Ποιές είναι οι πηγές;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 2:50 amΑπό αυτούς πού μπήκαν τώρα ΟΠΚΕ μπήκαν 50 άτομα και ΕΚΑΜ 10 έμαθα.Unknowner έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 11:22 pm Μάγκες έχει μπει κανένας ΟΠΚΕ η ΕΚΑΜ ως νεοσύλλεκτος Ε.Φ;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Άνθρωπος που δουλεύει στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη μου το είπε.
Στον ύπνο του που μπορεί να δουλεύει στο υπουργείο.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 4:28 pmΆνθρωπος που δουλεύει στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη μου το είπε.
Η ΕΚΑΜ οταν ζητάει κόσμο βγάζει πρόσκληση για να δηλώσουν οι ήδη υπηρετούντες ενδιαφέρον.
Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, όπως ηλικία και τα χρόνια προϋπηρεσίας.
Βγαίνουν ξεχωριστές θέσεις για αξιωματικων , αστυφυλάκων και για ειδικούς φρουρούς.
-
- Στρατιώτης
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 4:28 pmΆνθρωπος που δουλεύει στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη μου το είπε.
Τι λετε ρε λεγκενηδες?Πως θα μπει νεοδιοριστος ΕΦ στην ΕΚΑΜ?Ασχετοι!!
Η ΕΚΑΜ βγαζει προσκληση για συμμετοχη στο σχολειο της και βγαζει συγκεκριμενες θεσεις για ΕΦ,οι οποιοι πρεπει να εχουν σιγουρα 2-3 χρονια προυπηρεσια σε μαχιμη υπηρεσια και να ειναι μεχρι 28 χρονων!
Η ΕΚΑΜ βγαζει προσκληση για συμμετοχη στο σχολειο της και βγαζει συγκεκριμενες θεσεις για ΕΦ,οι οποιοι πρεπει να εχουν σιγουρα 2-3 χρονια προυπηρεσια σε μαχιμη υπηρεσια και να ειναι μεχρι 28 χρονων!
-
- Στρατιώτης
Και εγώ έτσι έχω ακούσει και έτσι είναι το λογικό, αλλά κουβέντα κάνουμε αδερφέ δεν βρίσκω λόγο να μιλάς σαν *****.Pasokos έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:15 pm Τι λετε ρε λεγκενηδες?Πως θα μπει νεοδιοριστος ΕΦ στην ΕΚΑΜ?Ασχετοι!!
Ποιον ύπνο του ρε ***** γιε ***** την ***** την μάνα σου και τον ***** τον πατέρα σου βγάλε κάναν καρκίνο μπας και ξεβρωμισει ο τόπος μου το είπε άνθρωπος πού δουλεύει στο υπουργείο ΨΟΦΑ καρκινιαρηNoWar έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 4:42 pmΣτον ύπνο του που μπορεί να δουλεύει στο υπουργείο.
Η ΕΚΑΜ οταν ζητάει κόσμο βγάζει πρόσκληση για να δηλώσουν οι ήδη υπηρετούντες ενδιαφέρον.
Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, όπως ηλικία και τα χρόνια προϋπηρεσίας.
Βγαίνουν ξεχωριστές θέσεις για αξιωματικων , αστυφυλάκων και για ειδικούς φρουρούς.
Λεγκενες είναι ο μούλος ο πατέρας σου πού έκανε μούλο γιό ρε γαμιολη ΨΟΦΑ όπως είπα είναι τα πράγματα δεν έχεις ιδέα πέθανε μπας και ξεβρωμισει ο τόπος.Pasokos έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:15 pm Τι λετε ρε λεγκενηδες?Πως θα μπει νεοδιοριστος ΕΦ στην ΕΚΑΜ?Ασχετοι!!
Πώς να μιλήσει αλλιώς το πίθηκος μωρέ. Αφού είναι αμόρφωτος και απαίδευτος όταν προέρχεσαι από κατεστραμμένη οικογένεια είναι λογικό να εκφράζεσαι έτσι σαν σκουπίδι.Unknowner έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:23 pmΚαι εγώ έτσι έχω ακούσει και έτσι είναι το λογικό, αλλά κουβέντα κάνουμε αδερφέ δεν βρίσκω λόγο να μιλάς σαν *****.Pasokos έγραψε: Παρ Ιούλ 04, 2025 8:15 pm Τι λετε ρε λεγκενηδες?Πως θα μπει νεοδιοριστος ΕΦ στην ΕΚΑΜ?Ασχετοι!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης