Είμαι του 2008 οπότε δίνω τώρα πανελλήνιες και ο στόχος μου είναι να μπω στην ΣΣΕ.
ΕπισκέπτηςΝα σε ρωτήσω κάτι κι εγώ; Είσαι ήδη στην σχολή η θέλεις να πας;Anonymous1234 έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 10:59 am Γεια σας, όσον αφορά την προηγούμενη ερώτηση που είχα κάνει με τις εξόδους, μπήκα τώρα στο σάιτ της σχολής και είδα ότι όλα τα σαββατα του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου οι ευέλπιδες έχουν επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Οπότε υποθέτω ότι αυτά τα ΠΣΚ μετά την βασική εκπαίδευση δεν έχουν την δυνατότητα εξόδου. Αρα, πότε είναι η πρώτη τους έξοδος που θα διαρκέσει όλο το ΠΣΚ; Μετά την 1η Νοεμβρίου; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή
Re: ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή
Είμαι του 08 και δίνω τώρα πανελλήνιες. Στόχος μου από την 3η Γυμνασίου είναι να καταφέρω να μπω στην ΣΣΕ.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 9:35 pmΝα σε ρωτήσω κάτι κι εγώ; Είσαι ήδη στην σχολή η θέλεις να πας;Anonymous1234 έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 10:59 am Γεια σας, όσον αφορά την προηγούμενη ερώτηση που είχα κάνει με τις εξόδους, μπήκα τώρα στο σάιτ της σχολής και είδα ότι όλα τα σαββατα του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου οι ευέλπιδες έχουν επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Οπότε υποθέτω ότι αυτά τα ΠΣΚ μετά την βασική εκπαίδευση δεν έχουν την δυνατότητα εξόδου. Αρα, πότε είναι η πρώτη τους έξοδος που θα διαρκέσει όλο το ΠΣΚ; Μετά την 1η Νοεμβρίου; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Anonymous1234 έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 1:34 amΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 9:35 pmΝα σε ρωτήσω κάτι κι εγώ; Είσαι ήδη στην σχολή η θέλεις να πας;Anonymous1234 έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 10:59 am Γεια σας, όσον αφορά την προηγούμενη ερώτηση που είχα κάνει με τις εξόδους, μπήκα τώρα στο σάιτ της σχολής και είδα ότι όλα τα σαββατα του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου οι ευέλπιδες έχουν επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Οπότε υποθέτω ότι αυτά τα ΠΣΚ μετά την βασική εκπαίδευση δεν έχουν την δυνατότητα εξόδου. Αρα, πότε είναι η πρώτη τους έξοδος που θα διαρκέσει όλο το ΠΣΚ; Μετά την 1η Νοεμβρίου; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Θα ήθελα πολύ να είμαι ήδη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης