Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Fepfep έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 11:25 pm Πραγματικά μας τα ζαλίσατε με βλακείες χωρίς νόημα αλήθεια και δεν απαντάτε στην ερωτησει του νήματος ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 26 ΠΡΟΚΚΚΚΚΚ ; 

Οχιιιι δεν θα ξαναβγεί 
Επισκέπτης

Fepfep έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 11:25 pm Πραγματικά μας τα ζαλίσατε με βλακείες χωρίς νόημα αλήθεια και δεν απαντάτε στην ερωτησει του νήματος ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 26 ΠΡΟΚΚΚΚΚΚ ; 

Θα βγάλει και το 2026 αλλά με όριο ηλικίας τα 25 (νέο νομοσχέδιο). 
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 2:07 pm

Οχιιιι δεν θα ξαναβγεί 

Θεωρητικά, θα βγάλει. Ωστόσο, θα φανεί στο πρώτο τρίμηνο του 2026, γιατί και για το 2024 που θεωρείτο σίγουρο, τελικά δεν βγήκε ποτέ. 
Styga
Επισκέπτης

για οποιον θελει να κανει αιτηση στην επομενη προκηρυξη σας συνιστω να μεινετε μακρια απο το κοινο σωμα πληροφορικης.εγω μπηκα και την πατησα .δεν ειναι καθολου καλα, καμια σχεση με αυτα που ακουγαμε.καλη τυχη σε ολους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 11:56 pm για οποιον θελει να κανει αιτηση στην επομενη προκηρυξη σας συνιστω να μεινετε μακρια απο το κοινο σωμα πληροφορικης.εγω μπηκα και την πατησα .δεν ειναι καθολου καλα, καμια σχεση με αυτα που ακουγαμε.καλη τυχη σε ολους

Αδερφέ πού είσαι Ρουφ?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 11:56 pm για οποιον θελει να κανει αιτηση στην επομενη προκηρυξη σας συνιστω να μεινετε μακρια απο το κοινο σωμα πληροφορικης.εγω μπηκα και την πατησα .δεν ειναι καθολου καλα, καμια σχεση με αυτα που ακουγαμε.καλη τυχη σε ολους

Μας τα έχεις κάνει αερόσακους με το δεν είναι καλά. Ναι είναι καλύτερα ναυτικό να σκυλοπνιγεσαι και να είσαι μούτσος η στρατό ξηράς να κάνεις σκηνακια μέχρι τα 60 σου. Λες ότι είναι χάλια χωρίς να αναφέρεις τους λόγους πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον είσαι κανένας πονηρός που θέλει να μπει και ρίχνει στάχτη στα μάτια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 16, 2025 5:43 am

Μας τα έχεις κάνει αερόσακους με το δεν είναι καλά. Ναι είναι καλύτερα ναυτικό να σκυλοπνιγεσαι και να είσαι μούτσος η στρατό ξηράς να κάνεις σκηνακια μέχρι τα 60 σου. Λες ότι είναι χάλια χωρίς να αναφέρεις τους λόγους πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον είσαι κανένας πονηρός που θέλει να μπει και ρίχνει στάχτη στα μάτια 

τα ειχα πει.διαβασε την προηγουμενη σελιδα.

Fepfep
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Fepfep »

Κάτι ακούγετε για μια συμπληρωματική τώρα τον σεμπτεμβρη το έχετε ακούσει αυτό;;; Παρά πολύ το λένε 
Επισκέπτης

Το έχω ακούσει για 300 άτομα στο ναυτικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης