Για φέτος λίγο δύσκολο ποτέ δεν ξέρεις ομως...άποψη μου πάντα...!!!είναι ανάλογος τι άτομα θα φύγουν για ΠΕΘ...!!!
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Καλησπέρα, Στην διπυν μου είμαι 9ος επιλαχόντας από τα 20 άτομα που πήρε δηλαδή 29 θέση…Από ότι πληροφορήθηκα θα φύγουν για εμοδε 2 άτομα οπότε πάω 7ος επιλαχόντας…Πιστεύετε ότι μέσα στην 5ετια θα έχω μπει;
Γειά σε όλους σας. Θελω να ρωτήσω τωρα που ο κύριος Μπαρδάκης μπήκε στην ΕΜΟΔΕ μπορει να συνεχίσει κανονικά να ασχολείται με τους Εποχικούς ετσι; Θέλω να πω πως το σωματείο του πασσυπ θα λειτουργεί κανονικά. Εάν υπάρχει ενα τηλέφωνο επικοινωνίας με το σωματείο μπορεί κάποιος να το γράψει εδώ; Είμαι πρώτος επιλαχών και τώρα που θα μπουν εμοδε αυτή η σειρά θα μπω και πάλι στο ΠΣ, ημουν και περυσι αλλα για λίγους μήνες. Εύχομαι για ολους σας να πανε ολα καλα σύντομα και να συνεργαστούμε.
Σε ποια Διπυν εισαι επιλαχων;
Σε ευχαριστώ πολύ!!Οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γινει και με τους ΠΕΘ.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 18, 2025 1:53 pmΓια φέτος λίγο δύσκολο ποτέ δεν ξέρεις ομως...άποψη μου πάντα...!!!είναι ανάλογος τι άτομα θα φύγουν για ΠΕΘ...!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης