Αν θελετε να καταλάβετε το επίπεδο νοημοσύνης στους εποχικούς διαβάστε αυτο το σχόλιο. Φίλε εσυ με το ψευδώνυμο lovos πρεπει να μην σε εκανε κανενας παρέα μικρο
Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ο Πρόεδρος όπως και ο Γενικός Γραμματέας πηραν ανοιχτά θεση για την ακύρωση της συγκέντρωσης και πολυ καλα εκαναν τοτε. Δεν ήταν αποφαση του μπαρδακη μονομερώς. Δηλαδή τι είπε σας γράφω ολους ακυρώνω τη συγκέντρωση για να μπω εμοδε και οι άλλοι που είναι 45 χρονών είπαν αααα ναι ας μείνουμε άνεργοι και ας ακυρώσουμε τη συγκέντρωση. Ρε μην ειστε βλακες μερικοί με αυτα που γράφετε, εδω σχολιάζετε το αμαξι του παρε και κατάλαβε απο εκει και πέρα τι κόμπλεξ έχουν μερικοί για έναν ανθρωπο που παλεψε και τα κατάφερε. Μπράβο σε ολα τα παιδιά που προσπάθησαν και τα κατάφεραν. Κάτι τύποι σαν εσένα ομως εύχομαι για παντα ανεργος.
Όλο το φορουμ έχει γεμίσει τσιράκια του σωματείου. Δουλεύουν με βάρδιες. Δουλειά τους να υποστηρίζουν το τωρινό προεδρείο, να συκοφαντούν και να βρίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο τύπος πέρασε νύχτα τα αθλήματα για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, τίναξε στον αέρα την συγκέντρωση μαζί με τα άλλα κομματόσκυλα της ΝΔ και κατάφεραν το 35 να γίνει 30!!!! Έλεγαν στον κόσμο ότι θα μπούμε όλοι και τώρα λένε ότι να εξασφαλίσουμε την εποχικότητα! Στα παπάρια του τώρα. Πήγε με τα νερά του υπουργού για να περάσει και τώρα προκαλεί τους συναδέλφους με τις αναρτήσεις του.
Μην τσακώνεστε ρε σύντεκνοι! Θα μας τακτοποιήσει το ζαβό που απέμεινε. Θα βάλει πάλι τα κλάματα σε καμιά εκπομπή και το ηλικιακό θα πάει την επόμενη φορά 25 
Το κοπέλι περασε αθλήματα μαζί με πόσους υποψήφιους. Παίρνω θεση για ήμουν παρόν. Ήντα λες τωρα εσυ προσβάλεις ολους μας που ήμασταν εκεί. Αν θωρείς πως έγινε παράνομα κατι κανε καταγγελία με το όνομα σου. Το κοπέλι οχι απλα πέρασε με την αξία του αλλα ηταν και απο τους πρώτους στα αθλήματα. Οσο για σε περαστικά σου.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 8:34 am Όλο το φορουμ έχει γεμίσει τσιράκια του σωματείου. Δουλεύουν με βάρδιες. Δουλειά τους να υποστηρίζουν το τωρινό προεδρείο, να συκοφαντούν και να βρίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο τύπος πέρασε νύχτα τα αθλήματα για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, τίναξε στον αέρα την συγκέντρωση μαζί με τα άλλα κομματόσκυλα της ΝΔ και κατάφεραν το 35 να γίνει 30!!!! Έλεγαν στον κόσμο ότι θα μπούμε όλοι και τώρα λένε ότι να εξασφαλίσουμε την εποχικότητα! Στα παπάρια του τώρα. Πήγε με τα νερά του υπουργού για να περάσει και τώρα προκαλεί τους συναδέλφους με τις αναρτήσεις του.
Ο συγκεκριμένος που δεν εχω τιποτα να λάβω απο αυτόν πλεον, εκανε μεγάλο αγωνα για όλους μας. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο ολοκληρωμένο πακέτο σε συνδικαλιστική αυτή τη στιγμη στους εποχικούς. Γνώσεις, λόγος, παρουσία, πειθώ, τρελές γνωριμίες και άψογη διαχείριση κρίσεων σε πολιτικό επίπεδο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 8:34 am Όλο το φορουμ έχει γεμίσει τσιράκια του σωματείου. Δουλεύουν με βάρδιες. Δουλειά τους να υποστηρίζουν το τωρινό προεδρείο, να συκοφαντούν και να βρίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο τύπος πέρασε νύχτα τα αθλήματα για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, τίναξε στον αέρα την συγκέντρωση μαζί με τα άλλα κομματόσκυλα της ΝΔ και κατάφεραν το 35 να γίνει 30!!!! Έλεγαν στον κόσμο ότι θα μπούμε όλοι και τώρα λένε ότι να εξασφαλίσουμε την εποχικότητα! Στα παπάρια του τώρα. Πήγε με τα νερά του υπουργού για να περάσει και τώρα προκαλεί τους συναδέλφους με τις αναρτήσεις του.
Κατανοώ και αφουγγραζομαι την απογοήτευση και τη ζήλια κάποιων ομως ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα και να αναγνωριζουμε οταν καποις εργάζεται για το κοινό συμφέρον. Μπράβο του απο μένα και μπράβο και σε ολα τα παιδιά που τα κατάφεραν. Στηρίζω ΠΑΣΣΥΠ γιατι ειναι οι μόνοι που με πράξεις έδειξαν πως έχουν λύσεις.
Καλημέρα, μήπως μπορείς να στείλεις το πρόγραμμα απο τις βάρδιες να δω ποτε πρεπει να μπω να σχολιασω;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 8:34 am Όλο το φορουμ έχει γεμίσει τσιράκια του σωματείου. Δουλεύουν με βάρδιες. Δουλειά τους να υποστηρίζουν το τωρινό προεδρείο, να συκοφαντούν και να βρίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο τύπος πέρασε νύχτα τα αθλήματα για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, τίναξε στον αέρα την συγκέντρωση μαζί με τα άλλα κομματόσκυλα της ΝΔ και κατάφεραν το 35 να γίνει 30!!!! Έλεγαν στον κόσμο ότι θα μπούμε όλοι και τώρα λένε ότι να εξασφαλίσουμε την εποχικότητα! Στα παπάρια του τώρα. Πήγε με τα νερά του υπουργού για να περάσει και τώρα προκαλεί τους συναδέλφους με τις αναρτήσεις του.
Πωωωω παραπληροφορηση. Ρε κατσαπλια, 35 εχει παραμείνει στην ΕΜΟΔΕ τι γραφεις είναι δυνατόν;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 8:34 am Όλο το φορουμ έχει γεμίσει τσιράκια του σωματείου. Δουλεύουν με βάρδιες. Δουλειά τους να υποστηρίζουν το τωρινό προεδρείο, να συκοφαντούν και να βρίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο τύπος πέρασε νύχτα τα αθλήματα για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, τίναξε στον αέρα την συγκέντρωση μαζί με τα άλλα κομματόσκυλα της ΝΔ και κατάφεραν το 35 να γίνει 30!!!! Έλεγαν στον κόσμο ότι θα μπούμε όλοι και τώρα λένε ότι να εξασφαλίσουμε την εποχικότητα! Στα παπάρια του τώρα. Πήγε με τα νερά του υπουργού για να περάσει και τώρα προκαλεί τους συναδέλφους με τις αναρτήσεις του.
Το 30 ειναι στους ΠΕΘ για τους πολίτες που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο και στην προκήρυξη σίγουρα θα ανέβει.
Πω Παναγία μου σωσε μας απο κατι τέτοιους ειναι ανίκητη η βλακεια τους.
Γράψτε κι άλλα να δείξετε πόσο καλά κοπρόσκυλα
του σωματείου εισαστε. Θα σας βάλει κι εσας στα ελπε ο επίτιμος μην αγχωνεστε
του σωματείου εισαστε. Θα σας βάλει κι εσας στα ελπε ο επίτιμος μην αγχωνεστε
Εγώ που δεν γνωρίζω, μπορει καποιος/καποια να μου εξηγησουν γιατι ο αντιπροεδρος του σωματείου εγραφε στις ομαδικες για 40 και 45 και ελεγε στον κο?????σμο οτι θα μπούμε όλοι και τελικα πηραμε το 30;;; Για να μην πω αλλιως τι πήραμε…Γιατι ακυρωθηκε η πορεία μετα ση συναντηση με τον υπουργο; Τι τούς έταξε; Τους κορόιδεψε; Τους είπε άλλα και κατάλαβαν άλλα; Τι παιχτηκε; Γιατί δεν κάνει το σωματειο πορεια τώρα; Ήρεμα ρωτάω και χωρις εμπαθεια.
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 9:19 amΟ συγκεκριμένος που δεν εχω τιποτα να λάβω απο αυτόν πλεον, εκανε μεγάλο αγωνα για όλους μας. Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο ολοκληρωμένο πακέτο σε συνδικαλιστική αυτή τη στιγμη στους εποχικούς. Γνώσεις, λόγος, παρουσία, πειθώ, τρελές γνωριμίες και άψογη διαχείριση κρίσεων σε πολιτικό επίπεδο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 8:34 am Όλο το φορουμ έχει γεμίσει τσιράκια του σωματείου. Δουλεύουν με βάρδιες. Δουλειά τους να υποστηρίζουν το τωρινό προεδρείο, να συκοφαντούν και να βρίζουν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους. Ο τύπος πέρασε νύχτα τα αθλήματα για να μην ξεφτιλιστεί πάλι, τίναξε στον αέρα την συγκέντρωση μαζί με τα άλλα κομματόσκυλα της ΝΔ και κατάφεραν το 35 να γίνει 30!!!! Έλεγαν στον κόσμο ότι θα μπούμε όλοι και τώρα λένε ότι να εξασφαλίσουμε την εποχικότητα! Στα παπάρια του τώρα. Πήγε με τα νερά του υπουργού για να περάσει και τώρα προκαλεί τους συναδέλφους με τις αναρτήσεις του.
Κατανοώ και αφουγγραζομαι την απογοήτευση και τη ζήλια κάποιων ομως ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα και να αναγνωριζουμε οταν καποις εργάζεται για το κοινό συμφέρον. Μπράβο του απο μένα και μπράβο και σε ολα τα παιδιά που τα κατάφεραν. Στηρίζω ΠΑΣΣΥΠ γιατι ειναι οι μόνοι που με πράξεις έδειξαν πως έχουν λύσεις.
διαφήμιση για πλυντήρια κάνεις ρε; Γνώσεις;
Θα σου πω εγώ συνάδελφε γιατί κάποιοι που είναι και ήταν στο ΔΣ είναι ΝΔ και τους άνοιγαν τις πόρτες για συναντήσεις κλπ. Αυτοί λοιπόν επειδή έχουν υποχρεωθεί σε υπουργούς και στελέχη της ΝΔ προτίμησαν να κάτσουμε στα αυγά μας για να χαλάσει η εικόνα τουςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 10:05 am Εγώ που δεν γνωρίζω, μπορει καποιος/καποια να μου εξηγησουν γιατι ο αντιπροεδρος του σωματείου εγραφε στις ομαδικες για 40 και 45 και ελεγε στον κο?????σμο οτι θα μπούμε όλοι και τελικα πηραμε το 30;;; Για να μην πω αλλιως τι πήραμε…Γιατι ακυρωθηκε η πορεία μετα ση συναντηση με τον υπουργο; Τι τούς έταξε; Τους κορόιδεψε; Τους είπε άλλα και κατάλαβαν άλλα; Τι παιχτηκε; Γιατί δεν κάνει το σωματειο πορεια τώρα; Ήρεμα ρωτάω και χωρις εμπαθεια.
Το θεμα συναδελφε είναι να απαντησει επίσημα το σωματειο τι παίχτηκε. Εδω γράφει ανωνυμα ο καθένας ό,τι του έρθει. Βγάζουν τις αντιπαραθέσεις τους καποιοι εδω και λενε πραγματα που δεν ισχύουν και δεν μας αφορουν.
Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι του σωματειου διαβάζουν και γραφουν εδω. Ας βγαλουν μια ανακοινωση για το τι παιχτηκε με τον υπουργο! Πως το 45 εγινε 30; Γιατί ακυρωθηκε η συγκεντρωση ξαι γιατί δεν κανουμε τώρα συγκέντρωση; Τι να τις κανουμε τις ανοιχτες πορτες του υπουργου; Ειμαστε χαμενοι έτσι κι αλλιως. Βγαλτε μια ανακοινωση επισημη να μας πειτε τι παιχτηκε!
Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι του σωματειου διαβάζουν και γραφουν εδω. Ας βγαλουν μια ανακοινωση για το τι παιχτηκε με τον υπουργο! Πως το 45 εγινε 30; Γιατί ακυρωθηκε η συγκεντρωση ξαι γιατί δεν κανουμε τώρα συγκέντρωση; Τι να τις κανουμε τις ανοιχτες πορτες του υπουργου; Ειμαστε χαμενοι έτσι κι αλλιως. Βγαλτε μια ανακοινωση επισημη να μας πειτε τι παιχτηκε!
Καλημερα. Το σωματείο εχει απαντησει σε ολους για όλα στις ομαδικές ειναι ενημερωμένοι άπαντες. Επισης αν εχετε τέτοιες απορίες γιατι δεν παίρνετε τηλέφωνο να ρωτησετε να πάρετε επίσημη απαντηση; Τα παιδιά σηκώνουν τα τηλέφωνα τους.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 10:58 am Το θεμα συναδελφε είναι να απαντησει επίσημα το σωματειο τι παίχτηκε. Εδω γράφει ανωνυμα ο καθένας ό,τι του έρθει. Βγάζουν τις αντιπαραθέσεις τους καποιοι εδω και λενε πραγματα που δεν ισχύουν και δεν μας αφορουν.
Τα σωματεια απαντουν με επισημες ανακοινώσεις. Με υπογραφες, σφραγιδα και ονοματεπώνυμο. Ούτε σε φόρουμ, ουτε τηλεφωνικώς, ουτε σε πριβε ομαδικες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης