Ποιος σου είπε οτι ειμαι σωματείο; εγω είπα πως το σωματείο μας εχει ενημερώσει. Τωρα αν εσυ δεν εχεις ενδιαφερθεί να ενημερωθείς δικό σου θεμα. Δείχνει πόσο δεν σε ενδιαφέρει το μέλλον σου παρά μόνο να σχολιάσεις απο το πληκτρολόγιο ανώνυμα. Πάρε τα παιδια απο το σωματείο να σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου
Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
Να κάνω μια διόρθωση προς γνώση των συναδέλφων εποχικών. Δεν έχει δικαίωμα η ΑΥΕΠΣ που στεγάζεται στο ΓΝΑ στην Αθήνα να σου δώσει μέχρι 6 μήνες αναρρωτική αυτό ισχυει μόνο για τους μόνιμους, αλλά να προτείνει έως 6 μήνες αναρρωτική και μετά θα πρέπει ο εποχικός ή ο ΠΠΥ να βρουν γιατρούς να τους γράφουν τις αναρρωτικές και να τους τις πηγαίνουν και να κανουν τα χαρτιά τους στο ΙΚΑ για να πάρουν την χρηματική επαιτεία που τους δίνει το ΙΚΑ για να ζήσουν. Γι αυτό τους εποχικούς και κατά προέκταση τους ΠΠΥ τους βλέπουν σαν τις Φιλιππινέζες του ΠΣ.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 13, 2025 4:27 pm Συνάδελφε η ΑΥΕΠΣ πέρα από το δικαίωμα να σου δώσει μέχρι 6 μήνες αναρρωτική το επόμενο είναι εν δεν εχεις πεθάνει από την πείνα από τα λεφτά που θα παίρνεις από το ΙΚΑ ή να κάνεις χαρακίρι από μόνος σου ή εάν το πρόβλημα υγείας δεν είναι ιάσιμο να σε πετάξουν έξω σαν κύων. Αυτό ισχυει για όσους είναι στο ενιαίο μισθολόγιο ενώ στο ειδικό μισθολόγιο τους βγάζουν σε ελαφρά υπηρεσία. Γι αυτό θα τρως καλά θα κοιμάσαι καλά και θα δουλεύεις τα απαραίτητα γιατι όταν εισαι εποχικός και ΠΠΥ εάν μεγαλώσεις το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο.
Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)
Όπως διαβάζεται παραπάνω συνάδελφοι υπάρχουν συντριπτικά περισσότεροι λόγοι που πρέπει να είναι ενωμένοι και να υποστηρίζονται μεταξύ τους ΠΠΥ και ΠΕΑ. Οι ΠΠΥ πρέπει να εκπαιδεύουν να προστατεύουν και το κυριότερο να ενημερώνουν τους ΠΕΑ για τα παρατράγουδα που είναι εναντίον τους με βάση τον κανονισμό που είναι στα μέτρα των μονίμων. Διότι αυτά που τους χωρίζουν είναι η εμπειρία που είναι υποχρεωμένοι να τους την μεταδώσουν αφού οι εποχικοί είναι οι αντικαταστάτες τους και η δωδεκάμηνη εργασια που είναι ο στόχος των ΠΕΑ. Αν τώρα κάποιοι έχουν τον τρόπο να μπουν στην ΕΜΟΔΕ ή στους ΠΕΘ και να ξεφύγουν από το ενιαίο μισθολόγιο και να μπουν στην κατηγορία των μονίμων αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο.
Επισκέπτης εγραψε . Το κοπέλι περασε αθλήματα μαζί με πόσους υποψήφιους. Παίρνω θεση για ήμουν παρόν. Ήντα λες τωρα εσυ προσβάλεις ολους μας που ήμασταν εκεί. Αν θωρείς πως έγινε παράνομα κατι κανε καταγγελία με το όνομα σου. Το κοπέλι οχι απλα πέρασε με την αξία του αλλα ηταν και απο τους πρώτους στα αθλήματα. Οσο για σε περαστικά σου.
Δεν μας λες κοπέλαρε κρητικέ που ήσουν παρόν, εσύ που ήσουν μπροστά ή πίσω.
Όσο για την καταγγελία θα γίνει όπως έγινε και η δικιά σου αναγγελία.
Όσο για τα περαστικά κοπέλι!
Το άλλο με τον Φαραντάκι το ξέρεις ?
Δεν μας λες κοπέλαρε κρητικέ που ήσουν παρόν, εσύ που ήσουν μπροστά ή πίσω.
Όσο για την καταγγελία θα γίνει όπως έγινε και η δικιά σου αναγγελία.
Όσο για τα περαστικά κοπέλι!
Το άλλο με τον Φαραντάκι το ξέρεις ?
Δεν μου λέτε ρε αλάνια της πασσυπ....ποιος έβγαλε την βρώμα ότι ήθελαν στην προηγούμενη προκυρηξη εμοδε να βάλουν τα παιδιά τους κάποιοι αξιωματικοί....και ειδικά για ένα από Αθήνα και κόψανε μέχρι την σειρά του.....(έτσι στα κολοβά το λέω. .) Και τώρα σας πείραζε που τρολαρουν τον παπαρδακη? Έτσι είναι όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα έχεις και την αντίστοιχη έκθεση.....
πάντως έτσι για την ιστορία οι αξιωματικοί δεν είναι μαλακές να στείλουν τα παιδιά τους εμοδε.....
Αλλά σας την έπαιξε ο παπαρδακης, ρε βρείτε άκρες και κάντε νέα σωματεία νόμιμα, διώξτε τους αυτούς διοτι απέτυχαν, αλλά και όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιείσαν το σωματείο για ίδιον όφελος.....
πάντως έτσι για την ιστορία οι αξιωματικοί δεν είναι μαλακές να στείλουν τα παιδιά τους εμοδε.....
Αλλά σας την έπαιξε ο παπαρδακης, ρε βρείτε άκρες και κάντε νέα σωματεία νόμιμα, διώξτε τους αυτούς διοτι απέτυχαν, αλλά και όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιείσαν το σωματείο για ίδιον όφελος.....
Ερώτηση γιατί εγώ είμαι χαζός: Γιατί από το σωματείο βγήκαν τα τσιράκια και λεγαν ότι μην κάνετε χαρτιά για εμοδε...διοτι θα βολευτούμε όλοι με το νέο θεσμό ΠΕΘ?
Απάντηση:Γιατί μόνο με χαμηλό ανταγωνισμό θα μπορούσε να περάσει κάποιος που απέτυχε όλες της προηγούμενες φορές.
Εεε η ερώτηση ήταν ρητορική για όποιον ξέρει....
Απάντηση:Γιατί μόνο με χαμηλό ανταγωνισμό θα μπορούσε να περάσει κάποιος που απέτυχε όλες της προηγούμενες φορές.
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
17 Ιουλίου έχει συγκέντρωση να πάτε όλοι.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 10:58 am Το θεμα συναδελφε είναι να απαντησει επίσημα το σωματειο τι παίχτηκε. Εδω γράφει ανωνυμα ο καθένας ό,τι του έρθει. Βγάζουν τις αντιπαραθέσεις τους καποιοι εδω και λενε πραγματα που δεν ισχύουν και δεν μας αφορουν.
Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι του σωματειου διαβάζουν και γραφουν εδω. Ας βγαλουν μια ανακοινωση για το τι παιχτηκε με τον υπουργο! Πως το 45 εγινε 30; Γιατί ακυρωθηκε η συγκεντρωση ξαι γιατί δεν κανουμε τώρα συγκέντρωση; Τι να τις κανουμε τις ανοιχτες πορτες του υπουργου; Ειμαστε χαμενοι έτσι κι αλλιως. Βγαλτε μια ανακοινωση επισημη να μας πειτε τι παιχτηκε!
η πασσυπ δήλωσε ότι δεν την στηρίζει διοτι έπρεπε να γλύφουν τα ***** του υπουργού, για να περάσει ο Μπαρδακης.
Καλησπέρα, θέλω να στείλω ένα email στην ΠΟΠΥΣΥΠ με κάποιες απορίες. Ξέρετε αν απαντάνε γενικά;
Κοίτα να δεις....ο συνδικαλισμος δεν είναι επάγγελμα, όποιος έχει υπομονή αφήνει το μυνημα του στο μαιλ η στο τηλέφωνο, και περιμένει. Δεν είναι υποχρεωτικό κανένας συνάδελφος να ελέγχει κάθε λεπτό την συνδικαλιστικη αλληλογραφία.
Α, καλά, κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ.
6 χρονια εποχικος ο Μπαρδάκης, πολύτεκνος, ειδικες δυνάμεις αλλα ειχε ανάγκη να πει οτι μην πάτε εμοδε θα βγει ΠΕΘ με τόσα μορια που εχειΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 1:28 pm Ερώτηση γιατί εγώ είμαι χαζός: Γιατί από το σωματείο βγήκαν τα τσιράκια και λεγαν ότι μην κάνετε χαρτιά για εμοδε...διοτι θα βολευτούμε όλοι με το νέο θεσμό ΠΕΘ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης