ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous1234

Re: ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Anonymous1234 »

:P
 Επισκέπτης
Anonymous1234 έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 10:59 am Γεια σας, όσον αφορά την προηγούμενη ερώτηση που είχα κάνει με τις εξόδους, μπήκα τώρα στο σάιτ της σχολής και είδα ότι όλα τα σαββατα του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου οι ευέλπιδες έχουν επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Οπότε υποθέτω ότι αυτά τα ΠΣΚ μετά την βασική εκπαίδευση δεν έχουν την δυνατότητα εξόδου. Αρα, πότε είναι η πρώτη τους έξοδος που θα διαρκέσει όλο το ΠΣΚ; Μετά την 1η Νοεμβρίου; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει🙏
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Να σε ρωτήσω κάτι κι εγώ; Είσαι ήδη στην σχολή η θέλεις να πας;
Είμαι του 2008 οπότε δίνω τώρα πανελλήνιες και ο στόχος μου είναι να μπω στην ΣΣΕ.
Anonymous1234

Δημοσίευση από Anonymous1234 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 9:35 pm
Anonymous1234 έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 10:59 am Γεια σας, όσον αφορά την προηγούμενη ερώτηση που είχα κάνει με τις εξόδους, μπήκα τώρα στο σάιτ της σχολής και είδα ότι όλα τα σαββατα του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου οι ευέλπιδες έχουν επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Οπότε υποθέτω ότι αυτά τα ΠΣΚ μετά την βασική εκπαίδευση δεν έχουν την δυνατότητα εξόδου. Αρα, πότε είναι η πρώτη τους έξοδος που θα διαρκέσει όλο το ΠΣΚ; Μετά την 1η Νοεμβρίου; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει🙏
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Είμαι του 08 και δίνω τώρα πανελλήνιες. Στόχος μου από την 3η Γυμνασίου είναι να καταφέρω να μπω στην ΣΣΕ.

Αnonymous1234

Δημοσίευση από Αnonymous1234 »

Anonymous1234 έγραψε: Δευ Σεπ 15, 2025 1:34 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 9:35 pm
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Θα ήθελα πολύ να είμαι ήδη.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες