Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fake

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Δημοσίευση από Fake »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 06, 2025 7:49 pm Φιλε οποιος και να είσαι, εχεις πρόβλημα σοβαρό! Μας εχει παει τάπα λες ο χαζούλης λου γελάει ολη η πυροσβεστική μαζι του. Απλά τώρα γελάνε συνολικά με το Σωματείο των χαζων Ελλάδος. Μπορει να εισαι ο ίδιος ο χαζός εν τω μεταξύ που γραφει. Οπως και να εχει εχουμε φτάσει σχεδόν στο 2026 και εσυ ακομα ασχολείσαι με το 2021. Ενημερωτικά χαζε ψάξε να δεις ποσοι εποχικοι εχουν μπει στα ΕΛΠΕ. Εκατοντάδες. Φανταζομαι εχεις πρόβλημα και με αυτούς ε; Κοροϊδεύεις εναν που λες οτι θα κατέβει βουλευτης. Ο οποιοσδήποτε και αν είναι αυτος. Γιατί δεν κατεβαίνεις και εσυ να γελάσουμε;; Καναπεδατη Τσουτσου 🤣 ΥΓ: Ο ενας ανεβάζει γλωσσοφιλα στο τικ τοκ, ο αλλος τον κερατώνει η γκόμενά του στη Μυτιλήνη, ωραια ομάδα εχετε φτιαξει 3 και ο κουκος🤣🤣🤣

Είναι πού ο επίτιμος η κρυφή κεφαλή του σωματείου  άφησε ανοιχτές πόρτες για το υπουργείο. Όλοι οι εποχικοί έξω λοιπόν με 30 ηλικιακο.
Ρε επίτιμε εκεί στους υπουργούς πού πας και βγάζεις φωτογραφίες τους έχεις πει ότι η δουλειά σου είναι στα πετρέλαια? Τι τους λες να σου βγάλουν δάνειο χωρίς τόκο? 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

των Μάρτιο πάει για νέα προκήρυξη εποχικών σιγά μην πάει κανένας να ανανέωση να τον τρέχουν όλο το καλοκαίρι και στο τέλος της πενταετίας να του που φεύγεις και να περνάει και 12 γιατρούς κάθε χρόνο τέλος ας βγάλουν νέα προκήρυξη για εποχικούς με όριο ηλικίας 30 χρόνον 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 07, 2025 10:22 pm Μαθαίνω πως ο Πατρινός τις τελευταίες ημερες είναι κρυφά στο Αρχηγείο και μαγειρεύει τη προκήρυξη των ΠΕΘ. Μου κανει εντύπωση γιατι ειναι γνωστό πως με το Αρχηγείο δεν τα εχει καλά απο εποχή Κικιλια, πως τον προσέγγισαν παλι; Ειναι σε κόντρα μαζι τους για το ηλικιακο, σας δίνω μια πληροφορία εκ των εσω: τελευταία του προταση ήταν 38 + 2 ετη καθε αντιπυρικής και επίσης έριξε εναν τρελο καυγά με κάποιον εκει μεσα που επέμενε στο 30. Νεοτερα μολις μαθω απ τη πηγη μου στο Αρχηγείο

Πατρινε σώσε μας!!!! Χαχαχααχχα

Επισκέπτης

Αυτό το φεκ ήταν αναμενόμενο, προηγήθηκε το σχέδιο νόμου με την διαβουλευση και μετά η ψήφιση του (για οποίους θυμούνται) που φώναζαν κάποιοι ότι η γραμμή της πασσυπ και της ΝΔ ήταν να γράφουν όλοι στην διαβούλευση το μονότονο 50 και 40....εκεί σας κοιμησαν.....
τωρα για να αλλάξει κάτι χρειάζεται πρώτα να γινει κατι αντίστοιχο...δλδ καινούργιο νομοσχέδιο κτλ (η διαδικασία..)
** ομως εχω ενα τιπς να σας προτείνω και οσοι τολμηροί παρε και καντε το....αλλωστε παίζετε της δουλειές σας την ιδια την υπόσταση σας.
Μπείτε στην διαβούλευση που έχει τώρα για τους μισθούς της πυροσβεστικής και πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα. 
Από 7/10 έως 22/10 είναι η διαβουλευση  του άρθρου 24
Γράψτε για τα ψέμματα που σας έταξαν, 
https://www.opengov.gr/minfin/?p=13588
Επισκέπτης

Ο επίτιμος τεράστιο τσογλανι και ο άλλος που μπήκε μετά αδρανής ο τωρινός αστείος πάρε τόν ένα και χτυπά τόν άλλον.  Αααααρε Πατρινεεεεεεε εεεεε
Επισκέπτης

Υπάρχει λύση  ένα σωματείο που θα τρέξει και θα αγωνιστεί για τα συμφέροντα των εποχικών με εμπειρία αγώνες και εργασιακά αποτελέσματα μεχρι αυτή την στιγμή εδώ και 22 χρόνια. Πανελλαδικό σωματείο εποχικών και πενταετών των Μεγάρων. Παπαντώνης εγγύηση for ever and ever. Παρέλαβε τετραμηνίτες τους έκανε σαν πρόεδρος ομοσπονδίας  οχταμηνίτες και δωδεκάμηνη εργασία ΠΠΥ και μόνιμους ΓΚ!  
Επισκέπτης

Παιδιά ήρθε οι ώρα εμείς οι άνω των 35 να πάρουμε απόφαση ότι η ζωή μας είναι εκτός σώματος πλέον…Με πόνο ψυχής σιγά σιγά εγώ και άλλα άτομα που έχω μιλήσει ετοιμάζουμε τις παραιτήσεις μας άμεσα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 11:01 pm Παιδιά ήρθε οι ώρα εμείς οι άνω των 35 να πάρουμε απόφαση ότι η ζωή μας είναι εκτός σώματος πλέον…Με πόνο ψυχής σιγά σιγά εγώ και άλλα άτομα που έχω μιλήσει ετοιμάζουμε τις παραιτήσεις μας άμεσα 

Ακριβώς θεοποιήσαμε μια μπουρδα και πήραμε τα τρια μάς είδαμε πιτσιρικάδες να γίνονται μόνιμοι και εμείς το που λ ...ο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες