Οχιιιι δεν θα ξαναβγείFepfep έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 11:25 pm Πραγματικά μας τα ζαλίσατε με βλακείες χωρίς νόημα αλήθεια και δεν απαντάτε στην ερωτησει του νήματος ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 26 ΠΡΟΚΚΚΚΚΚ ;
Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Θα βγάλει και το 2026 αλλά με όριο ηλικίας τα 25 (νέο νομοσχέδιο).Fepfep έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 11:25 pm Πραγματικά μας τα ζαλίσατε με βλακείες χωρίς νόημα αλήθεια και δεν απαντάτε στην ερωτησει του νήματος ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 26 ΠΡΟΚΚΚΚΚΚ ;
Θεωρητικά, θα βγάλει. Ωστόσο, θα φανεί στο πρώτο τρίμηνο του 2026, γιατί και για το 2024 που θεωρείτο σίγουρο, τελικά δεν βγήκε ποτέ.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 2:07 pmΟχιιιι δεν θα ξαναβγείFepfep έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 11:25 pm Πραγματικά μας τα ζαλίσατε με βλακείες χωρίς νόημα αλήθεια και δεν απαντάτε στην ερωτησει του νήματος ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ 26 ΠΡΟΚΚΚΚΚΚ ;
Styga
για οποιον θελει να κανει αιτηση στην επομενη προκηρυξη σας συνιστω να μεινετε μακρια απο το κοινο σωμα πληροφορικης.εγω μπηκα και την πατησα .δεν ειναι καθολου καλα, καμια σχεση με αυτα που ακουγαμε.καλη τυχη σε ολους
Μας τα έχεις κάνει αερόσακους με το δεν είναι καλά. Ναι είναι καλύτερα ναυτικό να σκυλοπνιγεσαι και να είσαι μούτσος η στρατό ξηράς να κάνεις σκηνακια μέχρι τα 60 σου. Λες ότι είναι χάλια χωρίς να αναφέρεις τους λόγους πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον είσαι κανένας πονηρός που θέλει να μπει και ρίχνει στάχτη στα μάτια
τα ειχα πει.διαβασε την προηγουμενη σελιδα.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 16, 2025 5:43 amΜας τα έχεις κάνει αερόσακους με το δεν είναι καλά. Ναι είναι καλύτερα ναυτικό να σκυλοπνιγεσαι και να είσαι μούτσος η στρατό ξηράς να κάνεις σκηνακια μέχρι τα 60 σου. Λες ότι είναι χάλια χωρίς να αναφέρεις τους λόγους πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον είσαι κανένας πονηρός που θέλει να μπει και ρίχνει στάχτη στα μάτια
Κάτι ακούγετε για μια συμπληρωματική τώρα τον σεμπτεμβρη το έχετε ακούσει αυτό;;; Παρά πολύ το λένε
Το έχω ακούσει για 300 άτομα στο ναυτικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης