Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Haha έγραψε: Πέμ Οκτ 30, 2025 2:16 pm Ναι σιγά μην φύγει ο άλλος από έμοδε να πάει να γίνει οδηγος να φάει την ***** της ευθύνης για μια ζωή 

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις γιατί έτσι σε βολεύει. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Αντιμετώπισε την για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. 
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Παιδιά πρέπει να πάμε στα ΚΕΠ για την υπεύθυνη δήλωση για γνήσιο υπογραφής ή μας το κάνει η πυροσβεστική υπηρεσία εκεί το γνήσιο δημόσια υπηρεσία λέει ότι επικυρώνει 
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Πολύ χαμηλή συμμετοχή παιδιά 
μαύρο χάλι 
214 ήμουν σήμερα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 30, 2025 7:10 pm
Haha έγραψε: Πέμ Οκτ 30, 2025 2:16 pm Ναι σιγά μην φύγει ο άλλος από έμοδε να πάει να γίνει οδηγος να φάει την ***** της ευθύνης για μια ζωή 

Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις γιατί έτσι σε βολεύει. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Αντιμετώπισε την για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως. 

Τι εννοείς?

Επισκέπτης

Haja έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:26 pm Πολύ χαμηλή συμμετοχή παιδιά 
μαύρο χάλι 
214 ήμουν σήμερα 

την σειρα πως την εμαθες; βγαινει καποιος αριθμος πρωτοκολλου;

Επισκέπτης

Όντως από ότι μαθαίνω είναι πολύ χαμηλή η συμμετοχή....θα δείξει όμως γτ όλοι περιμένουν τελευταία στιγμή να πάνε να καταθέσουν χαρτιά....!!!
xristoss1996
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Haja έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:26 pm Πολύ χαμηλή συμμετοχή παιδιά
μαύρο χάλι
214 ήμουν σήμερα

214 στο σύνολο ?
Επισκέπτης

άρα άμα και οι προκήρυξη για τους 600 έχει τα ίδια κριτήρια δεν θα καλυφθούν ούτε οι μισές θέσεις 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:15 pm άρα άμα και οι προκήρυξη για τους 600 έχει τα ίδια κριτήρια δεν θα καλυφθούν ούτε οι μισές θέσεις 

Γι'αυτό πιστεύω θα ανεβάσουν το όριο ηλικίας για τους Εποχικούς που είναι και το σωστό....!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 6:15 pm άρα άμα και οι προκήρυξη για τους 600 έχει τα ίδια κριτήρια δεν θα καλυφθούν ούτε οι μισές θέσεις 

Γι'αυτό πιστεύω θα ανεβάσουν το όριο ηλικίας για τους Εποχικούς που είναι και το σωστό....!!!!

Έχουμε ηδη γεμίσει μπαρμπαδες, φτανει

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 8:07 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:43 pm

Έχουμε ηδη γεμίσει μπαρμπαδες, φτανει

Δλδ φίλε μου στην ΕΜΟΔΕ που είναι μέχρι 35 είναι μπαρμπάδες???
xristoss1996
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Το όριο ηλικιας δεν θα αλλάξει θα μεινει 30 και στην επόμενη των 600.

Επισκέπτης

Ναι ρε μάγκες αρκετά με την παραπληροφόρηση. Είμαι εποχικός και έχω μιλήσει με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του σώματος αλλά και με άτομα του υπουργείου και μου απάντησαν όλοι το ίδιο. Η γραμμή τους είναι ξεκάθαρη, θέλουν να καθαρίσουν το σώμα από την γερουσία βάζοντας νέα παιδιά στο σώμα ακόμη και το 35 που νομίζετε κάποιοι ότι είναι χαμηλό δεν ισχύει καθόλου. Απλά βάλανε το 30 που είναι μία μέση λύση μεταξύ του 35 και του 28 που θα ήταν υπερβολικά χαμηλό. Επίσης οι πονηριδηδες που γράφετε ότι γράφει μέσα στο ΦΕΚ ότι θα φύγουν εκτός Αττικής όλοι αυτοί μετά από μερικά χρόνια σας προκαλώ να στείλετε κατά γράμμα που το γράφει αυτό εδώ πέρα. Άντε γιατί η σκατοψυχια κάποιων πάει σύννεφο για αυτό πάμε κατά διαόλου σε αυτή την χώρα και θα αφανιστούμε σε μερικά χρόνια δυστυχώς!!!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 02, 2025 1:53 am Ναι ρε μάγκες αρκετά με την παραπληροφόρηση. Είμαι εποχικός και έχω μιλήσει με υψηλόβαθμους αξιωματικούς του σώματος αλλά και με άτομα του υπουργείου και μου απάντησαν όλοι το ίδιο. Η γραμμή τους είναι ξεκάθαρη, θέλουν να καθαρίσουν το σώμα από την γερουσία βάζοντας νέα παιδιά στο σώμα ακόμη και το 35 που νομίζετε κάποιοι ότι είναι χαμηλό δεν ισχύει καθόλου. Απλά βάλανε το 30 που είναι μία μέση λύση μεταξύ του 35 και του 28 που θα ήταν υπερβολικά χαμηλό. Επίσης οι πονηριδηδες που γράφετε ότι γράφει μέσα στο ΦΕΚ ότι θα φύγουν εκτός Αττικής όλοι αυτοί μετά από μερικά χρόνια σας προκαλώ να στείλετε κατά γράμμα που το γράφει αυτό εδώ πέρα. Άντε γιατί η σκατοψυχια κάποιων πάει σύννεφο για αυτό πάμε κατά διαόλου σε αυτή την χώρα και θα αφανιστούμε σε μερικά χρόνια δυστυχώς!!!!!

Καλά τα ίδια γράφατε και παλιά και πηγε ο Πατρινός νύχτα και το εκανε 35. Θυμηθείτε το ο Πατρινός εχει κανει συμφωνια για τους 600 να ανεβάσει το όριο το εχω ξαναγραψει.
Επισκέπτης

Τα ορια ηλικιας θα πρεπει να πανε 55 για οδηγους και 50 για ΕΜΟΔΕ ειναι τα ποια λογικα ορια ηλικιας!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες