Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
Eyyehdheheje
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Re: Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

Annaanna έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:40 pm
Eyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:35 pm Ρε παιδιά εμένα μου έστειλαν φύλλο κατάταξης από άλλον επιτυχόντα 😂

Από που πολεμικο ναυτικο ;
μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις να σου στειλουν το δικο σου κ να στειλουν το αλλο σε αυτον που πρεπει 

Πεζικό 
Annaanna

Δημοσίευση από Annaanna »

Eyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:41 pm
Eyyehdheheje έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:35 pm Ρε παιδιά εμένα μου έστειλαν φύλλο κατάταξης από άλλον επιτυχόντα 😂

μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις να σου στειλουν το δικο σου κ να στειλουν το αλλο σε αυτον που πρεπει 

Πεζικό 

Ε πάρε τηλέφωνο να τους ρωτήσεις 

Anonimh

Δημοσίευση από Anonimh »

Έλαβα το σημείωμα κατάταξης για τον ΣΞ αλλά δεν ξέρω ι πρέπει να πάρω μαζί μου από ρούχα και όλα τα υπόλοιπα; Ρωτάω γιατί από το ναυτικό μου είχαν στείλει τι να πάρω 
Annaanna

Anonimh έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:47 pm Έλαβα το σημείωμα κατάταξης για τον ΣΞ αλλά δεν ξέρω ι πρέπει να πάρω μαζί μου από ρούχα και όλα τα υπόλοιπα; Ρωτάω γιατί από το ναυτικό μου είχαν στείλει τι να πάρω 

Νομίζω λογικά θα πρέπει να ισχύουν τα ίδια 
έχεις λάβει σηνειωνα καταταξης κ από ναυτικο ή μόνο ενημέρωση;  Γιατί εμένα μου έστειλαν δύο φορές το ίδιο μειλ κ οχι σημειωνα κατατξης 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anonimh έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:47 pm Έλαβα το σημείωμα κατάταξης για τον ΣΞ αλλά δεν ξέρω ι πρέπει να πάρω μαζί μου από ρούχα και όλα τα υπόλοιπα; Ρωτάω γιατί από το ναυτικό μου είχαν στείλει τι να πάρω 

παρε εδω μια ιδεα

https://army-market.gr/el/blog/post/-ti ... XMp9lX513y

Anonimh

Δημοσίευση από Anonimh »

Annaanna έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:49 pm

έχεις λάβει σηνειωνα καταταξης κ από ναυτικο ή μόνο ενημέρωση;  Γιατί εμένα μου έστειλαν δύο φορές το ίδιο μειλ κ οχι σημειωνα κατατξης 

Όχι μόνο εμαιλ και εμένα δύο φορές 

Annaanna

Anonimh έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:52 pm
Annaanna έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:49 pm

Όχι μόνο εμαιλ και εμένα δύο φορές 

Ευχαριστώ για την ενημέρωση 

episkeptis1

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:30 pm
episkeptis1 έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 12:27 pm παιδιά καλησπέρα,

Είμαι επιτυχούσα στην πολεμική αεροπορία και δεν ξέρω τι ακριβώς να πάρω μαζί μου από ρούχα, άρβυλα κλπ γτ δεν έχω υπηρετήσει.. επίσης τι  χρώμα να πάρω γιατί η αεροπορία νομίζω έχει μπλε χρώμα  

πατα στο google θητεια τι να παρω και θα τα βρεις ολα

Ναι τι χρώμα όμως?? 

Pa34

Δημοσίευση από Pa34 »

Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα αλλά μου το είπαν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει εμείς του Οικονομικού Στρατού Ξηράς ισχύει ότι δεν θα φοράμε κανονικά την στολή χακί όταν ορκιστούμε; Γιατί μου είπαν ότι δεν φοράμε και μου φάνηκε περίεργο 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

παιδιά μήπως δικαιούμαστε κατάσταση επιβίβασης για να πάμε τζάμπα?? 
Επισκέπτης

Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα ορκιστούμε και πόσες μέρες θα πάρουμε άδεια ορκωμοσίας ;;
Επισκέπτης

Pa34 έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 1:58 pm Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα αλλά μου το είπαν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει εμείς του Οικονομικού Στρατού Ξηράς ισχύει ότι δεν θα φοράμε κανονικά την στολή χακί όταν ορκιστούμε; Γιατί μου είπαν ότι δεν φοράμε και μου φάνηκε περίεργο 

μπουρδες
Pa34

Δημοσίευση από Pa34 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 3:28 pm
Pa34 έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 1:58 pm Να ρωτήσω κάτι άσχετο λίγο με το θέμα αλλά μου το είπαν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει εμείς του Οικονομικού Στρατού Ξηράς ισχύει ότι δεν θα φοράμε κανονικά την στολή χακί όταν ορκιστούμε; Γιατί μου είπαν ότι δεν φοράμε και μου φάνηκε περίεργο 

μπουρδες

Άρα κανονικά την στολή σωστά; Ωραία ευχαριστώ!

Επισκέπτης

για οσους ειμαστε επιτυχοντες σε δυο απλα πηγαινουμε σε αυτο που θελουμε?
Effie

Δημοσίευση από Effie »

Παιδιά θα χρειαστώ τα φώτα σας! Δε μου έχει έρθει ακόμα το σημείωμα κατάταξης απο το στρατό ξηράς. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν μπω τελικά στο στρατό ξηράς θα μπορω να αλλάξω στο μέλλον ειδικότητα; Γιατί σπούδασα λογιστική και η ειδικότητα που μπαίνω εινι τεχνιτρια τηλεπικοινωνιων πυροβολικού..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης