Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις γιατί έτσι σε βολεύει. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Αντιμετώπισε την για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
- 
				Haja

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)
Παιδιά πρέπει να πάμε στα ΚΕΠ για την υπεύθυνη δήλωση για γνήσιο υπογραφής ή μας το κάνει η πυροσβεστική υπηρεσία εκεί το γνήσιο δημόσια υπηρεσία λέει ότι επικυρώνει 

- 
				Haja

Πολύ χαμηλή συμμετοχή παιδιά 
μαύρο χάλι
214 ήμουν σήμερα

μαύρο χάλι
214 ήμουν σήμερα
- 
				Επισκέπτης

- 
				Επισκέπτης

Όντως από ότι μαθαίνω είναι πολύ χαμηλή η συμμετοχή....θα δείξει όμως γτ όλοι περιμένουν τελευταία στιγμή να πάνε να καταθέσουν χαρτιά....!!!

- 
				xristoss1996
 - Υποδεκανέας

- Posts in topic: 8

214 στο σύνολο ?
- 
				Επισκέπτης

άρα άμα και οι προκήρυξη για τους 600 έχει τα ίδια κριτήρια δεν θα καλυφθούν ούτε οι μισές θέσεις 

- 
				Επισκέπτης

Έχουμε ηδη γεμίσει μπαρμπαδες, φτανει
- 
				Επισκέπτης

- 
				xristoss1996
 - Υποδεκανέας

- Posts in topic: 8

Το όριο ηλικιας δεν θα αλλάξει θα μεινει 30 και στην επόμενη των 600.

- 
				Επισκέπτης

Ναι ρε μάγκες αρκετά με την παραπληροφόρηση. Είμαι εποχικός και έχω μιλήσει με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του σώματος αλλά και με άτομα του υπουργείου και μου απάντησαν όλοι το ίδιο. Η γραμμή τους είναι ξεκάθαρη, θέλουν να καθαρίσουν το σώμα από την γερουσία βάζοντας νέα παιδιά στο σώμα ακόμη και το 35 που νομίζετε κάποιοι ότι είναι χαμηλό δεν ισχύει καθόλου. Απλά βάλανε το 30 που είναι μία μέση λύση μεταξύ του 35 και του 28 που θα ήταν υπερβολικά χαμηλό. Επίσης οι πονηριδηδες που γράφετε ότι γράφει μέσα στο ΦΕΚ ότι θα φύγουν εκτός Αττικής όλοι αυτοί μετά από μερικά χρόνια σας προκαλώ να στείλετε κατά γράμμα που το γράφει αυτό εδώ πέρα. Άντε γιατί η σκατοψυχια κάποιων πάει σύννεφο για αυτό πάμε κατά διαόλου σε αυτή την χώρα και θα αφανιστούμε σε μερικά χρόνια δυστυχώς!!!!!

- 
				Επισκέπτης

Καλά τα ίδια γράφατε και παλιά και πηγε ο Πατρινός νύχτα και το εκανε 35. Θυμηθείτε το ο Πατρινός εχει κανει συμφωνια για τους 600 να ανεβάσει το όριο το εχω ξαναγραψει.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 02, 2025 1:53 am Ναι ρε μάγκες αρκετά με την παραπληροφόρηση. Είμαι εποχικός και έχω μιλήσει με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του σώματος αλλά και με άτομα του υπουργείου και μου απάντησαν όλοι το ίδιο. Η γραμμή τους είναι ξεκάθαρη, θέλουν να καθαρίσουν το σώμα από την γερουσία βάζοντας νέα παιδιά στο σώμα ακόμη και το 35 που νομίζετε κάποιοι ότι είναι χαμηλό δεν ισχύει καθόλου. Απλά βάλανε το 30 που είναι μία μέση λύση μεταξύ του 35 και του 28 που θα ήταν υπερβολικά χαμηλό. Επίσης οι πονηριδηδες που γράφετε ότι γράφει μέσα στο ΦΕΚ ότι θα φύγουν εκτός Αττικής όλοι αυτοί μετά από μερικά χρόνια σας προκαλώ να στείλετε κατά γράμμα που το γράφει αυτό εδώ πέρα. Άντε γιατί η σκατοψυχια κάποιων πάει σύννεφο για αυτό πάμε κατά διαόλου σε αυτή την χώρα και θα αφανιστούμε σε μερικά χρόνια δυστυχώς!!!!!
- 
				Επισκέπτης

Τα ορια ηλικιας θα πρεπει να πανε 55 για οδηγους και 50 για ΕΜΟΔΕ ειναι τα ποια λογικα ορια ηλικιας!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες