Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Διαβάστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι για να γίνεται μόνιμα στελέχη του ΠΣ το πως λειτουργεί το σύστημα όταν εσείς προσπαθείτε με την αξία σας να προσληφθείτε στο ΠΣ. Το 2019 σε μια νύχτα το ΣΥΡΙΖΑ προσέλαβε χωρίς διαγωνισμό με προσωποπαγείς θέσεις  και ενώ είχαν συμπληρωθεί οι 4000 οργανικές θέσεις ΠΠΥ του νόμου 3938/2011, είχε περάσει η τριετής διάρκεια του πίνακα επιλαχόντων που όριζε η προκήρυξη, είχαν γίνει και οι μονιμοποιήσεις στην πενταετία των εχόντων τα κριτήρια, όλους όσους εποχικούς είχαν μείνει υποτίθετε επιλαχόντες με εκπαίδευση που έγινε κατά τόπους μαζί με την σειρά του 2019 τους εποχικούς!!Κατόπιν ακολούθησαν άλλες τρεις σειρές από όσους περίσσευσαν με κριτήριο να τελειώσουν κατόπιν εορτής το γυμνάσιο δηλαδή τα δεύτερης ευκαιρίας που είναι κατ ουσίαν σεμινάρια δυο σεζόν ενώ η προκήρυξη των ΠΠΥ ανάφερε ρητά και αμετάκλητα αποφοίτους τριταξίου γυμνασίου. Το οξύμωρο είναι ότι υπάρχουν μέσα σε αυτους άτομα που είναι γεννημένοι το 1971 δηλαδή 55 ετών το 2026 και με βάση ότι ισχυει για το συνταξιοδοτικό των μονίμων μόλις προσληφθούν θα τους έρχεται χαρτί κάθε χρόνο για το εάν θέλουν να συνταξιοδοτηθούν ή να παραμείνουν έως τα 60 και έπονται οι επόμενες σειρές.

Επισκέπτης

Μάγκες σταματήστε οτι κάνετε, έχουμε την είδηση της χρονιάς😂

Οι άλλοι στο σωματείο των εποχικών, ξέρετε εκείνοι που τους φωνάζουν όλοι σχεδόν με το ψευδώνυμο ΣΧΕΠΕ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΑΖΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) , εκαναν Εκλογές. Οκ ως εδω καλά έκαναν. Το θεμα ειναι πως την έκαναν. Έπαιρναν τηλέφωνα δεξιά αριστερά και ψήφιζαν δια τηλεφώνου😂 Και το κορυφαίο όλων τον θυμάστε εκείνον τον αλλοπρόσαλλο απο τη Μυτιλήνη; Τον έβαλαν Γενικό Γραμματέα 😂😂😂 Ρε Τσουκ πως κατάντησες έτσι ρε παιδάκι μου καλό.  Ο ηγέτης των χαζών, είναι δυνατόν;🤣
Epitome

Δημοσίευση από Epitome »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 05, 2025 5:09 pm Μάγκες σταματήστε οτι κάνετε, έχουμε την είδηση της χρονιάς😂

Οι άλλοι στο σωματείο των εποχικών, ξέρετε εκείνοι που τους φωνάζουν όλοι σχεδόν με το ψευδώνυμο ΣΧΕΠΕ ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΑΖΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) , εκαναν Εκλογές. Οκ ως εδω καλά έκαναν. Το θεμα ειναι πως την έκαναν. Έπαιρναν τηλέφωνα δεξιά αριστερά και ψήφιζαν δια τηλεφώνου😂 Και το κορυφαίο όλων τον θυμάστε εκείνον τον αλλοπρόσαλλο απο τη Μυτιλήνη; Τον έβαλαν Γενικό Γραμματέα 😂😂😂 Ρε Τσουκ πως κατάντησες έτσι ρε παιδάκι μου καλό.  Ο ηγέτης των χαζών, είναι δυνατόν;🤣

Ο Μυτιληναίος σάς έχει πάει τάπα από την αρχή κατάλαβε τη τακτική του επίτιμου και σάς ξεβρακωσε κανονικά 🤑  πές ρε χάνε τώρα σε τι σωματείο ανήκεις? Στου επίτιμου που είναι στά πετρέλαια και είναι με διπλή θέση  ως εποχικος και δεν έρχεται γιατί είναι σε συνδικαλιστικη άδεια όλο το χρόνο? Σε αυτό που βάλατε αντιπρόεδρο το χοντρό αυτιστικό από τη Κόρινθο που τόν κόψανε στην εμοδε στις έλξεις και ως εποχικο στο ΔΜΣ το 2024?  Για πες ρε Αλαντίν μου για πες πασακο μου 😅😅😅😅
ο αλληθώρος που είναι πρόεδρος έμαθα θά κατέβει για βουλευτής άν ίσχυει θα έχει παράσταση καλύτερη και από Σεφέρλη 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Επισκέπτης

Φιλε οποιος και να είσαι, εχεις πρόβλημα σοβαρό! Μας εχει παει τάπα λες ο χαζούλης λου γελάει ολη η πυροσβεστική μαζι του. Απλά τώρα γελάνε συνολικά με το Σωματείο των χαζων Ελλάδος. Μπορει να εισαι ο ίδιος ο χαζός εν τω μεταξύ που γραφει. Οπως και να εχει εχουμε φτάσει σχεδόν στο 2026 και εσυ ακομα ασχολείσαι με το 2021. Ενημερωτικά χαζε ψάξε να δεις ποσοι εποχικοι εχουν μπει στα ΕΛΠΕ. Εκατοντάδες. Φανταζομαι εχεις πρόβλημα και με αυτούς ε; Κοροϊδεύεις εναν που λες οτι θα κατέβει βουλευτης. Ο οποιοσδήποτε και αν είναι αυτος. Γιατί δεν κατεβαίνεις και εσυ να γελάσουμε;; Καναπεδατη Τσουτσου 🤣 ΥΓ: Ο ενας ανεβάζει γλωσσοφιλα στο τικ τοκ, ο αλλος τον κερατώνει η γκόμενά του στη Μυτιλήνη, ωραια ομάδα εχετε φτιαξει 3 και ο κουκος🤣🤣🤣
Επισκέπτης

Μαθαίνω πως ο Πατρινός τις τελευταίες ημερες είναι κρυφά στο Αρχηγείο και μαγειρεύει τη προκήρυξη των ΠΕΘ. Μου κανει εντύπωση γιατι ειναι γνωστό πως με το Αρχηγείο δεν τα εχει καλά απο εποχή Κικιλια, πως τον προσέγγισαν παλι; Ειναι σε κόντρα μαζι τους για το ηλικιακο, σας δίνω μια πληροφορία εκ των εσω: τελευταία του προταση ήταν 38 + 2 ετη καθε αντιπυρικής και επίσης έριξε εναν τρελο καυγά με κάποιον εκει μεσα που επέμενε στο 30. Νεοτερα μολις μαθω απ τη πηγη μου στο Αρχηγείο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 07, 2025 10:22 pm Μαθαίνω πως ο Πατρινός τις τελευταίες ημερες είναι κρυφά στο Αρχηγείο και μαγειρεύει τη προκήρυξη των ΠΕΘ. Μου κανει εντύπωση γιατι ειναι γνωστό πως με το Αρχηγείο δεν τα εχει καλά απο εποχή Κικιλια, πως τον προσέγγισαν παλι; Ειναι σε κόντρα μαζι τους για το ηλικιακο, σας δίνω μια πληροφορία εκ των εσω: τελευταία του προταση ήταν 38 + 2 ετη καθε αντιπυρικής και επίσης έριξε εναν τρελο καυγά με κάποιον εκει μεσα που επέμενε στο 30. Νεοτερα μολις μαθω απ τη πηγη μου στο Αρχηγείο

Εντάξει αγόρι μου πήγαινε για ύπνο τώρα είναι αργά...

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 07, 2025 11:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 07, 2025 10:22 pm Μαθαίνω πως ο Πατρινός τις τελευταίες ημερες είναι κρυφά στο Αρχηγείο και μαγειρεύει τη προκήρυξη των ΠΕΘ. Μου κανει εντύπωση γιατι ειναι γνωστό πως με το Αρχηγείο δεν τα εχει καλά απο εποχή Κικιλια, πως τον προσέγγισαν παλι; Ειναι σε κόντρα μαζι τους για το ηλικιακο, σας δίνω μια πληροφορία εκ των εσω: τελευταία του προταση ήταν 38 + 2 ετη καθε αντιπυρικής και επίσης έριξε εναν τρελο καυγά με κάποιον εκει μεσα που επέμενε στο 30. Νεοτερα μολις μαθω απ τη πηγη μου στο Αρχηγείο

Εντάξει αγόρι μου πήγαινε για ύπνο τώρα είναι αργά...

Εγω θα παω για ύπνο εσεις ψαχτείτε ομως τι γίνεται γιατι όσα γράφω είναι εξακριβωμένα και με φωτογραφίες... το νου σας και καντε παρεμβασεις μην παιζει μπάλα μονος του με τους υπόλοιπους του πασσυπ πυργιωτη θεσσαλονικιους κλπ

Επισκέπτης

Ολο γράφετε δεν τα εχει καλά με τον εναν, δεν τα εχει καλά με τον αλλον, μετα δεν τα εχει καλα με τον παραλον και με όλους όσους εχετε αναφέρει πως δεν τα εχει καλα ολο μαζι τους είναι 🤣🤣 και στη Βουλή πηγε και εμοδε μπήκε και κοντά στο σπίτι του πηγε και στο αρχηγειο-υπουργειο που δεν τα εχει καλα υποτίθεται ξημεροβραδιαζεται. Αποφασίστε τελικα τι ισχύει
Επισκέπτης

Ψάξτε λιγο ποιος είναι ο Πατρινός και ποιος ειναι ο πατέρας του και μετα θα καταλάβετε πολλά...

https://x.com/simoritis/status/1818019132148740303?t=pBQoKjsD5lJWAFR7t8y7Yg&s=19

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 08, 2025 2:09 am Ψάξτε λιγο ποιος είναι ο Πατρινός και ποιος ειναι ο πατέρας του και μετα θα καταλάβετε πολλά...

https://x.com/simoritis/status/1818019132148740303?t=pBQoKjsD5lJWAFR7t8y7Yg&s=19

Ναι ολοι το ξέρουν, και;
Επισκέπτης

Ρε διάβολε φτυστοι είναι  :lol: μάγκες κόψτε τα φάρμακα 

Desperado7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Desperado7 »

Όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα λένε στο χωριό μου! Εννοείται πως δεν πρόκειται να το δεχτούν αυτό. Γιατί δεν έκανε την ίδια πρόταση τότε που διαπραγματεύονταν το ηλιακό της εμοδε?? Να σου πω εγώ γιατί δε θα το δέχονταν και θα έμενε εξω

GrMarine

Δημοσίευση από GrMarine »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 08, 2025 2:09 am Ψάξτε λιγο ποιος είναι ο Πατρινός και ποιος ειναι ο πατέρας του και μετα θα καταλάβετε πολλά...

Βρε βλακα ο πατερας του παιδιου ειναι συνταξιουχος.καμια σχεση με την υπονοια που αφηνεις..ειδες ενα επωνυμο και αμεσως τσιμπησες..
Επισκέπτης

ΠΕΘ and deah. Δεν σας φτάνει το 30 θέλετε και 38 συν δύο έτη κάθε αντιπυρική δηλαδή έως 50 για κάποιους που έχουν 6 αντιπυρικές. Η Πυροσβεστική δεν είναι τσιφλίκι των εποχικων ας βάλουν κανονικά τα αθλήματα που υπάρχουν στις προκηρύξεις των μονίμων και τα άλλα κριτήρια και χαλάλι η ηλικία. Όχι να τους πέφτουν τα βάρη η να κλείνουν τα χρονόμετρα και να τους περνάνε. 

Επισκέπτης

Καλησπέρα. Εγω επικοινώνησα με τον συνάδελφο, ουτε στο Αρχηγείο εχει παει αυτες τις ημέρες, ούτε ποτέ κανένας δεν πρότεινε αυτα τα ορια ηλικίας για 2 ετη ανα αντιπυρική. Εδω δεν δεχονται το 35 τα 2 ετη ανα αντιπυρική θα δεχτουν; Οτι πρότεινε το ΠΑΣΣΥΠ ειναι ανεβασμένο στη Βουλή στη διαβούλευση επίσημα. Απο εκει και περα απλά γίνονται κάποιες σκέψεις για να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα. Μην γραφετε ανώνυμες ανακρίβειες και αναστατώνετε τον κόσμο. Και επίσης ο πατέρας του ειναι στην ΕΥΠ δεν ειναι Εισαγγελέας. Αυτα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης