Ποιές είναι οι πηγές;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 2:50 amΑπό αυτούς πού μπήκαν τώρα ΟΠΚΕ μπήκαν 50 άτομα και ΕΚΑΜ 10 έμαθα.Unknowner έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:22 pm Μάγκες έχει μπει κανένας ΟΠΚΕ η ΕΚΑΜ ως νεοσύλλεκτος Ε.Φ;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Άνθρωπος που δουλεύει στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη μου το είπε.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 4:28 pmΆνθρωπος που δουλεύει στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη μου το είπε.
Ο άλλος έσβησε το μήνυμα μου που εξηγούσα την εισαγωγή στην ΕΚΑΜ 

Δεν μπήκε κάνεις οπκε πόσο μάλλον εκαμ, όλοι πήγανε σε άμεση δράση, ασφάλεια και μεταγωγων
Με ποια λογική να στέλνουν όμως τους ΕΦ στην ασφάλεια; Οι ΕΦ υποτίθεται είναι μάχιμοι και στην ασφάλεια έμπαινες με κάποια εμπειρία. Απορία δηλαδή..
Περιμένω να δω αν βγει αληθινός αυτός που είχε πει ότι μέχρι μέσα Ιουλίου θα πάρει τους 85 επιλαχόντες.
Θα βγει μέχρι 10 Ιουλίου θα το δείτε ή παραιτήσεις είναι πολλές και μέχρι τέλος του μήνα συγκεκριμένα μου είπαν ότι κάνουν ανακατανομή στις θέσεις και μετά θα βγει η διαταγή μέχρι 10 Ιουλίου ή πιέσεις είναι είδη πάρα πολλές από τμήματα υποστελεχωμένα
Ρε αλήθεια τώρα φεύγουν ακόμα δεν μπήκαν?
Την κάνουν από νωρίς γτ μετά έχει μεγάλο πρόστιμο για να φύγεις πριν την 3ετια..
Για τα μόνα νησιά που ξέρω ότι πήγαν είναι αυτά του Σαρωνικού, επειδή έχω δει και την λίστα με τις τοποθετήσεις σε άλλο νησί δεν στείλανε.episkeptis1 έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:21 amκαι στα νησιά γιατί πήγαν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες