Πιστοποιητικό γέννησης θα στείλεις.... εντομεταξυ την άλλη Δευτέρα παρουσιαζομαστε κ τίποτα ακόμα...αν ξεκινάν έτσι και δεν πάει κόσμος μετά ποιος θα φταίει
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 37
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Και εμενα μου την δινει που παιρνει τοσο καιρο να ερθει το Σημειωμα Καταταξης...Θα ρωτησω αυριο τη Στρατολογια που θα τους Παρω για Δευτερη Φορα αν εχει γινει καποιο λαθος με το email μου(Εξακριβωση Στοιχειων) η αν μπορω να παραλαβω το Σημειωμα σε Φυσικη Μορφη,να τελειωνω με το θεμα αυτο.
τα μηνυματα με τον αμα ποιος ο λογος που διαγραφηκαν?
μπες στη στρατολογια και δες μηπως εκει εχεις αλλο δηλωμενο και αλλο στην αιτησηNikhtasK έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 9:26 pmΚαι εμενα μου την δινει που παιρνει τοσο καιρο να ερθει το Σημειωμα Καταταξης...Θα ρωτησω αυριο τη Στρατολογια που θα τους Παρω για Δευτερη Φορα αν εχει γινει καποιο λαθος με το email μου(Εξακριβωση Στοιχειων) η αν μπορω να παραλαβω το Σημειωμα σε Φυσικη Μορφη,να τελειωνω με το θεμα αυτο.
και μετα δες μηπως το εστειλαν στο αλλο
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 37
Καταλαθος πριν καμποσες μερες πηγα εκει και ειδα το email μου και το ξεχασα αλλα Οχι το ιδιο email ειναι παντου και ειναι σωστα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 9:48 pmμπες στη στρατολογια και δες μηπως εκει εχεις αλλο δηλωμενο και αλλο στην αιτησηNikhtasK έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 9:26 pmΚαι εμενα μου την δινει που παιρνει τοσο καιρο να ερθει το Σημειωμα Καταταξης...Θα ρωτησω αυριο τη Στρατολογια που θα τους Παρω για Δευτερη Φορα αν εχει γινει καποιο λαθος με το email μου(Εξακριβωση Στοιχειων) η αν μπορω να παραλαβω το Σημειωμα σε Φυσικη Μορφη,να τελειωνω με το θεμα αυτο.
Σε ευχαριστω ουτως η αλλος.
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες είναι η άδεια ορκομοσιας;
Καλησπέρα, τι πρέπει να έχουμε μαζί μας εκτός από τα χαρτιά που μας ζητάνε
ειναι καποιος επιτυχων στο ναυτικο που δεν εχει λαβει ακομα σημειωμα?
ΕγώΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 10:48 am ειναι καποιος επιτυχων στο ναυτικο που δεν εχει λαβει ακομα σημειωμα?
ηρθε το σημειωμα καταταξης ναυτικο ρε παιδια σαν μηχανικος να παω η οχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες