Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Episkeptis100 έγραψε: Παρ Ιούλ 18, 2025 11:52 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 18, 2025 1:31 am
Episkeptis100 έγραψε: Πέμ Ιούλ 17, 2025 12:46 pm

Μάχιμος.Οποτε δεν πέρασε κανένας μάχιμος μόνο οδηγοί.Θα πάρουν καθόλου μαχιμους επιλαχοντες ποιος ξέρει για να δούμε.

Τι θέση είσαι??γενικά είσαι ψηλά στον πίνακα??

Σύμφωνα με υπολογισμούς εαν έχουν προκύψει κάποια κενα για την  Αιτωλοακαρνανία ειμαι μεσα στις 3 η 4 πρώτες θέλεις των επιλαχοντων μαχιμων.Εχω καμια ελπίδα για φέτος η του χρονου; Γνωρίζει καποιος; 

Για φέτος λίγο δύσκολο ποτέ δεν ξέρεις ομως...άποψη μου πάντα...!!!είναι ανάλογος τι άτομα θα φύγουν για ΠΕΘ...!!!

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα, Στην διπυν μου είμαι 9ος επιλαχόντας από τα 20 άτομα που πήρε δηλαδή 29 θέση…Από ότι πληροφορήθηκα θα φύγουν για εμοδε 2 άτομα οπότε πάω 7ος επιλαχόντας…Πιστεύετε ότι μέσα στην 5ετια θα έχω μπει;
Dragon3

Δημοσίευση από Dragon3 »

Γειά σε όλους σας. Θελω να ρωτήσω τωρα που ο κύριος Μπαρδάκης μπήκε στην ΕΜΟΔΕ μπορει να συνεχίσει κανονικά να ασχολείται με τους Εποχικούς ετσι; Θέλω να πω πως το σωματείο του πασσυπ θα λειτουργεί κανονικά. Εάν υπάρχει ενα τηλέφωνο επικοινωνίας με το σωματείο μπορεί κάποιος να το γράψει εδώ; Είμαι πρώτος επιλαχών και τώρα που θα μπουν εμοδε αυτή η σειρά θα μπω και πάλι στο ΠΣ, ημουν και περυσι αλλα για λίγους μήνες. Εύχομαι για ολους σας να πανε ολα καλα σύντομα και να συνεργαστούμε.
Aektzhs21

Δημοσίευση από Aektzhs21 »

Σε ποια Διπυν εισαι επιλαχων;
Episkeptis100

Δημοσίευση από Episkeptis100 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 18, 2025 1:53 pm
Episkeptis100 έγραψε: Παρ Ιούλ 18, 2025 11:52 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 18, 2025 1:31 am

Τι θέση είσαι??γενικά είσαι ψηλά στον πίνακα??

Σύμφωνα με υπολογισμούς εαν έχουν προκύψει κάποια κενα για την  Αιτωλοακαρνανία ειμαι μεσα στις 3 η 4 πρώτες θέλεις των επιλαχοντων μαχιμων.Εχω καμια ελπίδα για φέτος η του χρονου; Γνωρίζει καποιος; 

Για φέτος λίγο δύσκολο ποτέ δεν ξέρεις ομως...άποψη μου πάντα...!!!είναι ανάλογος τι άτομα θα φύγουν για ΠΕΘ...!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!Οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα γινει και με τους ΠΕΘ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης