Episkeptis100 έγραψε: Τετ Ιούλ 16, 2025 5:14 pm
Καλησπέρα σε όλους!!Γνωρίζει κάποιος με τους σημερινούς πίνακες που ανακοινώθηκαν στο fireservice.gr εάν προέκυψε κανένα κενό για μάχιμους η οδηγούς στην Αιτωλοακαρνανία; Εάν έχει ενημερωθεί κάποιος αν μπορεί να μας απαντήσει.Ευχαριστώ!!
Νομο αιτωλοακαρνανιας θα καλεσει 3 οδηγους
1 θεση που δεν καλυφθηκε στην πρωτη κληση επιλαχοντων +2 απο κενα ΕΜΟΔΕ
Καλησπέρα σε όλους!!Γνωρίζει κάποιος με τους σημερινούς πίνακες που ανακοινώθηκαν στο fireservice.gr εάν προέκυψε κανένα κενό για μάχιμους η οδηγούς στην Αιτωλοακαρνανία; Εάν έχει ενημερωθεί κάποιος αν μπορεί να μας απαντήσει.Ευχαριστώ!!
2 και μάλλον είναι οδηγοί τα παιδιά???εσύ τι είσαι φίλε μου οδηγός η μάχιμος??
Νομο αιτωλοακαρνανιας θα καλεσει 3 οδηγους
1 θεση που δεν καλυφθηκε στην πρωτη κληση επιλαχοντων +2 απο κενα ΕΜΟΔΕ
Φίλε μου γνωρίζεις αν στους επιλαχον για ΕΜΟΔΕ στους σημερινούς πίνακες που βγήκαν υπάρχουν άλλα άτομα από Αιτωλοακαρνανία????
Episkeptis123 έγραψε: Τετ Ιούλ 16, 2025 7:35 pm
Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν πηραν ατομα απο ανατολικη αττικη οδηγους η μαχιμους; Και αν ναι ποσους;
ευχαριστω
Μπες στους πίνακες ρε φίλε και δες..και όσοι θέλετε να δείτε για οποιαδήποτε διπυν μπορείτε να το ψάξετε δεν είναι κάτι κρυφό…Μη γεμίζετε τέτοια μηνύματα το φόρουμ
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 17, 2025 11:03 am
Καλημερα, Η πλήρωση των κενών θέσεων που θα προκύψουν από την εμοδε θα γίνει τον Αύγουστο ή υπάρχει περίπτωση να πάει για του χρόνου;
2 και μάλλον είναι οδηγοί τα παιδιά???εσύ τι είσαι φίλε μου οδηγός η μάχιμος??
Μάχιμος.Οποτε δεν πέρασε κανένας μάχιμος μόνο οδηγοί.Θα πάρουν καθόλου μαχιμους επιλαχοντες ποιος ξέρει για να δούμε.