Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Έχεις περάσει αλλού?? Επίσης πόσο χρονών είσαι?
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Είμαι κ εγώ που μου έστειλαν φύλλο κατάταξης αλλού επιτυχόντα 

α καλαEyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:23 pm Είμαι κ εγώ που μου έστειλαν φύλλο κατάταξης αλλού επιτυχόντα
Παρακαλώ πολύ, για θέματα που αφορούν την κατάταξή σας, να γράφετε στο παρακάτω θέμα.
Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025) - Forum για Θητεία και Στρατό
Το τελευταίο μήνυμα μετακινήθηκε εκεί.
Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025) - Forum για Θητεία και Στρατό
Το τελευταίο μήνυμα μετακινήθηκε εκεί.
ΣΞ τι ειδικότητα πέρασες;
Γνωρίζεις τπτ παραπάνω για το κοινό;
Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αρμοδιότητες..
Σε ποια απ' τις 3 ειδικότητες πέρασες;
τοποθετησεις σε μεγαλους σχηματισμους ταξιαρχια,μεραρχια οποτε εβρος και νησια ειναι πολυ πιθανα. λενε οτι ειναι καλο σωμα αλλα κανεις ως τωρα δεν ειπε οτι εχει πολυ παραμεθοριο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 115
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
εσεις εδω για ολα εχετε βρει λογο να μην παει καποιος
Λοιπόν αλάνια επειδή ρωτάτε σε ένα ανώνυμο φόρουμ αν αξίζει να πάτε ναυτικό αεροπορία ξηράς κλπ... λοιπόν εγώ σας συμβουλεύω να πάτε και να μην ακούτε κανέναν.. μπορεί και να σας αρέσει μπορεί και όχι... τουλάχιστον θα σας φύγει η απορία...αν δε πάτε θα σας μείνει η απορία για το αν ήταν καλά..μήπως να πήγαινα κλπ...κ στο φινάλε καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες...το χειρότερο σενάριο είναι να μην σας αρέσει και να παραιτηθείτε είτε πριν την ορκωμοσία... είτε αν Ορκιστείτε μετά από 3 η 4 χρόνια ανάλογα αν υπηρετήσατε η όχι....
εξαιρετικοςepiskeptis1 έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 7:54 pm Λοιπόν αλάνια επειδή ρωτάτε σε ένα ανώνυμο φόρουμ αν αξίζει να πάτε ναυτικό αεροπορία ξηράς κλπ... λοιπόν εγώ σας συμβουλεύω να πάτε και να μην ακούτε κανέναν.. μπορεί και να σας αρέσει μπορεί και όχι... τουλάχιστον θα σας φύγει η απορία...αν δε πάτε θα σας μείνει η απορία για το αν ήταν καλά..μήπως να πήγαινα κλπ...κ στο φινάλε καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες...το χειρότερο σενάριο είναι να μην σας αρέσει και να παραιτηθείτε είτε πριν την ορκωμοσία... είτε αν Ορκιστείτε μετά από 3 η 4 χρόνια ανάλογα αν υπηρετήσατε η όχι....
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες