράφει επίτηδες ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν ενώ έχουν βγει τρία άρθρα που λένε ότι θα πάρει από τον πίνακα σε συνδυασμό ότι μας έχουν πει από το υπουργείο άτομα ότι θα πάρει από τον πίνακα μόνο και μόνο για να μας πικάρει το σκουπίδι!!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 5:56 pm Εντωμεταξυ τονίζω ότι δεν είμαι με κάποιου την μεριά. Απίστευτο ότι απροσωπα μιλάς για γονείς κακίες και ξέρεις και πως μεγάλωσα. Εδώ είμαι για να μαθαίνω για προκηρύξεις. Όχι για να σου φάω τη θέση. Μακάρι να μπεις και να κάνεις και καλά την δουλειά σου συνάνθρωπε μου αυτό είναι το ζητούμενο της υπηρεσίας. Ντροπή τουλάχιστον κάποιοι δεν έχετε μάθει την ουσία αυτού του φόρουμ γι'αυτό και ο διαχειριστής μόλις βλέπει ότι ξεφεύγει κλείνει τα νήματα. 

Αφού μιλάς επίτηδες για να μας τσαντισεις ενώ έχουμε πει ότι θα πάρει τον πίνακα. Τι κάθεσαι και παραπληροφορεις ρε ασχετε?

Επισκέπτης

Νομίζεις ότι έχω την όρεξη εγώ να τσαντιζω εσένα? Σε ξέρω? Γιατί να το κάνω? Και που ξέρεις αν είμαι και γω στο πίνακα?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 6:12 pm Νομίζεις ότι έχω την όρεξη εγώ να τσαντιζω εσένα? Σε ξέρω? Γιατί να το κάνω? Και που ξέρεις αν είμαι και γω στο πίνακα?

Αν ήσουν στον πίνακα θα είχες ψαχτει και θα είχες μάθει ότι θα πάρει από αυτόν. Δεν θα έλεγες ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ενώ παντού λένε ότι θα πάρει από τον πίνακα φιλαράκο μου.

Επισκέπτης

Φίλε μου καταλαβαίνω ότι υπάρχει άγχος και προσμονή. Το ότι εγώ όμως επιλέγω να μην είμαι ήσυχος με ένα νομοσχέδιο η άρθρα που βλέπω καθημερινώς έχει να κάνει με την επίγνωση ότι ζούμε σε ένα κράτος που όλα αλλάζουν σε ένα βράδυ και αυτό δεν με καθιστά ούτε άσχετο ούτε ότι μεγάλωσα με κακια. Είμαι στην ίδια θέση με σένα. Εδώ μέσα προσπαθώ να εξακριβώσω όχι να τσαντισω δεν σε ξέρω προσωπικά. Ψιλους στα αυτιά μου έβαλαν συνδικαλιστές που μιλάνε για χαμηλά μόρια στους πίνακες γι'αυτό λέω ότι θα αποφασιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Μακάρι να ισχύσει ο πίνακας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Καλό σου απόγευμα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 6:28 pm Φίλε μου καταλαβαίνω ότι υπάρχει άγχος και προσμονή. Το ότι εγώ όμως επιλέγω να μην είμαι ήσυχος με ένα νομοσχέδιο η άρθρα που βλέπω καθημερινώς έχει να κάνει με την επίγνωση ότι ζούμε σε ένα κράτος που όλα αλλάζουν σε ένα βράδυ και αυτό δεν με καθιστά ούτε άσχετο ούτε ότι μεγάλωσα με κακια. Είμαι στην ίδια θέση με σένα. Εδώ μέσα προσπαθώ να εξακριβώσω όχι να τσαντισω δεν σε ξέρω προσωπικά. Ψιλους στα αυτιά μου έβαλαν συνδικαλιστές που μιλάνε για χαμηλά μόρια στους πίνακες γι'αυτό λέω ότι θα αποφασιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Μακάρι να ισχύσει ο πίνακας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Καλό σου απόγευμα 

Βρε Άκη δεν σου γράφω ουρντου τόση ώρα ελληνικά σου γράφω και σου λέω ότι μας έχουν πει άτομα από το υπουργείο ότι θα πάρει από τον πίνακα. Οι συνδικαλιστές δεν είναι τίποτα ο υπουργός έχει πάρει την απόφαση του και δεν του αλλάζει κάνεις γνώμη. Επίσης ο υπουργός ξέρει ότι το 1500 με το 2000-2500 το εκπαιδευτικό επίπεδο δεν έχει καμία απολύτως διαφορά τι συνδικαλιστές και πράσινα άλογα μου λες τώρα? Γιατί επιμένεις σε κάτι που δεν ισχύει και παραπληροφορεις τον κόσμο ενώ σου λέω ότι έχει κλειδώσει ότι θα πάρει από τον πίνακα?

Επισκέπτης

Αυτό καταλαβαίνεις εσύ ότι παραπληροφόρω? Στο έχω εξηγήσει πάνω από 2 φορές ότι προσπαθώ να μάθω. Εσύ είσαι σίγουρος εγώ δεν είμαι εχω το δικαίωμα. Τέλος πάντων ας είναι έτσι όπως τα λες ανυπομονώ τότε 
Επισκέπτης

Μακάρι να είναι όπως τα λές φίλε 
Επισκέπτης

Ωραία ανέμενε ΦΕΚ τότε η βγεί σύντομα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 7:02 pm Ωραία ανέμενε ΦΕΚ τότε η βγεί σύντομα.

Θα*
Επισκέπτης

Τα άρθρα μη τα πιστεύετε εδώ βγήκε άρθρο και μετά κιαλλα και κιαλλα που έλεγαν ότι παρουσιάζονται Τρίπολη 1η Νοεμβρίου 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες